View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CML kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
Ten sem sice nemyslel, ale kdyz to bude fungovat tak by mohli byt vsichni spokojeni Ten muj je zlozenej ze trech ruznejch ktery pak uvadi do chodu ten *.bat soubor Udela to docela peknej wav.....je mensi nez ta MP3 je to sice mono a 16Kbit, ale da se tam nastavit hodnota jakou chcete! Ten bat se da upravit a tam proste zmenit cisilko  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 2:18 pm Post subject: Re: A co jiné mobily? |
|
|
sonix wrote: | Jde to použít i na jiné mobily? Např. X55? |
To by me tak zajimalo. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
Jde to najisto pro celou x65 radu .. dokonce i pro SX1 to je odzkousene (vid Hynchenzo ..).
Obecne potrebujete zvuk ve formatu IMA ADPCM (16kHZ, 8-16bit, mono, 4:1 komprese), takze je mozne pouzit jakykoliv hudebni editor, ktery to v tomto formatu umi ulozit .. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
spachal wrote: | Jde to najisto pro celou x65 radu .. dokonce i pro SX1 to je odzkousene (vid Hynchenzo ..).
Obecne potrebujete zvuk ve formatu IMA ADPCM (16kHZ, 8-16bit, mono, 4:1 komprese), takze je mozne pouzit jakykoliv hudebni editor, ktery to v tomto formatu umi ulozit .. |
Ale u rady x65 jsou to v IMA ADPCM jenom 4bity. 8 zvlada jenom v PCM, 8khz. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 08, 2005 8:11 pm Post subject: |
|
|
Paráda!!! Už jsem si myslel, že na mě můj nový drahoušek nikdy nezařve "Polib mi prdel", jako to dělával můj C55....  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
spachal (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 7:02 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Ale u rady x65 jsou to v IMA ADPCM jenom 4bity. 8 zvlada jenom v PCM, 8khz. |
Vpodstate si rozumime, tohle je proste nejvyssi kvalita, co se jako wav da pouzit:
:) |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
spachal wrote: | oookoook wrote: | Ale u rady x65 jsou to v IMA ADPCM jenom 4bity. 8 zvlada jenom v PCM, 8khz. |
Vpodstate si rozumime, tohle je proste nejvyssi kvalita, co se jako wav da pouzit:
 |
Jo tahle. Jo, v podstate si rozumime. 8bit (2) jsem nikdy nezkousel... No asi nema moc smysl. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:07 pm Post subject: Re: Převod WAV do formátu pro x65 |
|
|
busch wrote: | FIX.FOX wrote: |
Omlouvám se za svojí natvrdlost ale nejde mi to. Mám vytvořenou složku MELODIE a tak v tom druhém řádku zadávám k ní cestu. Pak se provede konvert, tak jak je uvedeno v návodu ale když tu složku pak otevřu tak tam nic není Takže nemám co převést do složky podle návodu: Teď už jen stačí přenést výsledný soubor do vašeho mobilního telefonu (adresář Zvuky/Sounds) a můžete směle poslouchat. |
MUSÍŠ zadávat přímo název souboru, do kterýho chceš aby to zkonvertoval,ne adresář
Nezlob se, ale učit někoho základy práce s PC opravdu není posláním tohoto fóra... |
Myslím, že problém bude v PC (resp OS). Program jsem nejprve zkoušel u přítelkyně (W XP) a vše šlo ok. Ale u mě doma (W 98 SE) to nejde přesně tak, jak to psal FIX.
FUCK W 98 FOREVER!!!!!!!!!  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:12 pm Post subject: |
|
|
.......omlouvám se za příliš silná slova, ale v tuto chvíli není sprostějšího slova, které by vyjádřilo můj vztah k W98. Nejde mi nainstalovat např MPM, Siemens theme configurator atd. (neslučitelná vezre RPC...a pod. voloviny) Včera mi to na W XP šlo  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
3061.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 09, 2005 10:40 pm Post subject: |
|
|
To neni az tak uplne chyba W98, ale spis "drzejch" programu, ktery klidne prepisou systemovy knihovny.
Tenhle link uz davam sem na forum asi po treti a rozhode si ho precti:
http://www.pcsvet.cz/forum/forum.php?tema=13438 _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
Bacyl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
Mne to nefunguje.
Po zadani "Convert" sa mi na velmi kratko objavi cierne okno (nestihnem precitat co tam je) a ked to skonci, tak marne hladam prerobeny Wav
Kde je problem.Mam XP |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
CrazyCZ wrote: | To neni az tak uplne chyba W98, ale spis "drzejch" programu, ktery klidne prepisou systemovy knihovny.
