View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:16 pm Post subject: Datový kabel |
|
|
Zdravím, zajímalo by mě, jestli náhodou neexistuje jiný dat.kabel pro CX65 než na USB zapojení? Potom co jsem si od kámoše půjčil právě usb d.k. a zjistil jsem , že bohužel nemám vývod pro usb:( _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
Ano,existuje kabel pre seriovy port - COM. Skus pouzit vyhladavanie na fore a docitas sa toho o kabloch kopec. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 5:33 pm Post subject: |
|
|
No tak jsem to tam nakonec někam připojil, ale nechce mě to ten mobil detekovat  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 5:35 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | No tak jsem to tam nakonec někam připojil, ale nechce mě to ten mobil detekovat  |
Asi celkem zbytečná otázka, ale máš nainstalovaný ovladač...? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | Nevím, který přesně myslíš Embarassed Smile :-& |
No nějakej USB to COM driver, kterej by Ti emuloval virtuální COM port. Ke stažení i tady na SM. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
Dík zkusim, řeknu výsledek
Edit:Hmm, tak tohle mě nejde ani spustit  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: |
Dík zkusim, řeknu výsledek
Edit:Hmm, tak tohle mě nejde ani spustit  |
Myslíš ten ovladač? Tak ho zkus nainstalovat nějak ručně... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
No právě, jakmile spustim setup.exe, tak to tam vyhodí nějakej err a ukončíé se to _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | pechi wrote: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
No právě, jakmile spustim setup.exe, tak to tam vyhodí nějakej err a ukončíé se to |
Hm, a co máš za Windows? _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Gulde wrote: | pechi wrote: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
No právě, jakmile spustim setup.exe, tak to tam vyhodí nějakej err a ukončíé se to |
Hm, a co máš za Windows? |
xp _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:24 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | pechi wrote: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
V XP nie je treba nič samo mi to nainštalovalo všetko bez CD ale v W98 mi takisto spadol setup program ale keď som mu zadal pri inštalácii zariadenia cestu k driverom tak to nainštaloval bez problémov  _________________ Mysli kým niečo napíšeš, aby si sa v budúcnosti nemusel hanbiť za svoju minulosť.
 |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
Gulde wrote: | pechi wrote: | Gulde wrote: | pechi wrote: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
xp |
No nic, jestli Ti nejde ani manuální instalace, tak Ti můžu ještě zkusit poslat origo driver k DCA-510 z MD co jsem k němu dostal, ten mám vyzkoušenej i na XP. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Gulde badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 6:31 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Gulde wrote: | pechi wrote: | Gulde wrote: | pechi wrote: | Ale teda nevím co Ti na tom nejde spustit - stáhni to, rozbal to někam, pak klikni na SETUP.exe a ten driver se Ti nainstaluje... |
xp |
No nic, jestli Ti nejde ani manuální instalace, tak Ti můžu ještě zkusit poslat origo driver k DCA-510 z MD co jsem k němu dostal, ten mám vyzkoušenej i na XP. |
no můžeš zkusit gulded2@post.cz  _________________ CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|