View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:40 pm Post subject: Rádio - jak spustit |
|
|
Možná se to tady už probíralo a je to blbá otázka. Ale chtěl jsem se zeptat, jak spustím rádio bez sluchátek? V jedný recenzi na mobilmáii psali, že to možný není a pak to opravili, že to možný je. Ale já nevim jak. Já když zapnu rádio, tak to píše, že chybí anténa. A když nemám připojený sluchátka, tak mi to nedovolí zněnit Zvuk: na reproduktor (když mám zapojený sluchátka, tak to z repráku hraje). Co s tím?
Poraďte mi někdo... _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:42 pm Post subject: Re: Rádio - jak spustit |
|
|
hozjacz wrote: | Možná se to tady už probíralo a je to blbá otázka. Ale chtěl jsem se zeptat, jak spustím rádio bez sluchátek? V jedný recenzi na mobilmáii psali, že to možný není a pak to opravili, že to možný je. Ale já nevim jak. Já když zapnu rádio, tak to píše, že chybí anténa. A když nemám připojený sluchátka, tak mi to nedovolí zněnit Zvuk: na reproduktor (když mám zapojený sluchátka, tak to z repráku hraje). Co s tím?
Poraďte mi někdo... |
MUSIS mit bezpodminecne zapojena sluchadla!!!Slouzi jako nepostradatelna antena!!!!Na mobilmanii se proste spletli(neni to POPRVE!)Z repraku to bude hrat nahlas jen se sluchatkama!!,ktere tam jsou jako antena a zaroven jako sluchadla!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
No a nejde to nějak obejít? Není třeba nějaká jiná rádio aplikace, která by sláchátka nepožadovala? _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
PsY.cHe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
hozjacz wrote: | No a nejde to nějak obejít? Není třeba nějaká jiná rádio aplikace, která by sláchátka nepožadovala? |
lol ! premejslej ! dyt vytryol to snad rek jasne ne ?! ne bez nich to NEJDE a nidkdy nepude pokavad tam nedas ANTENU !!! to je jako bys chtel vypalovat CD bez vypalovacky, proste NE! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
hozjacz wrote: | No a nejde to nějak obejít? Není třeba nějaká jiná rádio aplikace, která by sláchátka nepožadovala? |
NE!!!!Teprve ted prisla napr.Nokia s tim ze radio umi pustit bez sluchadel ale abych te uklidnil :NEJDE to ver mi! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
artas10 kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:29 pm Post subject: |
|
|
No a co treba sluchatka obejit vhodne upravenym konektorem? Treba i s kouskem vodice?  _________________ C 35, M 35, ME 45/ S45i,C55, S65 + SX1 |
|
Back to top |
|
 |
hozjacz badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:40 pm Post subject: |
|
|
No ale jak to udělat? _________________ Motorola M3888 -> Siemens C35i -> Siemens S55 -> Siemens SX1 FW14CZ |
|
Back to top |
|
 |
R. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:46 pm Post subject: |
|
|
Tak hlavně je "potřeba" za vše co píšeš, byť je to pravda, dát tisíc agresivních vykřičníků... Občas mám pocit, že při psaní některých přípsěvků uživatel zemřel smíchy, nebo musel dostat infarkt. Snad to jde napsat i normálně, že FM nejde narozdíl od AM frekvence, kde stačila vnitřní feritová anténa chytit jinak než "na kus drátu" a můžeš přidat i něco z tetorie proč tomu tak je. Všichni oceňujeme, že něco víš, ale pokud to napíšeš normální formou, vyzní to jistě lépe. |
|
Back to top |
|
 |
artas10 kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:49 pm Post subject: |
|
|
hozjacz wrote: | No ale jak to udělat? |
No myslim ze tady je dost zkusenych bastliru kteri by to vyresili. Urcite bude treba v tom konektoru neco zapojit. Nevim, jeste sem se tim nezabyval.  _________________ C 35, M 35, ME 45/ S45i,C55, S65 + SX1 |
|
Back to top |
|
 |
R. Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 11:51 pm Post subject: |
|
|
hozjacz wrote: | No ale jak to udělat? |
Tady by otázka mohla znít také, a proč to dělat. Tedy alepsoň já nevidím rodíl v tom, zda mi kouká z mobilu kus vodiče nebo sluchátka. Dokonce bych řekl, že sluchátka působí elegantněji než-li kus drátu "nabastlenýho" do konektoru. Už raději končím než mě roznesete na kopytech:-) |
|
Back to top |
|
 |
|