View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lasken kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:31 pm Post subject: Tsu name |
|
|
mam datovej kabl na x65 a kdyz ho pripojim tak se mi mobl dobiji ale po zapnuti mobil phone manager a jinych softu pro mobil tak mi napise ze neni pripojen a nevim co stim.  |
|
Back to top |
|
 |
Lojzyk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:49 pm Post subject: Re: Tsu name |
|
|
lasken wrote: | mam datovej kabl na x65 a kdyz ho pripojim tak se mi mobl dobiji ale po zapnuti mobil phone manager a jinych softu pro mobil tak mi napise ze neni pripojen a nevim co stim.  |
měl jsem stejný problém.musel jsem vyměnit tři kabely a i tak se mi telefon načítá dost dlouho.zkus nastavení portu |
|
Back to top |
|
 |
jicinet Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:53 pm Post subject: |
|
|
myslis jako 3 dalsi novy kabely ?  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 10:56 am Post subject: Re: Tsu name |
|
|
lasken wrote: | mam datovej kabl na x65 a kdyz ho pripojim tak se mi mobl dobiji ale po zapnuti mobil phone manager a jinych softu pro mobil tak mi napise ze neni pripojen a nevim co stim.  |
Co je to za hlavičku příspěvku  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Tsu name Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 3:51 pm Post subject: |
|
|
to melo bejt jmeno nick |
|
Back to top |
|
 |
Radim Dudek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
Me se stalo neco podobnyho, ale jde to, kdyz zapnu Siemens data suite (mam pocit, ze MPM mi nejde), pak ten mobil vypnu a zapnu a jeste driv, nez to chce pin to ten mobil najde a funguje to, jenom to pri kazdym pripojeni k pc musim vypnout a zapnout  _________________ Siemens mobile - Designed for us
C35i -> C60 -> CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|