View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:47 pm Post subject: quickword |
|
|
Kam mam data soubor doc,aby ho quickword nasel,kdyz otevru doc soubor pres spravce,tak se to prepne do quickwordu a tak to napise zadna data.Mam cracklou verzi 1.00.Pomoc prosííííííím  _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:49 pm Post subject: Re: quickword |
|
|
Komár wrote: | Kam mam data soubor doc,aby ho quickword nasel,kdyz otevru doc soubor pres spravce,tak se to prepne do quickwordu a tak to napise zadna data.Mam cracklou verzi 1.00.Pomoc prosííííííím  |
Mohl bych poprosit o poslani QW rad bych ji zkusil!!!)i s crackem please)!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:56 pm Post subject: Re: quickword |
|
|
Vytryol wrote: | Komár wrote: | Kam mam data soubor doc,aby ho quickword nasel,kdyz otevru doc soubor pres spravce,tak se to prepne do quickwordu a tak to napise zadna data.Mam cracklou verzi 1.00.Pomoc prosííííííím  |
Mohl bych poprosit o poslani QW rad bych ji zkusil!!!)i s crackem please)!! | odeslano..........  _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 5:24 pm Post subject: |
|
|
Hele jede to jak hodinky!!Ten doc musis nahrat do adresare QuickWordu tam kde to mas nainstalovany!!!Moc dik!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Komár začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 5:59 pm Post subject: hmm |
|
|
Vytryol wrote: | Hele jede to jak hodinky!!Ten doc musis nahrat do adresare QuickWordu tam kde to mas nainstalovany!!!Moc dik!! | Neni zac,ja taky dekuju _________________ Siemens SX1- http://crocssy.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 6:09 pm Post subject: |
|
|
QuickWord nahodou nemateNemuzu ho v PC najit a na hledani jsem dnes moc liny!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:51 pm Post subject: Re: quickword |
|
|
Komár wrote: | Kam mam data soubor doc,aby ho quickword nasel,kdyz otevru doc soubor pres spravce,tak se to prepne do quickwordu a tak to napise zadna data.Mam cracklou verzi 1.00.Pomoc prosííííííím  |
Já mám takový tušení, že abys tvoje *.DOC soubory viděl hned po otevření appl. QWord (máš-li tedy iGo jako já), tak bys to měl mít v C:\Nokia\Documents\Unfiled - ale tady to nemám (zabírá paměť telefonu) a tak používám Browse...
Jo a jestli se chceš do tohoto adresáře dostat, tak si instalni free app. FExplorer - stahuj na: www.gosymbian.com _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:00 pm Post subject: Re: quickword |
|
|
hozjacz wrote: | Komár wrote: | Kam mam data soubor doc,aby ho quickword nasel,kdyz otevru doc soubor pres spravce,tak se to prepne do quickwordu a tak to napise zadna data.Mam cracklou verzi 1.00.Pomoc prosííííííím  |
Já mám takový tušení, že abys tvoje *.DOC soubory viděl hned po otevření appl. QWord (máš-li tedy iGo jako já), tak bys to měl mít v C:\Nokia\Documents\Unfiled - ale tady to nemám (zabírá paměť telefonu) a tak používám Browse...
Jo a jestli se chceš do tohoto adresáře dostat, tak si instalni free app. FExplorer - stahuj na: www.gosymbian.com |
Vzdyt uz jsme to vyresili!!!!!!Cti pozorneji!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:21 pm Post subject: Re: quickword |
|
|
Vytryol wrote: | hozjacz wrote: | Komár wrote: | Kam mam data soubor doc,aby ho quickword nasel,kdyz otevru doc soubor pres spravce,tak se to prepne do quickwordu a tak to napise zadna data.Mam cracklou verzi 1.00.Pomoc prosííííííím  |
Jo a jestli se chceš do tohoto adresáře dostat, tak si instalni free app. FExplorer - stahuj na: www.gosymbian.com |
Vzdyt uz jsme to vyresili!!!!!!Cti pozorneji!! |
Já vim, že je to vyřešeno, ale nabízím další alternativu...
Do umístění které jsem zmínil já se mi po instalaci QuickOffice 2.0 (incl. QWord a další) vložily soubory, které se pak vždy po spuštění aplikace QWord ukazovali jako první v seznamu. Tak jsem je odstranil (právě pomocí FExplorer) - třeba se to může někomu hodit, když by ho otravovali různé příručky, návody a licence - má-li je tam. _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 11:51 am Post subject: |
|
|
Já soubory doc otevírám přes spávce souborů. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
Gwin wrote: | Já soubory doc otevírám přes spávce souborů. |
No to taky jde jednoduse si vybrat ze soubory s danou priponou se budou otvirat v tom programu!!Jasny! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|