View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
p65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 4:29 pm Post subject: Aktivace tematu |
|
|
Zniceho nic (vazne, jeden den vse chodi, druhy den uz ne) mi od urcite doby telefon po aktivaci jakehokoli tematu napise "Vyskytla se chyba!" a tema nenastavi, pouze obrazek na uvodni obrazovku. Plati to i pro originalni temata od Siemensu, ktera uz byla v telefonu. Jedine, ktere funguje, je "Standard" od Eurotelu (telefon je koupeny tam). (Tohle tema je ale lehce specialni, protoze nikde ve flexmemory jsem ho nenasel a nelze ho z menu ani smazat.) S65 FW25. Co s tim? |
|
Back to top |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 4:46 pm Post subject: Re: Aktivace tematu |
|
|
p65 wrote: | Zniceho nic (vazne, jeden den vse chodi, druhy den uz ne) mi od urcite doby telefon po aktivaci jakehokoli tematu napise "Vyskytla se chyba!" a tema nenastavi, pouze obrazek na uvodni obrazovku. Plati to i pro originalni temata od Siemensu, ktera uz byla v telefonu. Jedine, ktere funguje, je "Standard" od Eurotelu (telefon je koupeny tam). (Tohle tema je ale lehce specialni, protoze nikde ve flexmemory jsem ho nenasel a nelze ho z menu ani smazat.) S65 FW25. Co s tim? | Skus vypnut a zapnut fon ,potom skus dat tovarenke nastavenie,ale mne na toto pomohho len format telefonu.Ked ti nepomoze nic tak vsetko zalohuj a daj format.Niekto raz hovoril ,ze treba vybrat bat. za chodu ,ale mne pomohol len format.  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Dec 26, 2004 7:31 pm Post subject: |
|
|
Stejnej problém mám občas taky. Ale IMHO to není problém témat, ale skinů v nich obsažených. Mám v mobilu všechny barevný varianty skinu Siemensmania, někdy jde třeba aktivovat jenom Blue, po aktivaci Blue jde zase jenom Red apod. Proč se to tak chová sem nedokázal odhalit. Format nebo tovární nastavení na to nemá vliv.  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
p65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 10:54 am Post subject: Re: Aktivace tematu |
|
|
serzino wrote: | p65 wrote: | Zniceho nic (vazne, jeden den vse chodi, druhy den uz ne) mi od urcite doby telefon po aktivaci jakehokoli tematu napise "Vyskytla se chyba!" a tema nenastavi, pouze obrazek na uvodni obrazovku. Plati to i pro originalni temata od Siemensu, ktera uz byla v telefonu. Jedine, ktere funguje, je "Standard" od Eurotelu (telefon je koupeny tam). (Tohle tema je ale lehce specialni, protoze nikde ve flexmemory jsem ho nenasel a nelze ho z menu ani smazat.) S65 FW25. Co s tim? | Skus vypnut a zapnut fon ,potom skus dat tovarenke nastavenie,ale mne na toto pomohho len format telefonu.Ked ti nepomoze nic tak vsetko zalohuj a daj format.Niekto raz hovoril ,ze treba vybrat bat. za chodu ,ale mne pomohol len format.  |
Diky za postrceni. Na tovarni nastaveni jsem driv taky myslel, ale nedaval jsem tomu moc nadeji a nechtel jsem zase ruzne veci nastavovat znovu. Takze - v mem pripade stacilo pouzit tovarni nastaveni a vsechno je zase OK! Bohuzel se takhle smazou vsechny zalozky a nastaveni ve wapovem prohlizeci, vsechno ostatni ale zustalo nastavene jako driv. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|