View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 6:23 pm Post subject: Co je TTY? |
|
|
Dneska sem připojil kabel k telefonu a když sem se připojoval přes GPRS k netu, tak vedloe nápisu GPRS bylo něco jako TTY. Co to je? v manuálu sem nic nenašel _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 6:27 pm Post subject: Re: Co je TTY? |
|
|
jenda.69 wrote: | Dneska sem připojil kabel k telefonu a když sem se připojoval přes GPRS k netu, tak vedloe nápisu GPRS bylo něco jako TTY. Co to je? v manuálu sem nic nenašel |
TYTY je přece anketa ČT. Že bys ji měl ve founu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Jan 12, 2005 6:29 pm Post subject: Re: Co je TTY? |
|
|
jamaica wrote: | jenda.69 wrote: | Dneska sem připojil kabel k telefonu a když sem se připojoval přes GPRS k netu, tak vedloe nápisu GPRS bylo něco jako TTY. Co to je? v manuálu sem nic nenašel |
TYTY je přece anketa ČT. Že bys ji měl ve founu  |
No, když sem připojil kabel. A když sem ho odpojil, tak zmizela a už sem jí nikdy neviděl _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
lapepe kolemjdoucí
 Joined: 07 Dec 2004 Posts: 9 Location: okr.Žďár nad Sázavou
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
TTY se pouzivaji v UNIXU jako COM porty (napr. tty1a je com1), ale co to dela u Tebe v mobilu to nevim...
CAU LAPEPE |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|