View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:48 pm Post subject: Re: PROSÍM PROSÍM!!! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PROSÍM PROSÍM!!!
V článku se píše: "Pro ODT je důležité (alespoň mně to tak fungovalo) mít kabel připojen (nebo virtuálně simulován v případě USB) jako COM 1 nebo 2 /poznámka Krokodýl: program si otestuje dostupné aktivní porty, jak je vidět z náhledu níže/," a já mám jako COM port 4. Infraport je na COM portu 4, ale tam se píše, že pro OD Tools je důležité mít jako COM port 1 nebo 2...
Je ta čtyřka teda příčinou tohho, že furt hlásí chybu??? |
Já mám DCA-510 přes virtual com 3 a taky bez problému... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:49 pm Post subject: Re: PROSÍM PROSÍM!!! |
|
|
Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PROSÍM PROSÍM!!!
V článku se píše: "Pro ODT je důležité (alespoň mně to tak fungovalo) mít kabel připojen (nebo virtuálně simulován v případě USB) jako COM 1 nebo 2 /poznámka Krokodýl: program si otestuje dostupné aktivní porty, jak je vidět z náhledu níže/," a já mám jako COM port 4. Infraport je na COM portu 4, ale tam se píše, že pro OD Tools je důležité mít jako COM port 1 nebo 2...
Nemyslim si, pretoze ja mam USB -> COM5 a vobec ziadne problemy som nespozoroval! |
A šlo Ti to hned napoprvé nebo jsi to musel zkoušet vícekrát??? |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
2Mr. Hahn alias ConPower: Ten program si dělá co chce - jednou jo, jednou ne, dvakrát jo, jednou ne, je to jako random generator. Ale od té doby co mám usb kabel přes COM3 tak je to lepší než přes serial co byl na COM2 tak se v tom vyznej...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | 2Mr. Hahn alias ConPower: Ten program si dělá co chce - jednou jo, jednou ne, dvakrát jo, jednou ne, je to jako random generator. Ale od té doby co mám usb kabel přes COM3 tak je to lepší než přes serial co byl na COM2 tak se v tom vyznej...  |
Nakonec přecejenom je tu Dieg0 na něco užitečnej - nechat SiMoCo v sekci Config nebo Cache a zůstane to tam. Patch trvalé odemknutí systémových disků aplikovat nemůžu - IrDA. Jestli se OD Tools bude chovat furt takhle (a jestli se mi někdy vůbec rozjede, rošťák jeden), tak to budu takhle dělat... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
Diki to jsem ti vratil za ten BookReader a CA AC slovnik .Druha pochvala co jsem dostal .No aspon hanni vidi ze viem aj pomahat a nie len vytacat ho na ICQ a SM .Dieg0
PS: Ozaj dik aspon ty si to ocenil  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:08 pm Post subject: Re: PROSÍM PROSÍM!!! |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PROSÍM PROSÍM!!!
Nemyslim si, pretoze ja mam USB -> COM5 a vobec ziadne problemy som nespozoroval! |
A šlo Ti to hned napoprvé nebo jsi to musel zkoušet vícekrát??? |
Prva supa hned uspesna! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jan 04, 2005 7:40 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Nakonec přecejenom je tu Dieg0 na něco užitečnej - nechat SiMoCo v sekci Config nebo Cache a zůstane to tam. Patch trvalé odemknutí systémových disků aplikovat nemůžu - IrDA. Jestli se OD Tools bude chovat furt takhle (a jestli se mi někdy vůbec rozjede, rošťák jeden), tak to budu takhle dělat... |
Ked som este pouzival OD Tool,tak mi tento postup teda vobec nefungoval. Aj ked som nechal SiMoCo v zlozke Config alebo Cache, po vypnuti a zapnuti uz tam nebolo nic.Musel som znovu pouzit OD Tool. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
dr.sney kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
Nakonec přecejenom je tu Dieg0 na něco užitečnej - nechat SiMoCo v sekci Config nebo Cache a zůstane to tam. Patch trvalé odemknutí systémových disků aplikovat nemůžu - IrDA. Jestli se OD Tools bude chovat furt takhle (a jestli se mi někdy vůbec rozjede, rošťák jeden), tak to budu takhle dělat...[/quote]
zkus toto,uz sem to tu psal..No mne se hlasi jako com6 a jede to..Chce to zkouset.Osvedcilo se mi davat "Do it" pri spousteni mobilu pri dotazu o spusteni..A taky vypinat dobijeni,popr.zkouset prepojovat na jine USB..
Mne to taky nechtelo jit..Ale nakonec se to rozjelo  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
Které ikonky myslíte že se hodí k tmavému pozadí? Zkusil jsem jich už hodně, ale žádné s k němu nehodily  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 8:31 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Které ikonky myslíte že se hodí k tmavému pozadí? Zkusil jsem jich už hodně, ale žádné s k němu nehodily  |
Třeba ty první co posílal Hanni o post před tebou  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | BEZY wrote: | Které ikonky myslíte že se hodí k tmavému pozadí? Zkusil jsem jich už hodně, ale žádné s k němu nehodily  |
Třeba ty první co posílal Hanni o post před tebou  |
Myslíš ty žlutý? No nevim, jsou takový zvláštní  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Fri Jan 07, 2005 9:31 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | busch wrote: | BEZY wrote: | Které ikonky myslíte že se hodí k tmavému pozadí? Zkusil jsem jich už hodně, ale žádné s k němu nehodily  |
Třeba ty první co posílal Hanni o post před tebou  |
Myslíš ty žlutý? No nevim, jsou takový zvláštní  |
No jo, je to jako kdyby měl člověk žlutej zákal
Na tmavý pozadí by se mohly hodit třeba Ninja, KDE_noia...nevím jakej máš vkus...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:09 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Které ikonky myslíte že se hodí k tmavému pozadí? Zkusil jsem jich už hodně, ale žádné s k němu nehodily  |
Na tmave pozadie?Jezisi,tych je....
Napr. ja mam teraz Gant animovane a su skvele..pekne su aj iCandy, Noia _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|