Tenhle link uz davam sem na forum asi po treti a rozhode si ho precti:
http://www.pcsvet.cz/forum/forum.php?tema=13438 |
Díky moc.
Bohužel to nevyřešilo ten první problém...  _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
|
Back to top |
|
 |
kamilrt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 2:17 pm Post subject: Teda lidičky....de to o haffo líp |
|
|
Přišel sem na mnohem lepší způsob a zvládne to každý amatér... Jestli máte zájem, tak mi napiště na kamilrt@email.cz a já vám pošlu kompletní návod, který si myslím bude dobrý uveřejnit i v návodech .
Zatím pápá  |
|
Back to top |
|
 |
Rezza kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:07 pm Post subject: |
|
|
Je, ja se prave chystal napsat si frontend pro sox... No zkusim to, pokud to pojede mam usetrenych par minut zivota pro serfovani:D |
|
Back to top |
|
 |
kamilrt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 14, 2005 2:08 am Post subject: Vytváření Wav pro Siemens x65 |
|
|
Rezza wrote: | Je, ja se prave chystal napsat si frontend pro sox... No zkusim to, pokud to pojede mam usetrenych par minut zivota pro serfovani:D |
Je to opravdu haffo jednoduchy...
Tusim, ze vetsina z vas by mohla pouzivat hodne znamy prehravac Winamp at uz ve verzi 3.x, 2.x, nebo nejnovejsi 5.x. Tady je link na nejnovejsi plnou verzi: Winamp 5.08c (4,36MB) . Po instalaci, kterou doufam vsichni zvladnete, pripadne pokud uz mate Winamp nainstalovany se muzeme pustit do konvertovani.
Spuste si Winamp, kliknete na menu "Options" a zvolte polozku "Preferences". V okne vam vyjede seznam polozek, ale nas bude zajimat polozka "Output" (pata od spodu). Po kliknuti se nam v prave casti okna zobrazi tri polozky: "wave output", "Nullsoft Disk Writer" a "DirectSound". Zvolime "Nullsoft Disk Writer" a dole klikneme na tlacitko "Configure".
Mame pred sebou nekolik polozek: "Output directory", "Convert to format" a "Output file mode".
Kliknutim na tlacitko pod textem "Output directory" zvolime adresar, do ktereho chceme ukladat vytvorene wavy. Dalsi polozka "Convert to format" slouzi ke zvoleni zadouciho formatu. Klikneme na tri tecky vedle vypsaneho formatu a zvolime "Format" - "IMA ADPCM" a "Atributy" - "8,000 kHz, 4bitů, Mono 3kb/s". Dame OK. V roletce "Output file mode:" zvolime polozku "Force WAV file".
Tukneme na OK, pak klikneme na tlacitko "Close" dole vlevo a muzeme zacit nahravat. Staci pridat jakekoliv MP3 nebo wavy do playlistu a stisknout tlacitko "Play".
POZOR!!! Po stisknuti tlacitka "Play" neuslysite zadnou hudbu, ale ukazatel prubehu bude znazornovat ze se pisnicka prehrava. Nic se nedeje... Zvoleny plug-in nahrava hudbu primo na disk bez vystupu na zvukovou kartu.
Az se prehraji vsechny pisnicky, najdete je ve zvolenem adresari.
Aby jste mohli zase normalne poslouchat hudbu, staci udelat nasledujici:
kliknete znovu na menu "Options" a zvolte polozku "Preferences". V okne vam vyjede seznam polozek, zvolte "Output" (pata od spodu). Pote zvolte "DirectSound", dole kliknete na tlacitko "Configure" a pote na tlacitko OK. Kliknutim na tlacitko "Close" je vsechno hotovo
Diky tomuto postupu si do sveho mobilu muzete nahrat klidne celou pisnicku. Pisnicka trvajici 4 minuty ma pri zvolenych atributech necele jedno mega.
Dalsi vyhodou je, jak uz jsem napsal, ze takto muzete zkonvertovat jak male wavy, tak i cele pisnicky ve formatu MP3.
Mozna vam to ted pripada trochu slozite, ale az si to jednou, nebo dvakrat vyzkousite, pochopite, ze je to opravdu hracka Budete tak moc oslnit kamarady, ze i vas mobil prehrava pisnicky i presto, ze nepodporuje MP3. To je ode me vse Mejte se hezky  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|