View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 2:52 pm Post subject: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:04 pm Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Jestlize tak delal bez vedomi druheho je to Bluesnarfing = neeticke, neslusne, trestne => pryc... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 4:48 pm Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
koscik wrote: | petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Jestlize tak delal bez vedomi druheho je to Bluesnarfing = neeticke, neslusne, trestne => pryc... |
ne ne ne!jde o to ze ten ke kteremu se pripojujete to musi schvalit kodem ktery si navzajem zadate...neucini-li tak spojeni se neuzkutecni  |
|
Back to top |
|
 |
Dawdler kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
Tuto funkci zrejme S65 nepodporuje, taky me to stve. T630 se v poho pripoji a muze stahovat fotky, java hry atd. a moje S65 (fw25) nic. Snad novy FW. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 6:54 pm Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 7:12 pm Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
bkf.1 wrote: | petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. |
jasny neni problem siemens ma nabidku poslat pres IRDA BT atd..ale slo o to proste vlizt si do obrazku a sosnout si fotky atd...je to pohodlnejsi...
opakuji uz po2. neopravneny pristup nelze jelikoz musi oba dva zadat heslo pro pripojen a nelze v telefonu mazat pouze jen kopirovat |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:21 pm Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
petricak wrote: | bkf.1 wrote: | petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. |
jasny neni problem siemens ma nabidku poslat pres IRDA BT atd..ale slo o to proste vlizt si do obrazku a sosnout si fotky atd...je to pohodlnejsi...
opakuji uz po2. neopravneny pristup nelze jelikoz musi oba dva zadat heslo pro pripojen a nelze v telefonu mazat pouze jen kopirovat |
Sony Ericsson standartne podporuje "prehrabavanie" sa v inych mobiloch... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 8:58 pm Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
maskot wrote: | petricak wrote: | bkf.1 wrote: | petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Sony Ericsson standartne podporuje "prehrabavanie" sa v inych mobiloch... | nj ale jak udelat aby to dokazal i s65? nebo jestli je nejakej JAVOVEJ prehrabovac  |
|
Back to top |
|
 |
sedlik15 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 04, 2006 10:22 am Post subject: Re: pripojen cez BT na jiny telefon |
|
|
bkf.1 wrote: | petricak wrote: | Videl jsem v akci 2 Eriky t630 jak se jeden pripojil na ten druhy a mohl litat v jeho slozkach...pak se dokazal pripojit i na mou S65...ma s65 taky takovou moznost nebo existuje aspon nejaka java aplikace? diky za odpoved |
Žádnej file manager na dálkový prohlížení neznám (i když může existovat nějakej javovej;) Řekl bych, že ten tvůj kamoš to měl v javě, protože se mi nezdá, že by T630 měla něco takovýho integrovanýho:/ No a posílat si můžete oba třeba přes infrák, což už jsi asi zjistil;) Přes BT bych řekl, že to půjde taky (stejným způsobem jako přes infra), ale nevim jestli to má S65ka v kontextový nabídce:/ Jinak pokud se někomu nechceš nabořit do mobilu, tak takovej file manager pro dálkový přenosy se mi zdá jako zbytečnost. | oni to mají všechny sony ericssony s bluetoothem, ae na siemensi to neni, ja si musim jenom hlídat abych si s nikym nedával důveryhodnost, a přes infrák to nejde u nikoho |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|