View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:43 am Post subject: |
|
|
busch wrote: | Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie???
A neplete si trochu pojmy v oblasti firmware (software mobilu) a firewall (ochrana počítače)? |
Je mi lito ale jakmole sem si ten program stahl bylo mi jasny ze je k nicemu kazdej master kod je pro kazdej druh pristroje specificky!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 11:47 am Post subject: Re: Operator |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Jakýho máš operatora!! | Eurotel _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:05 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | busch wrote: | Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie???
A neplete si trochu pojmy v oblasti firmware (software mobilu) a firewall (ochrana počítače)? |
Je mi lito ale jakmole sem si ten program stahl bylo mi jasny ze je k nicemu kazdej master kod je pro kazdej druh pristroje specificky!!! |
A eště takovej detail, ten Nokia DCT generator negeneruje master kód, ale kód na odblokování mobilu, kterej ze blokovanej na určitého operátora. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:18 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | Vytryol wrote: | busch wrote: | Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie???
Je mi lito ale jakmole sem si ten program stahl bylo mi jasny ze je k nicemu kazdej master kod je pro kazdej druh pristroje specificky!!! |
A eště takovej detail, ten Nokia DCT generator negeneruje master kód, ale kód na odblokování mobilu, kterej ze blokovanej na určitého operátora. |
To je taky mozny bylo tam akorat napsano generovani kodu tak jsem to zkusil ale uz mi odpovedeli hosi z ruskych for!!PO svatcich mi ten MASTER poslou!!!Ted jsem to dostal pisemne mailem!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:42 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | busch wrote: | Vytryol wrote: | busch wrote: | Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie???
A eště takovej detail, ten Nokia DCT generator negeneruje master kód, ale kód na odblokování mobilu, kterej ze blokovanej na určitého operátora. |
To je taky mozny bylo tam akorat napsano generovani kodu tak jsem to zkusil ale uz mi odpovedeli hosi z ruskych for!!PO svatcich mi ten MASTER poslou!!!Ted jsem to dostal pisemne mailem!! | A nezapomenes i na me ze ne? _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 12:52 pm Post subject: |
|
|
Honza Bouma wrote: | Vytryol wrote: | busch wrote: | Vytryol wrote: | busch wrote: | Nechci vám zasahovat do plodné diskuze, ale opravu myslíte, že odblokujete SX1 generátorem kódu pro nokie???
To je taky mozny bylo tam akorat napsano generovani kodu tak jsem to zkusil ale uz mi odpovedeli hosi z ruskych for!!PO svatcich mi ten MASTER poslou!!!Ted jsem to dostal pisemne mailem!! | A nezapomenes i na me ze ne? |
Psal jsem mu muj tvuj i vitkuv!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:33 pm Post subject: Re: Nastavení |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | Honza Bouma wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Tam nastav že chceš pro Nokie nastav tam operatora a tyhle kraviny. Potom tam dej že chceš Asic 7. Dej Calculate a ten kód tam namačkej bez simky. Jestli se nic nestane tak ten kód namačkej asi takhle: IMEI*#0003*vzgenerovaný kód (opět bez simky)
pokud ani to nezabere tak sem pošli IMEI já to zkusim a jestli i to se mi nepovede tak jdi do servisu!  | Vybaflo na me spousta cisel a ja nevim, jaky vybrat-proste nechapu... Tak ze,tady mas IMEI: 352079003398219 Prosim prosim  |
Předpokládám že máš SX1. Pošli mi ještě operátory! |
Tak zkus tohle a napiš to bez simky
#pw+324716261501251+1#
jestli se nic nestane tak to smazni a zkuz tohle bez simky
352079003398219*#0003*#pw+324716261501251+1#
A jestli tohle nic tak už jenom servis. Potom máš v tu chvíli servis. A bude asi drahej, protože máš novější freeware.!!.
Takže držim palce.  _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 3:39 pm Post subject: Špatná zpráva |
|
|
Špatná zpráva!!
