clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s blokovacím kódem

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s blokovacím kódem
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 11:43 am    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie??? Idea
A neplete si trochu pojmy v oblasti firmware (software mobilu) a firewall (ochrana počítače)?

Je mi lito ale jakmole sem si ten program stahl bylo mi jasny ze je k nicemu kazdej master kod je pro kazdej druh pristroje specificky!!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 11:47 am    Post subject: Re: Operator Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Jakýho máš operatora!!
Eurotel

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 12:05 pm    Post subject: Reply with quote

Vytryol wrote:
busch wrote:
Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie??? Idea
A neplete si trochu pojmy v oblasti firmware (software mobilu) a firewall (ochrana počítače)?

Je mi lito ale jakmole sem si ten program stahl bylo mi jasny ze je k nicemu kazdej master kod je pro kazdej druh pristroje specificky!!!

A eště takovej detail, ten Nokia DCT generator negeneruje master kód, ale kód na odblokování mobilu, kterej ze blokovanej na určitého operátora.

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
Vytryol wrote:
busch wrote:

A eště takovej detail, ten Nokia DCT generator negeneruje master kód, ale kód na odblokování mobilu, kterej ze blokovanej na určitého operátora.

To je taky mozny bylo tam akorat napsano generovani kodu tak jsem to zkusil ale uz mi odpovedeli hosi z ruskych for!!PO svatcich mi ten MASTER poslou!!!Ted jsem to dostal pisemne mailem!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
Honza Bouma
táta fóra
táta fóra

7912.98 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

Vytryol wrote:
busch wrote:
Vytryol wrote:
busch wrote:

To je taky mozny bylo tam akorat napsano generovani kodu tak jsem to zkusil ale uz mi odpovedeli hosi z ruskych for!!PO svatcich mi ten MASTER poslou!!!Ted jsem to dostal pisemne mailem!!
A nezapomenes i na me ze ne?

Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Honza Bouma wrote:
Vytryol wrote:
busch wrote:
Vytryol wrote:
busch wrote:

A nezapomenes i na me ze ne?

Psal jsem mu muj tvuj i vitkuv!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 3:33 pm    Post subject: Re: Nastavení Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
Honza Bouma wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Tam nastav že chceš pro Nokie nastav tam operatora a tyhle kraviny. Potom tam dej že chceš Asic 7. Dej Calculate a ten kód tam namačkej bez simky. Jestli se nic nestane tak ten kód namačkej asi takhle: IMEI*#0003*vzgenerovaný kód (opět bez simky)
pokud ani to nezabere tak sem pošli IMEI já to zkusim a jestli i to se mi nepovede tak jdi do servisu! Hand
Vybaflo na me spousta cisel a ja nevim, jaky vybrat-proste nechapu... Tak ze,tady mas IMEI: 352079003398219 Prosim prosim Pray Pray Pray Pray

Předpokládám že máš SX1. Pošli mi ještě operátory!

Tak zkus tohle a napiš to bez simky
#pw+324716261501251+1#
jestli se nic nestane tak to smazni a zkuz tohle bez simky
352079003398219*#0003*#pw+324716261501251+1#
A jestli tohle nic tak už jenom servis. Potom máš v tu chvíli servis. A bude asi drahej, protože máš novější freeware.!!.
Takže držim palce. Think

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
vitek.borec.cz
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 3:39 pm    Post subject: Špatná zpráva Reply with quote

Špatná zpráva!!
Tak jsem zjistil že mám nejnovější freeware a přes něj master kód nejde. To se musí udělat přes kabel a programy. Takže radši na to kalim a dávám to do seervisu. Tam mi řekli to co jsem si myslel. Takže to posílaj do Prahy do siemense. Protože ten chlápek se tam s nima zná osobně tak to budu mít jen za 300,- !!! Takže je to docela dobrý! Ale pokud někdo přijde na to jak to dále podvést tak pište. Vaše názory mne vždycky budou zajímat! 8)

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

Snad FIRMWARE ne??
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Snad FIRMWARE ne??

Na tom uz nezalezi ne?

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 6:16 pm    Post subject: Re: Nastavení Reply with quote

vitek.borec.cz wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Honza Bouma wrote:
vitek.borec.cz wrote:
Tam nastav že chceš pro Nokie nastav tam operatora a tyhle kraviny. Potom tam dej že chceš Asic 7. Dej Calculate a ten kód tam namačkej bez simky. Jestli se nic nestane tak ten kód namačkej asi takhle: IMEI*#0003*vzgenerovaný kód (opět bez simky)
pokud ani to nezabere tak sem pošli IMEI já to zkusim a jestli i to se mi nepovede tak jdi do servisu! Hand
Vybaflo na me spousta cisel a ja nevim, jaky vybrat-proste nechapu... Tak ze,tady mas IMEI: 352079003398219 Prosim prosim Pray Pray Pray Pray

Předpokládám že máš SX1. Pošli mi ještě operátory!

Tak zkus tohle a napiš to bez simky
#pw+324716261501251+1#
jestli se nic nestane tak to smazni a zkuz tohle bez simky
352079003398219*#0003*#pw+324716261501251+1#
A jestli tohle nic tak už jenom servis. Potom máš v tu chvíli servis. A bude asi drahej, protože máš novější freeware.!!.
Takže držim palce. Think

Proboha proč ho mateš číslama, co vyplivl generátor na nokie??? Rolling Eyes

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
miki
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ale len ich nechaj,dovtedy to budu robit kym si nedoseru foon, az potom pochopia ze je to generator na mlokie..Na www.oslik.ru to tiez nevedia, lebo som ich videl na http://forum.gsmhosting.com/ kde tak isto chceli vediet master kod.Myslim ze to tam robil zd*b zadara,ale uz s tym zatial(?) prestal.
Back to top
View user's profile Send private message
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 29, 2004 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

miki wrote:
Ale len ich nechaj,dovtedy to budu robit kym si nedoseru foon, az potom pochopia ze je to generator na mlokie..Na www.oslik.ru to tiez nevedia, lebo som ich videl na http://forum.gsmhosting.com/ kde tak isto chceli vediet master kod.Myslim ze to tam robil zd*b zadara,ale uz s tym zatial(?) prestal.

Na oslikovi vi jak na to psal jsem jim a ty kody dostanu viz vyše!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
Darina
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 06, 2005 9:00 pm    Post subject: Reply with quote

Ahojky.Je to v h..... Me se taky sekl mob.Byla jsem na tech ruskych strankach,ale mam z toho velke ..... Kdo se v tom ma vyznat?
Jestli nekdo vi,jak odblokovat SX1,tak mi pjosim poradte,nebo si to hodim.Do servisu to mam vsude daleko a vzhledem k tomu,ze ani nenam time na to abych nekde jezdila....Budu moc rada,kdyz mi nekdo pomuze.Muj IMEI 352079001392602
Vim ze vas s tim otravuje asi hodne lidi,ale ja fakt uz nevim co s tim.
Back to top
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Fri Feb 18, 2005 7:33 am    Post subject: Reply with quote

2 vitek.borec.cz: Tvoje prispevky nezodpovedaju pravidlam fora. Ak neviem pomoct, tak neradim. Generator pre n*kiu nefunguje na Siemensy. Preto si v buducnosti rozmysli co napises, pretoze mozes tomu kto sa pyta aj uskodit.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Page 7 of 7

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum