View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 06, 2005 10:46 pm Post subject: propojeni 2 siemensu k PC |
|
|
Cest, zdravim vsechny siemensare, protoze se mi nechce prohledavat vsechny starsi prispevky, obracim se na vas s prosbou, jestli nekdo nepripojuje ke compu 2 mobily, konkretne mam SL45i a ten jsem mel propojeny pres com1 port s pocitacem a spravu seznamu a schuzek jsem resim pres SiemensQuickSync(SQS), vse fungovalo do te doby nez jsem si koupil S65 a ten jsem propojij nabijecim kablem pres USB a upravoval seznam pres MobilePhoneManager(MPM). Od te doby mi prestal fungovat SQS tim stylem ze hledal S65 pres USB ikdyz ma v options na vyber jen COM porty, a za boha nenacetl z SL45 ani radek, a to jsem pro jistotu vytahnul s USB ten kabel k S65. Tak jsem ho odinstaloval, jako ze konecna a kdyz jsem jen tak z legrace zkousel naloudovat SL45 pres MPM tak kdyz jsem mu zadal ten COM port, tak mi ho nasel a na liste zobrazil presny nazev, stav baterie a signalu, jenze to jsem se radoval predcasne, pri nacitani seznamu, to rozjede dokonce ukaze ikonky seznam, sim, telefon, a pise ze se nacita, ale po chvili obrazovka programu zmodra vse zmizi a program vytuhne.... Neresite nahodu nekdo z vas stejny problem a nedoporucili by jste mi neco co zvladne spravu obou telefonu dohromady... Radsi bych uprednostnil aplikaci od Siemensu, ale kdyz nebude, tak bych zkusil i neco jineho...Diky vsem...muzete i na rzahraj@typoadesign.cz |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
no tak to mas blby ze se ti nechce zakladas uplne zbytecne tema!!!!jestli se k tomu chces neco dozvedet tak si myslim ze to asi budes muset hledat protoze pochibuju ze se najde nejaka dobra duse ktera ti poradi i pres tvoji ignoraci...a tvoje drzost napsat ze se ti nechtelo hledat me opravdu nasrala!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Sally kolemjdoucí
 Joined: 01 Apr 2004 Posts: 21 Location: Strážnice Phone: Siemens S55 6.04 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | no tak to mas blby ze se ti nechce zakladas uplne zbytecne tema!!!!jestli se k tomu chces neco dozvedet tak si myslim ze to asi budes muset hledat protoze pochibuju ze se najde nejaka dobra duse ktera ti poradi i pres tvoji ignoraci...a tvoje drzost napsat ze se ti nechtelo hledat me opravdu nasrala!!!  |
... a nasralo ho to tak, že se nestihl ani podepsat  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 8:17 am Post subject: Re: propojeni 2 siemensu k PC |
|
|
cosmo wrote: | Cest, zdravim vsechny siemensare, protoze se mi nechce prohledavat vsechny starsi prispevky, obracim se na vas s prosbou, jestli nekdo nepripojuje ke compu 2 mobily, konkretne mam SL45i a ten jsem mel propojeny pres com1 port s pocitacem a spravu seznamu a schuzek jsem resim pres SiemensQuickSync(SQS), vse fungovalo do te doby nez jsem si koupil S65 a ten jsem propojij nabijecim kablem pres USB a upravoval seznam pres MobilePhoneManager(MPM). Od te doby mi prestal fungovat SQS tim stylem ze hledal S65 pres USB ikdyz ma v options na vyber jen COM porty, a za boha nenacetl z SL45 ani radek, a to jsem pro jistotu vytahnul s USB ten kabel k S65. Tak jsem ho odinstaloval, jako ze konecna a kdyz jsem jen tak z legrace zkousel naloudovat SL45 pres MPM tak kdyz jsem mu zadal ten COM port, tak mi ho nasel a na liste zobrazil presny nazev, stav baterie a signalu, jenze to jsem se radoval predcasne, pri nacitani seznamu, to rozjede dokonce ukaze ikonky seznam, sim, telefon, a pise ze se nacita, ale po chvili obrazovka programu zmodra vse zmizi a program vytuhne.... Neresite nahodu nekdo z vas stejny problem a nedoporucili by jste mi neco co zvladne spravu obou telefonu dohromady... Radsi bych uprednostnil aplikaci od Siemensu, ale kdyz nebude, tak bych zkusil i neco jineho...Diky vsem...muzete i na rzahraj@typoadesign.cz |
Nezbývá mi jiné než doporučit program SiMoCo http://www.siemensmania.cz/simoco.php , který bude v pohodě pracovat s oběma telefony.
Jelikož program zálohuje i SMS a pro odlišení portů, doporučuji provést instalaci. Adresář s instalací tak jak je zkopírovat do druhé složky a používat dvě samostatné instalace, jáý takto obsluhuju doma 4 telefony pro něž mám samostatné instalace. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:47 pm Post subject: Re: propojeni 2 siemensu k PC |
|
|
Diky za radu vyzkousim.... |
|
Back to top |
|
 |
cosmo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:50 pm Post subject: |
|
|
byla to prosba, kdo ji nechce vyslyset, nic nepise a kdo se chce vyjadrit, necht se podepise...a jestli mas nejaky problem mas tam i muj mail b.....u |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|