View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:27 pm Post subject: Siemens c65 melodie ? Java ? Temata ? tapety ? |
|
|
nevite kde by se to vsechno nechalo sehnat ?? hodte sem pls nejaky linky diky moc |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
Nechcem byt zly, ale hladal si trochu na fore? Je tu plno odkazov na vsetky tieto veci. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:41 pm Post subject: Re: Siemens c65 melodie ? Java ? Temata ? tapety ? |
|
|
modri wrote: | nevite kde by se to vsechno nechalo sehnat ?? hodte sem pls nejaky linky diky moc |
Jestli ho to ještě neomrzelo tak ti sem ConPower nějaký odkazy hodí hned jak sem přinde....hold do to asi baví  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Mozna?! Urcite by im (nam) to pomohlo! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Nieje zly napad zhromazdit vsetky te linky a uverejnit ich (ak sa da), dost by to pomohlo. Osobne mi nevadi prehladavat forum, aspon sa vzdy nieco nove dozviem  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 4:58 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | oookoook wrote: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Nieje zly napad zhromazdit vsetky te linky a uverejnit ich (ak sa da), dost by to pomohlo. Osobne mi nevadi prehladavat forum, aspon sa vzdy nieco nove dozviem  |
No jo, jenze ja potreboval link na jednu stranku, o ktere jsem vedel, ze konci na .de a snazil jsem se rychle najit nejaky tema, kde by to nekdo psal... A vubec to rychle nebylo! Zrovna v sekci Java zase tolik objevnejch veci neni. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 5:40 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: | oookoook wrote: | Tak me napada, jestli by se z nejakyho tematu nemelo udelat v sekci Jva dulezite, aby ty odkazy byly hned nahore, je fakt, ze kdyz jsem se vcera pokousel najit jednu adresu, bylo to utrpeni... Pripadne do kazde sekce dat nahoru taky neco jako Dulezite, kde by byly odkazy na temata nebo sekce, kde se probiraj nejdulezitejsi dotazy... Treba u veci na stazeni by mohl byt link, link na tema o kabelech a tak. Mozna by to lidem pomohlo... |
Nieje zly napad zhromazdit vsetky te linky a uverejnit ich (ak sa da), dost by to pomohlo. Osobne mi nevadi prehladavat forum, aspon sa vzdy nieco nove dozviem  |
Pravda
ale vše pohromadě je snažší  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
modri začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 7:11 pm Post subject: |
|
|
oki diky moc ale furt se mi to zda nejak malo ... vubec by nebylo spatne udelat nejakou sekci jako dulezite a nebo udelat nejakou stranku aby lidi posilali adresy kde co a jak nasli a pote to tam nejak pridavat tenhle search na foru je sice dobry ale proste to najde strasne mooc veci a vsechno to prochazet ??  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|