View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:21 am Post subject: Re: Převod PDF na txt |
|
|
Quote: | převod je hrozně jednoduchej.
otevřeš .pdf , dáš kopírovat , otevřeš poznámkový blok , dáš vložit a pak to jen uložíš a máš .txt |
No nevim, pri tomhle postupu se mi nikdy spravne neulozila diakritika. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
zkt Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 9:27 am Post subject: ještě jednou pdf do txt |
|
|
Děkuji všem za pomoc,pdfViewer jsem si stáhnul, otevřela se mi jakási ruská stránka s azbukou. Dal jsem uložit a nahrál jsem to do telefomu do aplikací.
Teď však nevím jak dál postupovat pro převod knihy v pdf do txt.Aplikace se otevře a nic.Asi budu potřebovat podrobnýpostup. Mám S65 Díky. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 11:32 am Post subject: Re: Převod PDF na txt |
|
|
CrazyCZ wrote: | Quote: | převod je hrozně jednoduchej.
otevřeš .pdf , dáš kopírovat , otevřeš poznámkový blok , dáš vložit a pak to jen uložíš a máš .txt |
No nevim, pri tomhle postupu se mi nikdy spravne neulozila diakritika. |
mě to teda problémy moc nedělá. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
plancar začátečník

Joined: 14 Nov 2004 Posts: 86 Location: Dol.Lutyně (mezi prdelama Bohumínem a Rychvaldem)
61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:41 pm Post subject: Re: Převod PDF na txt |
|
|
CrazyCZ wrote: | Quote: | převod je hrozně jednoduchej.
Já mám XPeng a Acro6cz a velké problémy s diakritikou.  _________________ OT301>N3310>M55-fw10+patche |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:48 pm Post subject: Re: Převod PDF na txt |
|
|
kesu wrote: | CrazyCZ wrote: | Quote: | převod je hrozně jednoduchej.
mě to teda problémy moc nedělá. |
Slyseli jste nekdy o tom, ze se da v pdf souboru zakazat kopirovani textu? No jestli ne, tak slyste, ze to jde a casto se to dela. Open Office asi pdf neotevre, co? I kdyz ani to by asi nepomohlo, upravy se daj povolit jenom na heslo a kdyz uz nekdo zakaze kopirovani, asi si to i zahesluje...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 2:55 pm Post subject: Re: Převod PDF na txt |
|
|
oookoook wrote: | kesu wrote: | CrazyCZ wrote: | Quote: | převod je hrozně jednoduchej.
Slyseli jste nekdy o tom, ze se da v pdf souboru zakazat kopirovani textu? No jestli ne, tak slyste, ze to jde a casto se to dela. Open Office asi pdf neotevre, co? I kdyz ani to by asi nepomohlo, upravy se daj povolit jenom na heslo a kdyz uz nekdo zakaze kopirovani, asi si to i zahesluje...  |
PDF Password Remover  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:09 pm Post subject: Re: Převod PDF na txt |
|
|
busch wrote: | oookoook wrote: | kesu wrote: | CrazyCZ wrote: | Quote: | převod je hrozně jednoduchej.
Slyseli jste nekdy o tom, ze se da v pdf souboru zakazat kopirovani textu? No jestli ne, tak slyste, ze to jde a casto se to dela. Open Office asi pdf neotevre, co? I kdyz ani to by asi nepomohlo, upravy se daj povolit jenom na heslo a kdyz uz nekdo zakaze kopirovani, asi si to i zahesluje...  |
PDF Password Remover  |
No a otevre to ten Open Office, kdyz to odhesluju? Nebo neco jinyho krome Adobe Acrobatu? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
Ze se da v pdfku zakazat kopirovani textu vim, ale zatim jsem narazil snad jen na jeden dokument ve kterym by to nekdo pouzil. Ja pouzivam pro prevod z pdf do txt balik programu Xpdf - celkem malej program a hlavne freeware. Diakritika mu taky dela trochu problemy, obcas vypadne nejaky š nebo ž, ale da se to cist i tak. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|