View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 3:31 pm Post subject: Statistika |
|
|
... má však cenné údaje .
Mně by ještě zajímalo, kdy bylo na chatu nejvíc lidí a kolik jich bylo??? A pak možná ještě ve který den se odeslalo nejvíc příspěvků do fóra a přímo kdo jich ten den poslal nejvíc???
Jinak je vidět, že osamostatněním SiemensManie se sem dostalo více lidí. |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 4:06 pm Post subject: Re: Statistika |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | kdy bylo na chatu nejvíc lidí a kolik jich bylo??? |
Já si tipnu že takových pět dní po zprovoznění, a bylo nás tam asi deset  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
Už týden se k tomu tak nějak chystám a myslím, že čas právě nazrál; mám pocit, že některé příspěvky do "fóruma" jsou jen pro "zářez na pažbu". A toto téma je naprosto exemplárním případem, můj příspěvek asi nevyjímaje. Prosím zamysleme se nad tím všichni, protože hledání odpovědi v diskuzi na jednotlivý problém ve více jak na třech (to jsem přehnal - dvou - to už je lepší) stranách je pěkná otrava ( hlavně, když některé příspěvky se sestávají z citace předešlé strány (sedmi příspěvků) a doplnění dvou písmen (O.K.). |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:09 am Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Už týden se k tomu tak nějak chystám a myslím, že čas právě nazrál; mám pocit, že některé příspěvky do "fóruma" jsou jen pro "zářez na pažbu". A toto téma je naprosto exemplárním případem, můj příspěvek asi nevyjímaje. Prosím zamysleme se nad tím všichni, protože hledání odpovědi v diskuzi na jednotlivý problém ve více jak na třech (to jsem přehnal - dvou - to už je lepší) stranách je pěkná otrava ( hlavně, když některé příspěvky se sestávají z citace předešlé strány (sedmi příspěvků) a doplnění dvou písmen (O.K.). |
No,to by zaujimalo aj mna a to ani nevies,kolko prispevkov moderatori a redaktori upravia,zmazu,presunu a zamknu... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 2:51 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | jirkab wrote: | Už týden se k tomu tak nějak chystám a myslím, že čas právě nazrál; mám pocit, že některé příspěvky do "fóruma" jsou jen pro "zářez na pažbu". A toto téma je naprosto exemplárním případem, můj příspěvek asi nevyjímaje. Prosím zamysleme se nad tím všichni, protože hledání odpovědi v diskuzi na jednotlivý problém ve více jak na třech (to jsem přehnal - dvou - to už je lepší) stranách je pěkná otrava ( hlavně, když některé příspěvky se sestávají z citace předešlé strány (sedmi příspěvků) a doplnění dvou písmen (O.K.). |
No,to by zaujimalo aj mna a to ani nevies,kolko prispevkov moderatori a redaktori upravia,zmazu,presunu a zamknu... |
To je fakt, to nevime... Muzu si vsimnout jenom zamcenejch diskusi, ale upravovani prispevku moc nezaregistrujeme... Nebo aspon mne se to nedari... Statistiku na tohle asi nemate, co?  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 4:25 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Už týden se k tomu tak nějak chystám a myslím, že čas právě nazrál; mám pocit, že některé příspěvky do "fóruma" jsou jen pro "zářez na pažbu". A toto téma je naprosto exemplárním případem, můj příspěvek asi nevyjímaje. Prosím zamysleme se nad tím všichni, protože hledání odpovědi v diskuzi na jednotlivý problém ve více jak na třech (to jsem přehnal - dvou - to už je lepší) stranách je pěkná otrava ( hlavně, když některé příspěvky se sestávají z citace předešlé strány (sedmi příspěvků) a doplnění dvou písmen (O.K.). |
Mám pocit, že některé příspěvky do "fóruma" jsou jen pro "zářez na pažbu," takový pocit mám i já. Jestli tohle čte Dieg0, tak ať se neurazí, ale z jeho klávesnice se sem dostalo už takových příspěvků pěkná kopa. "No ja neviem, s tymto ti nepomozem," apod...
Samozřejmě, na počtu příspěvků nezáleží, ale někteří jedinci se ho snaží mít takovými příspěvky co největší. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 6:54 pm Post subject: |
|
|
Docela zajimavy!!!Na to jak ten projekt dlouho bezi to neni vubec zly!!!Dotaz:Vy vsichni co jste moderatori tvurci a tak se znate?A jak dobre?? _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:50 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Docela zajimavy!!!Na to jak ten projekt dlouho bezi to neni vubec zly!!!Dotaz:Vy vsichni co jste moderatori tvurci a tak se znate?A jak dobre?? |
Známe se dnes už i osobně. Někteří jsem v kontaktu celkem často, minimálně tedy telefonicky a jinými kounkačními prostředky moderní doby. Jsem dost rozcouraní po republice /i za hranicema Hanni, Sirus .../ takže osobních kontaktů moc není ale jsou. Většna z nás máme i rodiny, takže ča se musí poctivě dělit. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:21 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Vytryol wrote: | Docela zajimavy!!!Na to jak ten projekt dlouho bezi to neni vubec zly!!!Dotaz:Vy vsichni co jste moderatori tvurci a tak se znate?A jak dobre?? |
Známe se dnes už i osobně. Někteří jsem v kontaktu celkem často, minimálně tedy telefonicky a jinými kounkačními prostředky moderní doby. Jsem dost rozcouraní po republice /i za hranicema Hanni, Sirus .../ takže osobních kontaktů moc není ale jsou. Většna z nás máme i rodiny, takže ča se musí poctivě dělit. |
Jak jste se dali dohromady prece jenom siemensmania je uceleny projekt ktery si take zada hodne zodpovednosti!!Jde kdyz jste jenom na mobilech??Jak vas to vlastne napadlo s tim vsim zacit???(Vim ze je to dost mozna nesmyslne ale docela me to zajima!) _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 6:59 am Post subject: |
|
|
Myslím, že dost odpovědí na tvé otázky by mohlo být v tomto článku:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=231
Koukni. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
Dik moc ted uz vim vse co potrebuji o mem DRUHEM DOMOVE!!!Jen tak dal panove!!Tise tleskam! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|