View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jkdsnv kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 12:53 am Post subject: X65FLASHER1.054 nepotrebuje BootcorePatch |
|
|
Ak nemate bootcore patch, tak je tu pre vas nový X65 flasher bez nutnosti mat patchnute bootcore.
Po sposteni vyhlada heslo pre pristup do bootcore a sucasne vytvori vo svojom korenovom adresari zlozku V_Klay a vygeneruje don subor CX65_***********.vkd . Tento sobor po prekopirovani do zlozky C:\Program Files\Vi-Soft\V_KLay\data\Loaders vam umozni pracovat s CX65 v programe V-Klay aj ked nemate bootcore patchnute. Samotny program X65FLASHER1.054 vam pri opatovnom spusteni uz bude automaticky spolupracovat tiez s vasim mobilom aj bez bootcore patch.
Je to vhodne hlavne pre ludi ktori si nechcu, alebo sa boja patchnut bootcore kvoli zaruke na mobil.
Autor X65FLASHER1.054 pise ze vyhladanie hesla pristupu do bootcore na PC P4-2600Mhz bude trvat maximalne 2 hodiny, no moja P4-2400 mi heslo nasla za 10 sekund. Takto som si v pohode spravil FullFlash zalohu svojho mobilu bez bootcorepatch.
Na odskusanie si novy x65flasher mozte stiahnut tu :
http://x65.antex.ru/dn.php?file=files/Programs/x65flasher.rar |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 12:43 pm Post subject: |
|
|
No ale stejně musíš aktivovat PapuaKey a to je taky zásah do mobilu...Takže to IMHO vyjde nastejno, jestli tohle nebo patch bootcore... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 1:15 pm Post subject: |
|
|
Mě to bez patch bootcoore nejde Píše mi to že ho to vyžaduje  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Jan 05, 2005 1:23 pm Post subject: |
|
|
Ano,x65 flasher uz funguje aj s Papuakey...netreba patchovat bootcore.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|