View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:45 pm Post subject: Čeština - x65 Direct Softkey Editor |
|
|
Na http://jirkab.webzdarma.cz/Telefony/czech.rar jsem dal ke stažení svojí verzi češtiny do programu x65 Direct Softkey Editor. Pokud se Vám někomu tak jako mě pokaždé nechce znovu a znovu zkoumat co jednotlivé výrazy znamenají tady snad naleznete ulehčení.
Last edited by jirkab on Sun Jan 16, 2005 6:24 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
No zaprvé mi není jasné, proč si stejný téma založi dvakrát... chápu, že se chceš svojím výtvorem pochlubit, ale takhle to nefunguje
No pro mě osobně je u takových programů sympatičtější angličtina, ale někomu se to třeba hodit bude...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | No zaprvé mi není jasné, proč si stejný téma založi dvakrát... chápu, že se chceš svojím výtvorem pochlubit, ale takhle to nefunguje
No pro mě osobně je u takových programů sympatičtější angličtina, ale někomu se to třeba hodit bude...  |
Ale no tak, to je nekonstruktivni kritika... Jirkab by si zaslouzil spis pochvalu, kdyz to udelal... Sice to je pro dost lidi docela zbytecny, ale urcitem se najde nekdo, kdo ma s anglictinou, problemy... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:24 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | busch wrote: | No zaprvé mi není jasné, proč si stejný téma založi dvakrát... chápu, že se chceš svojím výtvorem pochlubit, ale takhle to nefunguje
No pro mě osobně je u takových programů sympatičtější angličtina, ale někomu se to třeba hodit bude...  |
Ale no tak, to je nekonstruktivni kritika... Jirkab by si zaslouzil spis pochvalu, kdyz to udelal... Sice to je pro dost lidi docela zbytecny, ale urcitem se najde nekdo, kdo ma s anglictinou, problemy... |
Já ho nekritizoval  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:47 pm Post subject: |
|
|
Za to zdvojení se omlouvám, naivně jsem si myslel, že se to bude zrcadlit i v sekci 65, když jsem to tam nenašel, tak jsem to tam taky šoupnul. Po upozornění jsem to z "Ostatní" smazal. Jó co se týče názorů jiných (hlavně kritických) tak od toho přece fórum je. Při překládání jsem narazil na několik nepřesností nebo nepopsaných položek, takže jsem potom vlastně všechny příkazy zkoušel. Při tom jsem narazil tuším na dvě; chat klienta??? a přepínání mezi SIM kartami pokud jich má mobil více???. Nevím však jestli to nejsou pouze pseudo funkce jako třeba nastavování kontrastu. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:49 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Za to zdvojení se omlouvám, naivně jsem si myslel, že se to bude zrcadlit i v sekci 65, když jsem to tam nenašel, tak jsem to tam taky šoupnul. Po upozornění jsem to z "Ostatní" smazal. Jó co se týče názorů jiných (hlavně kritických) tak od toho přece fórum je. Při překládání jsem narazil na několik nepřesností nebo nepopsaných položek, takže jsem potom vlastně všechny příkazy zkoušel. Při tom jsem narazil tuším na dvě; chat klienta??? a přepínání mezi SIM kartami pokud jich má mobil více???. Nevím však jestli to nejsou pouze pseudo funkce jako třeba nastavování kontrastu. |
Nevim, jestli chat klienetem neni Instant Messaging (proste mobilni ICQ...), ktery mely testovaci vzorky CX65 (fw04), ale pak to Siemens zablokoval, protoze pro to nebyla podpora od operatoru... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
Proto by bylo dobře, kdyby to někdo kdo ví co s tím to vyzkoušel, protože v mobilu to normálně nenajdeš, ale právě při aktivaci na rychlou volbu se ti to tam najednou objeví. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:57 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Proto by bylo dobře, kdyby to někdo kdo ví co s tím to vyzkoušel, protože v mobilu to normálně nenajdeš, ale právě při aktivaci na rychlou volbu se ti to tam najednou objeví. |
No a tobe se to povedlo nastavit na klavesu a pak spustit? To snad ne... Programatori to spis nechali v tom seznamu funkci, co muzes nastavit... Nebo ne? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
Jo programem DSE to nastavíš na klávesu (přestože se Ti nezobrazí popisek) a stiskem spustíš, ale dál jsem nevěděl, co s tím. Tam se zadávají nějaké věci (přístupy co já vím), nikdy jsem to nedělal a asi ani nebudu. Zkoušeno na S65 verze 25. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|