View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pavlos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 8:48 am Post subject: M55 - Vrácení do původního stavu |
|
|
Dobrý den, nezlobte se, pokud se někomu bude zdát, že je tento dotaz primitivní, ale jsem poměrně zoufalý. Mám tel. m55 a tarif twist data unlimited, takže mě docela tlačí čas, protože bych nerad opět věnoval 850 Kč společnosti T-Mob. Tel. se mi ještě v záruční době začal hroutit. V servisu mi tam nahráli soft 11. Bylo to ok až do chvíle, než jsem aplikoval patche. Na zálohy, které jsem si průběžně ukládal byl už bohužel aplikován patch. Docela jsem se v tom zamotal. Tel funguje pro běžné volání, ale GPRS mi jde zhruba tak 10 sec. a pak resetuje tel.
Nezlobte se za ten úvodní blábol, ale v podstatě potřebuji poradit, jak nahrát do tel orig. soft. 11 bez patchů. (Aby byl jako z výroby.) Moc děkuji za radu a pomoc.*Pavlos* |
|
Back to top |
|
 |
Skvedo badatel

Joined: 17 Sep 2004 Posts: 157 Location: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:15 am Post subject: |
|
|
podivej se do navodu naprava tel pomoci v_klay, je tam odkaz na ff fw11 a tu tam nahraj podle toho navodu (odkaze te na skoleni prace v_klay), bacha pote musis tel odblokovat a zapsat svoje IMEI to je popsano pomoci freia 5 v navodu naprava pomoci martechtool (odkaz je tam taky). Nejlip by bylo kdybys mel aj uplne puvodni zalohu uplne bez pathu (ja si ju vypalim na CD a dam k zarucaku, jako takovou jistotu. vcera mi to usetrilo moc prace. ) _________________ I love my M55 |
|
Back to top |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:30 am Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu |
|
|
Pavlos wrote: | Dobrý den, nezlobte se, pokud se někomu bude zdát, že je tento dotaz primitivní, ale jsem poměrně zoufalý. Mám tel. m55 a tarif twist data unlimited, takže mě docela tlačí čas, protože bych nerad opět věnoval 850 Kč společnosti T-Mob. Tel. se mi ještě v záruční době začal hroutit. V servisu mi tam nahráli soft 11. Bylo to ok až do chvíle, než jsem aplikoval patche. Na zálohy, které jsem si průběžně ukládal byl už bohužel aplikován patch. Docela jsem se v tom zamotal. Tel funguje pro běžné volání, ale GPRS mi jde zhruba tak 10 sec. a pak resetuje tel.
Nezlobte se za ten úvodní blábol, ale v podstatě potřebuji poradit, jak nahrát do tel orig. soft. 11 bez patchů. (Aby byl jako z výroby.) Moc děkuji za radu a pomoc.*Pavlos* |
je ale divne, ze ti v servise nahrali fw11, lebo ten nie je oficialny..
ak chces aby bol "ako z vyroby" (btw. pekny vyraz ), tak si stiahni fw10 tu zo SM a vyskusaj to s nim.. len ci sa ti potom nebude "hroutit".. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:32 am Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu |
|
|
funak wrote: | Pavlos wrote: | Dobrý den, nezlobte se, pokud se někomu bude zdát, že je tento dotaz primitivní, ale jsem poměrně zoufalý. Mám tel. m55 a tarif twist data unlimited, takže mě docela tlačí čas, protože bych nerad opět věnoval 850 Kč společnosti T-Mob. Tel. se mi ještě v záruční době začal hroutit. V servisu mi tam nahráli soft 11. Bylo to ok až do chvíle, než jsem aplikoval patche. Na zálohy, které jsem si průběžně ukládal byl už bohužel aplikován patch. Docela jsem se v tom zamotal. Tel funguje pro běžné volání, ale GPRS mi jde zhruba tak 10 sec. a pak resetuje tel.
je ale divne, ze ti v servise nahrali fw11, lebo ten nie je oficialny..
ak chces aby bol "ako z vyroby" (btw. pekny vyraz ), tak si stiahni fw10 tu zo SM a vyskusaj to s nim.. len ci sa ti potom nebude "hroutit".. |
Fw byla oficiální ale nikdy nebyla uvolněna pro update. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
funak začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 10:41 am Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu |
|
|
Krokodýl wrote: |
Fw byla oficiální ale nikdy nebyla uvolněna pro update. |
cize pochadza od siemensu? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:21 pm Post subject: Re: M55 - Vrácení do původního stavu |
|
|
Pavlos wrote: | Dobrý den, nezlobte se, pokud se někomu bude zdát, že je tento dotaz primitivní, ale jsem poměrně zoufalý. Mám tel. m55 a tarif twist data unlimited, takže mě docela tlačí čas, protože bych nerad opět věnoval 850 Kč společnosti T-Mob. Tel. se mi ještě v záruční době začal hroutit. V servisu mi tam nahráli soft 11. Bylo to ok až do chvíle, než jsem aplikoval patche. Na zálohy, které jsem si průběžně ukládal byl už bohužel aplikován patch. Docela jsem se v tom zamotal. Tel funguje pro běžné volání, ale GPRS mi jde zhruba tak 10 sec. a pak resetuje tel.
Staci prehrat FW11 zo sekcie Firmware na stranke. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:33 pm Post subject: |
|
|
a jakýho původu je FW91 ? |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:14 pm Post subject: |
|
|
Rusák... _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
Quote: | a jakýho původu je FW91 ? |
a docela dobrej |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 10:04 am Post subject: |
|
|
Nevím, nemám. Dal jsem si do fw 11 hrůzu patchů a nechce se mi tam už dávat novej firm, ale asi bude dobrej, když to všichni říkáte...
2 pavlos: Jak říká Hanni, stáhni si tady na Siemensmanii winswup fw 11 a ten tam nahraj a bude to jako originál  _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|