clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M55 - Vrácení do původního stavu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M55 - Vrácení do původního stavu

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Pavlos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 8:48 am    Post subject: M55 - Vrácení do původního stavu Reply with quote

Dobrý den, nezlobte se, pokud se někomu bude zdát, že je tento dotaz primitivní, ale jsem poměrně zoufalý. Mám tel. m55 a tarif twist data unlimited, takže mě docela tlačí čas, protože bych nerad opět věnoval 850 Kč společnosti T-Mob. Tel. se mi ještě v záruční době začal hroutit. V servisu mi tam nahráli soft 11. Bylo to ok až do chvíle, než jsem aplikoval patche. Na zálohy, které jsem si průběžně ukládal byl už bohužel aplikován patch. Docela jsem se v tom zamotal. Tel funguje pro běžné volání, ale GPRS mi jde zhruba tak 10 sec. a pak resetuje tel.
Nezlobte se za ten úvodní blábol, ale v podstatě potřebuji poradit, jak nahrát do tel orig. soft. 11 bez patchů. (Aby byl jako z výroby.) Moc děkuji za radu a pomoc.*Pavlos*
Back to top
View user's profile Send private message
Skvedo
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 10:15 am    Post subject: Reply with quote

podivej se do navodu naprava tel pomoci v_klay, je tam odkaz na ff fw11 a tu tam nahraj podle toho navodu (odkaze te na skoleni prace v_klay), bacha pote musis tel odblokovat a zapsat svoje IMEI to je popsano pomoci freia 5 v navodu naprava pomoci martechtool (odkaz je tam taky). Nejlip by bylo kdybys mel aj uplne puvodni zalohu uplne bez pathu (ja si ju vypalim na CD a dam k zarucaku, jako takovou jistotu. vcera mi to usetrilo moc prace. wink )
funak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 10:30 am    Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu Reply with quote

Pavlos wrote:
Dobrý den, nezlobte se, pokud se někomu bude zdát, že je tento dotaz primitivní, ale jsem poměrně zoufalý. Mám tel. m55 a tarif twist data unlimited, takže mě docela tlačí čas, protože bych nerad opět věnoval 850 Kč společnosti T-Mob. Tel. se mi ještě v záruční době začal hroutit. V servisu mi tam nahráli soft 11. Bylo to ok až do chvíle, než jsem aplikoval patche. Na zálohy, které jsem si průběžně ukládal byl už bohužel aplikován patch. Docela jsem se v tom zamotal. Tel funguje pro běžné volání, ale GPRS mi jde zhruba tak 10 sec. a pak resetuje tel.
Nezlobte se za ten úvodní blábol, ale v podstatě potřebuji poradit, jak nahrát do tel orig. soft. 11 bez patchů. (Aby byl jako z výroby.) Moc děkuji za radu a pomoc.*Pavlos*

je ale divne, ze ti v servise nahrali fw11, lebo ten nie je oficialny..
ak chces aby bol "ako z vyroby" (btw. pekny vyraz ), tak si stiahni fw10 tu zo SM a vyskusaj to s nim.. len ci sa ti potom nebude "hroutit"..

čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 10:32 am    Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu Reply with quote

funak wrote:
Pavlos wrote:

je ale divne, ze ti v servise nahrali fw11, lebo ten nie je oficialny..
ak chces aby bol "ako z vyroby" (btw. pekny vyraz ), tak si stiahni fw10 tu zo SM a vyskusaj to s nim.. len ci sa ti potom nebude "hroutit"..

Fw byla oficiální ale nikdy nebyla uvolněna pro update.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
funak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 10:41 am    Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu Reply with quote

Krokodýl wrote:

Fw byla oficiální ale nikdy nebyla uvolněna pro update.

cize pochadza od siemensu?

řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Thu Jan 13, 2005 4:21 pm    Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu Reply with quote

Pavlos wrote:

Staci prehrat FW11 zo sekcie Firmware na stranke.

frana
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

91.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 05, 2005 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

a jakýho původu je FW91 ?
Back to top
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 05, 2005 11:14 pm    Post subject: Reply with quote

Rusák...

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Back to top
jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 07, 2005 11:59 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
a jakýho původu je FW91 ?

Quote:
Rusák...

a docela dobrej
Back to top
Nerve_Toxin
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 11, 2005 10:04 am    Post subject: Reply with quote

Nevím, nemám. Dal jsem si do fw 11 hrůzu patchů a nechce se mi tam už dávat novej firm, ale asi bude dobrej, když to všichni říkáte...
2 pavlos: Jak říká Hanni, stáhni si tady na Siemensmanii winswup fw 11 a ten tam nahraj a bude to jako originál wink

C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum