View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
freeman3 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:07 pm Post subject: je ke necemu blesk? |
|
|
uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny _________________ freeman3
sx1 fw15cz
512mb |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:09 pm Post subject: Re: je ke necemu blesk? |
|
|
freeman3 wrote: | uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny |
IMO ne. Fotky budou pořád hnusný...pokud chceš hezký fotky, tak si kup foťák  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:10 pm Post subject: Re: je ke necemu blesk? |
|
|
busch wrote: | freeman3 wrote: | uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny |
IMO ne. Fotky budou pořád hnusný...pokud chceš hezký fotky, tak si kup foťák  |
A ktomu ten blesk nebudeš muset dokupovat  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:13 pm Post subject: Re: je ke necemu blesk? |
|
|
jenda.69 wrote: | busch wrote: | freeman3 wrote: | uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny |
A ktomu ten blesk nebudeš muset dokupovat  |
No teda mozna bude, jestli ho to vic chytne... Integrovany blesky jsou dobry tak akorat k vytvareni cervenejch oci.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:17 pm Post subject: Re: je ke necemu blesk? |
|
|
oookoook wrote: | jenda.69 wrote: | busch wrote: | freeman3 wrote: | uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny |
No teda mozna bude, jestli ho to vic chytne... Integrovany blesky jsou dobry tak akorat k vytvareni cervenejch oci.  |
No když si chce místo foťáku koupit blesk k mobilu, tak pochybuju, že si bude kupovat něco za 40 000 bez výbavy...
Ale máš recht!  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:19 pm Post subject: Re: je ke necemu blesk? |
|
|
oookoook wrote: | jenda.69 wrote: | busch wrote: | freeman3 wrote: | uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny |
No teda mozna bude, jestli ho to vic chytne... Integrovany blesky jsou dobry tak akorat k vytvareni cervenejch oci.  |
To snad nezálěží, jestli je blesk integrovanej nebo ne, ale na tom, jak umí foťák udělat redukci červených očí (ten slabší předblesk),ne? _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:22 pm Post subject: |
|
|
Některý foťáky (ty levný) to dělají červeným světýlkem. Ale ani ten předblesk moc nepomáhá. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Některý foťáky (ty levný) to dělají červeným světýlkem. Ale ani ten předblesk moc nepomáhá. |
Taky sem si všiml, že některý modely to prostě nezvládají...no ale photoshop zvládne všechno  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65
Last edited by busch on Sun Jan 02, 2005 2:25 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:25 pm Post subject: Re: je ke necemu blesk? |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: | jenda.69 wrote: | busch wrote: | freeman3 wrote: | uvazuju totiz o koupi aby ty fotky byly aspon trochu pouzitelny |
To snad nezálěží, jestli je blesk integrovanej nebo ne, ale na tom, jak umí foťák udělat redukci červených očí (ten slabší předblesk),ne? |
To jsem nemyslel. Problem integrovanejch blesku je, ze jsou moc blizko objektivu a bleskaj proste "rovnobezne" s tim, kam kouka objektiv... Kdyz mas nejakej poradnej blesk, muzes treba bleskat z boku, vyuzivat odrazu svetla z blesku a tak - cerveny oci zpusobuje to, ze blesk osvetli sitnici, ktera je plna krve. Kdyz nebleskas primo, ale ze strany, nedojde k tomu. No a samozrejme maj ty poradny vetsi "vykon" - proste bleskaj dal. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:28 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Některý foťáky (ty levný) to dělají červeným světýlkem. Ale ani ten předblesk moc nepomáhá. |
Tak o tom jsem v zivote neslysel... Cerveny svetlo (infracerveny) vetsinou slouzi jako pomoc pri ostreni... Ale ze by to zabranovalo cervenejm ocim... Predblesk funguje na principu stazeni zornicky, takze pak neni videt tolik na sitnici... Jaky by pomahalo cerveny svetlo? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | jenda.69 wrote: | Některý foťáky (ty levný) to dělají červeným světýlkem. Ale ani ten předblesk moc nepomáhá. |
Tak o tom jsem v zivote neslysel... Cerveny svetlo (infracerveny) vetsinou slouzi jako pomoc pri ostreni... Ale ze by to zabranovalo cervenejm ocim... Predblesk funguje na principu stazeni zornicky, takze pak neni videt tolik na sitnici... Jaky by pomahalo cerveny svetlo? |
Taky neni nic příjemnýho když ti někdo svítí do očí, takže se zornička stáhne taky, ale je fakt, že photoshop pomůže vždycky.. _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:30 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | jenda.69 wrote: | Některý foťáky (ty levný) to dělají červeným světýlkem. Ale ani ten předblesk moc nepomáhá. |
Tak o tom jsem v zivote neslysel... Cerveny svetlo (infracerveny) vetsinou slouzi jako pomoc pri ostreni... Ale ze by to zabranovalo cervenejm ocim... Predblesk funguje na principu stazeni zornicky, takze pak neni videt tolik na sitnici... Jaky by pomahalo cerveny svetlo? |
Třeba výkoná LEDka, která tě taky "oslepí" Ale taky žju v domění, že slouží k ostření ve špatných světelných podmínkách... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
Trochu sme se odchýlili od tématu...  _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:42 pm Post subject: |
|
|
IMHO je blesk jenom další způsob, jak z lidí vytáhnout prachy _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|