View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pajta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 18, 2005 11:23 pm Post subject: ICQ v mobilu bez javy ? |
|
|
moje holka má C62 a chci si sni povidat pres ICQ ,jde na nejaky wapovy strance nalogovat ICQ a aby to maly prenos Kb,dekuji Petr |
|
Back to top |
|
 |
MaTe (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 19, 2005 8:00 am Post subject: |
|
|
kym som si nenahodil Jimm-a, fungoval som cez wap.tjat.com. je tam ICQ aj MSN. s tou velkostou neviem presne, ale urcite tam zavazi aj cas aktualizacie.
MaTe |
|
Back to top |
|
 |
DivX pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 2:24 pm Post subject: |
|
|
Měl bys spíš první nahrát javu... a pak jimma... pak by to mělo jít téměř bez problémů... _________________ Siemens SX codename: 1 |
|
Back to top |
|
 |
pajta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 5:41 pm Post subject: jak ? |
|
|
a jak mám asi nahrát JAVU do C62 ,když to nejde !!  |
|
Back to top |
|
 |
DivX pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 6:55 pm Post subject: Re: jak ? |
|
|
pajta wrote: | a jak mám asi nahrát JAVU do C62 ,když to nejde !!  |
No já se ještě touhle problematikou nezabýval, ale myslím že někde na netu (sm, beinspired) bude návod jak jí tam dostat...
Ale když tam nedáš javu, tak jedině něják přes wap, ale to by bylo značně nespolehlivý a nákladný.( _________________ Siemens SX codename: 1 |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:15 am Post subject: |
|
|
MaTe wrote: | kym som si nenahodil Jimm-a, fungoval som cez wap.tjat.com. je tam ICQ aj MSN. s tou velkostou neviem presne, ale urcite tam zavazi aj cas aktualizacie.
MaTe |
Dik za adresku , taky nemam moznost JAVY na ME45i, ale pres wap by mi to stacilo :c) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|