View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Womanizer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:47 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Womanizer wrote: | Designove je to hezky.Ale prakticka cast je horsi Nemohl bych mit mobil s takovou velkou,lesklou plochou.Vzdyt by tam byl videt kazdy otisk prstu a tech skrabancu A ta klavesnice..  |
Hold, je určenej pro smetánku a smetánka nechodí po chodnících jako my, obyčejní smrtelníci. A o co, že jim to bude žán nosit na takovým tom červeným polštářku se zlatými lemy . |
No to jo Ti ho ale budou mit ve zlatem provedeni a joystick budou mit ozsazeny diamantem  _________________ N7110=>N3310=>SonyCMDJ7=>SIEMENS M65 |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:51 pm Post subject: |
|
|
Ja bych nebyl na tu smetanku tak skepticky vzdyt rada SL stoji jen klem 12000 na zacatku a to neni za styl/vykon moc!!!Kdyz si vzpomenu jak jsem svou SX1 kupoval za 17000kc to jsem byl teprve smetanka!!!!Kdybych ja v.l
pockal ctvrt roku moh sem ho mit za 9000 a bylo by!!!Spis by me zajimalo kam az pujde spojeni Siemensu s Vizionares! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
A k ty exkluzivite:O takovy N7280 se taky rikalo ze nevypada jak mobil a ze rotor jako ovladaci prvek je k nicemu!A ted?Kazdy autor ktery to recenzoval jsi ho nemohl vynachvalit!!!!Uz se nemuzu dockat jak budu drimat v ruce (normalni) telefon s ROTOREM!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | ConPower> ježiši neni to ještě stará SL10??? Druhej mobil s barevnym displejem Kde si tu fotku vyhrabal  |
Jo, je to SL10 . Vyhrabal jsem ji na Googlu ve vyhledávaní obrázků a dal jsem ji sem, abych dementoval nevyužitý prostor už i v případě SL10, který se přenesl na případnou studii SL85. |
Fakt jsi to chtel DEMENTOVAT? Ja bych spis demonstroval nebo neco...
A nevim, co vsichni mate s tim navrhem, chapu to tak, ze PV udelaj neco, co vypada hezky, ale je to naprosto nerealny, poslou to Siemensu, ten to upravi tak, aby se s tim dalo delat, ten to posle zpatky do PV, ti upravi design, aby to vypadalo hezky A ZAROVEN se to dalo pouzivat. Ten obrazek je zatim jenom vytvor PV, maximalne "funkční koncept, ze kterého je možný vývoj skutečného telefonu". Rekl bych, že ani v PV si nemysli, ze se to bude skutecne vyrabet... _________________ Oook Oook!
Last edited by oookoook on Sun Jan 16, 2005 6:05 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
No jestli budou nove siemensy vypadat nejak takhle tak asi s nima koncim a jdu ke konkurenci i kdyz mam uz 5 siemens.  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | BEZY wrote: | ConPower> ježiši neni to ještě stará SL10??? Druhej mobil s barevnym displejem Kde si tu fotku vyhrabal  |
Jo, je to SL10 . Vyhrabal jsem ji na Googlu ve vyhledávaní obrázků a dal jsem ji sem, abych dementoval nevyužitý prostor už i v případě SL10, který se přenesl na případnou studii SL85. |
Fakt jsi to chtel DEMENTOVAT? Ja bych spis demonstroval nebo neco... |
Už je to tu zasm jak ta kondenzace a kompenzace  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:12 am Post subject: |
|
|
Ja si myslim ze nebude trvat dlouho a zacnou se prosazovat telefony tytu Xelibri a tak!Lidi uz davno upustili od toho ze telefon ma jen volat ma byt i stylovy!!!Zatim jsem nepotkal zenu, ktera by v ruce drimala treba SX1 nebo P910i spis maji v rukou vecka a chteji desingove jeste neco mensiho a dokonalejsiho!Proste luxus za rozumnou cenu a to jim tyhle telefony bohate poskytnou!!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 8:56 am Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | ->
|
Pekne prirovnanie
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
PetrM kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 1:27 pm Post subject: Re: Budoucnost Siemensu |
|
|
Tohle je jen studie. Všimni si jak dopadají studie automobilů. Buď se na ně zapomene úplně, nebo se do výroby dostanou v mnohem "civilnější" podobě.
Navíc si nemyslím, že by Siemens zveřejnil tak brzy studii telefonu, který by chtěl opravdu vyrábět. |
|
Back to top |
|
 |
PetrM kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 2:43 pm Post subject: Re: Budoucnost Siemensu |
|
|
romulus wrote: | Tohle je jen studie. Všimni si jak dopadají studie automobilů. Buď se na ně zapomene úplně, nebo se do výroby dostanou v mnohem "civilnější" podobě.
Navíc si nemyslím, že by Siemens zveřejnil tak brzy studii telefonu, který by chtěl opravdu vyrábět. |
To je mi jasné, spíš mě zajímá názor na ten článek - že by poplašná zpráva? |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 17, 2005 3:19 pm Post subject: Re: Budoucnost Siemensu |
|
|
PetrM wrote: | romulus wrote: | Tohle je jen studie. Všimni si jak dopadají studie automobilů. Buď se na ně zapomene úplně, nebo se do výroby dostanou v mnohem "civilnější" podobě.
To je mi jasné, spíš mě zajímá názor na ten článek - že by poplašná zpráva? |
Těžko říct, oficiální cestou Siemens nic nesdělil, takže musíme počkat, až se zprávy potvrdí nebo ne. Hodně napoví datum 27. ledna, které je v článku zmíněno. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:10 pm Post subject: Re: Budoucnost Siemensu |
|
|
romulus wrote: |
Tohle je jen studie. Všimni si jak dopadají studie automobilů. Buď se na ně zapomene úplně, nebo se do výroby dostanou v mnohem "civilnější" podobě.
Kdysi bych s tebou souhlasil, ale když si lidi oblíbili neforemné kýčovitě kranaté krabice s primitivním designem bez nápadu jako T630 nebo naopak extravagantní přeplácaný (prostě taky kýč) styl Nokií, tak bych se vůbec nedivil, kdyby se finální verze moc nelišila. A příchodu SX2 se doslova skoro děsím. Už rovnou můžou začít dělat mobily ve tvaru ovoce a řekl bych, že by se hned našlo hromady troubů, kteří by psali recenze, jak ohromě sofistikovaný je tento design. No já jako vždy dál budu bezhlavost svým zrakem klidně měřit;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 12:18 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | diablo wrote: | Vidite tu skaru medzi krytom a klavesnicou v uzavretom stave? Ak toto Siemens pusti na trh...  |
Přesně tak.
->
 |
SL10 vypadá mnohem mnohem mnohem líp i když je to teď už starej krám mimojiné první vysouvací mobilní telefon;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | ->
|