View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
commodus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 11:30 pm Post subject: Problém s hlasovým vytáčením |
|
|
Když stisknu boční tlačítko pro hlasové vytáčení, objeví se mi chyba "Aplikace zavřena SiVoS Worker Thread". Nevíte někdo jak to odstranit? |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 12:22 am Post subject: |
|
|
Zkus vypnout telefon drzet "*" a trzet "#" a zapnout telefon (to vse dohromady ...
Ale zalohuj si kontakty radsi si zalohuj vse ... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 12:33 am Post subject: |
|
|
Stunts wrote: | Zkus vypnout telefon drzet "*" a trzet "#" a zapnout telefon (to vse dohromady ...
Ale zalohuj si kontakty radsi si zalohuj vse ... |
Ono se zálohuje vše,až při obnově je navýběr co obnovit.
Doporučuju jen kontakty a Messages.Vše ostatní může opět ovlivnit chování SX....... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 12:53 am Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Stunts wrote: | Zkus vypnout telefon drzet "*" a trzet "#" a zapnout telefon (to vse dohromady ...
Ale zalohuj si kontakty radsi si zalohuj vse ... |
Ono se zálohuje vše,až při obnově je navýběr co obnovit.
Doporučuju jen kontakty a Messages.Vše ostatní může opět ovlivnit chování SX....... |
jo se zalohou moc zkusenosti nemam BOHUZEL
ja mam win 9x a na kartu nechci takove blbosti jak zaloha ukladat <-- vymstilose. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 1:09 am Post subject: |
|
|
A co všechno se tím smaže? Kontakty, veškeré nastavení telefonu? Budu muset znovu instalovat aplikace i když jsou na MMC? Zkoušel jsem zálohu přes SDS ale napsalo mi to "Chyba zálohování: Nezdařilo se analyzovat rozdíly mezi telefonem a PC". |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 1:16 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | A co všechno se tím smaže? Kontakty, veškeré nastavení telefonu? Budu muset znovu instalovat aplikace i když jsou na MMC? Zkoušel jsem zálohu přes SDS ale napsalo mi to "Chyba zálohování: Nezdařilo se analyzovat rozdíly mezi telefonem a PC". |
predstav si to tak ze si na kompu zformatujes hdd (kompletne) a pak tam nainstalujes novy win.
proste se zformatuje mobil nahraje novy symbian jen se to nedotkne mmc jinak mobil bude jako prave koupeny (softwarove)
takze se smaze opravdu vse (mimo vasi kapsy ) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 1:29 am Post subject: |
|
|
Kdyby se mi povedla ta záloha tak to uděám, ale když mi to píše chybu i u ní. A co ty aplikace a hry? Budu to muset všechno znovu instalovat? |
|
Back to top |
|
 |
Stunts rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 10:07 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Kdyby se mi povedla ta záloha tak to uděám, ale když mi to píše chybu i u ní. A co ty aplikace a hry? Budu to muset všechno znovu instalovat? |
ano ... jak uz jsem rikl je to jako s PC!!! _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 11:05 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Kdyby se mi povedla ta záloha tak to uděám, ale když mi to píše chybu i u ní. A co ty aplikace a hry? Budu to muset všechno znovu instalovat? |
Ty aplikace ktere jsou na C: se smazou VSECHNY takze se smazou fotky atd.dale se smazne cely seznam MMC se to nedotkne !!!!Dale se ti rozhazi vsechny ikony a ty je budes muset naskladat na mista kde byly (to se tyka jen her aplikaci ktere jsi nainstaloval)!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 12:59 pm Post subject: |
|
|
Pokud se nedaří záloha,doporučuju vypnout a zapnout SX se stisknutým Shift.Tím se nezpustí aplikace dalších firem..... V tom to občas blbne... _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 9:24 pm Post subject: |
|
|
Xfantasy wrote: | Pokud se nedaří záloha,doporučuju vypnout a zapnout SX se stisknutým Shift.Tím se nezpustí aplikace dalších firem..... V tom to občas blbne... |
Tak jsem to tak udělal a nic, pořád to při záloze píše Nepodařilo se analyzovat rozdíly mezi telefonem a PC. Možná jsem to udělal špatně, nevim, prostě jsem držel SHIFT a zapnul jsem telefon, ale strejně se mi spustily aplikace, který se normálně spouští. |
|
Back to top |
|
 |

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 9:33 pm Post subject: |
|
|
Já osobně nepoužívám zatim žádné aplikace co se spouští při startu.Ten shift se má držet po celou dobu spouštění SX dokud nenajede.Pokud zadáváš PIN,tak ten shift znovu držet......
Nemělo by se spustit nic co neni orig SW _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
|
Back to top |
|
 |
|