View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 14, 2004 7:15 am Post subject: Java?? |
|
|
Jak na javu v sx1?? Nahral sem tam aplikaci (jad i jar) soubor, aplikace nainstalovala, dokonce se objevila v polozce aplikace, ale kdyz ji dam spustit, tak a chvilku blikne uvodni obrazovka a potom nic. Je to na sto% funguijici verze,ktera jede v moji m55,ale v sx1 proste nic... _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Back to top |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 14, 2004 8:12 am Post subject: |
|
|
To bude asi tim ze je to pro telefony x55 a s sx1 si to nerozumi.Delali mi to stare hry.Kdyz jsem zkousel cb hry nektere nenajeli a nebo z nokii.Vsechny hry a aplikace nejsou kompatibilni. |
|
Back to top |
|
 |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 14, 2004 9:06 pm Post subject: |
|
|
No ja nevim, prijde mi, ze java je proste java a kdyz uz telefon dokazu hru nainstalovat, tak by mela i jet... Jen doufam, ze se z mobilu se symbianem nestava neco jako wokna... to by byl peknej shit... _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Fri May 14, 2004 10:11 pm Post subject: |
|
|
Nemáš pravdu. Javové hry jsou jako ostatní hry připravovány pro určitý typ telefonu. Jsou javové hry pro Nokie a na Siemensech je nerozjedeš a obráceně. Totéž platí o typech Siemensů - SX1 není kompatibilní s řadou x55. Jiné ovládání, jiné rozložení funkčních kláves atd... Proto nemůžeš rozjet i 100% funkční hry na SX1. Vždy hledej kompatibilní verzi. Ovšem jako vše, i tyto hry mají své vyjímky, které na SX1 rozjedeš. Ale většina her je odlišných. |
|
Back to top |
|
 |
Krepi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat May 15, 2004 1:51 pm Post subject: |
|
|
Jesne, kdybych se zamyslel hlavou, tak je jiste, ze nokiacke javy nepojedou na siemensech, prislo mi to proste divny, ze to nejede:-) _________________ Usmivejte se, bude hur... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|