Tak jsem zjistil že mám nejnovější freeware a přes něj master kód nejde. To se musí udělat přes kabel a programy. Takže radši na to kalim a dávám to do seervisu. Tam mi řekli to co jsem si myslel. Takže to posílaj do Prahy do siemense. Protože ten chlápek se tam s nima zná osobně tak to budu mít jen za 300,- !!! Takže je to docela dobrý! Ale pokud někdo přijde na to jak to dále podvést tak pište. Vaše názory mne vždycky budou zajímat! 8) _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 5:39 pm Post subject: |
|
|
Snad FIRMWARE ne?? |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 5:43 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Snad FIRMWARE ne?? |
Na tom uz nezalezi ne? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 6:16 pm Post subject: Re: Nastavení |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Honza Bouma wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Tam nastav že chceš pro Nokie nastav tam operatora a tyhle kraviny. Potom tam dej že chceš Asic 7. Dej Calculate a ten kód tam namačkej bez simky. Jestli se nic nestane tak ten kód namačkej asi takhle: IMEI*#0003*vzgenerovaný kód (opět bez simky)
pokud ani to nezabere tak sem pošli IMEI já to zkusim a jestli i to se mi nepovede tak jdi do servisu!  | Vybaflo na me spousta cisel a ja nevim, jaky vybrat-proste nechapu... Tak ze,tady mas IMEI: 352079003398219 Prosim prosim  |
Předpokládám že máš SX1. Pošli mi ještě operátory! |
Tak zkus tohle a napiš to bez simky
#pw+324716261501251+1#
jestli se nic nestane tak to smazni a zkuz tohle bez simky
352079003398219*#0003*#pw+324716261501251+1#
A jestli tohle nic tak už jenom servis. Potom máš v tu chvíli servis. A bude asi drahej, protože máš novější freeware.!!.
Takže držim palce.  |
Proboha proč ho mateš číslama, co vyplivl generátor na nokie???  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
miki začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 7:01 pm Post subject: |
|
|
Ale len ich nechaj,dovtedy to budu robit kym si nedoseru foon, az potom pochopia ze je to generator na mlokie..Na www.oslik.ru to tiez nevedia, lebo som ich videl na http://forum.gsmhosting.com/ kde tak isto chceli vediet master kod.Myslim ze to tam robil zd*b zadara,ale uz s tym zatial(?) prestal. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 29, 2004 7:33 pm Post subject: |
|
|
miki wrote: | Ale len ich nechaj,dovtedy to budu robit kym si nedoseru foon, az potom pochopia ze je to generator na mlokie..Na www.oslik.ru to tiez nevedia, lebo som ich videl na http://forum.gsmhosting.com/ kde tak isto chceli vediet master kod.Myslim ze to tam robil zd*b zadara,ale uz s tym zatial(?) prestal. |
Na oslikovi vi jak na to psal jsem jim a ty kody dostanu viz vyše!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Darina Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
Ahojky.Je to v h..... Me se taky sekl mob.Byla jsem na tech ruskych strankach,ale mam z toho velke ..... Kdo se v tom ma vyznat?
Jestli nekdo vi,jak odblokovat SX1,tak mi pjosim poradte,nebo si to hodim.Do servisu to mam vsude daleko a vzhledem k tomu,ze ani nenam time na to abych nekde jezdila....Budu moc rada,kdyz mi nekdo pomuze.Muj IMEI 352079001392602
Vim ze vas s tim otravuje asi hodne lidi,ale ja fakt uz nevim co s tim. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:33 am Post subject: |
|
|
2 vitek.borec.cz: Tvoje prispevky nezodpovedaju pravidlam fora. Ak neviem pomoct, tak neradim. Generator pre n*kiu nefunguje na Siemensy. Preto si v buducnosti rozmysli co napises, pretoze mozes tomu kto sa pyta aj uskodit. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|