View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Anonym Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:14 am Post subject: patch superrýchle menu CX65 |
|
|
Zdravím siemensmaniakov,
zaujímalo by ma aké sú Vaše skúsenosti s týmto patchom u FW25. Mne po aplikovaní tohto patchu nejdú zmeniť ikony v menu a stále tam mám pôvodné. Nejde to nejakým spôsobom zmeniť? Tiež by ma zaujímali nejaké stránky venujúce sa programovaniu patchov pre siemens rady x65. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:59 am Post subject: Re: patch superrýchle menu CX65 |
|
|
Anonym wrote: | Zdravím siemensmaniakov,
zaujímalo by ma aké sú Vaše skúsenosti s týmto patchom u FW25. Mne po aplikovaní tohto patchu nejdú zmeniť ikony v menu a stále tam mám pôvodné. Nejde to nejakým spôsobom zmeniť? Tiež by ma zaujímali nejaké stránky venujúce sa programovaniu patchov pre siemens rady x65. |
Už sice řešeno, ale ... Ne nejde to standartním způsobem změnou main.fs, Je to natvrdo naprogramované se standartní sadou ikon. Jediné co mě napadá je možnost změnit ty ikony přímo ve fullflash pomocí SPC3, ale to je pouze doměnka, ale myslím že správná. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 9:57 am Post subject: Re: patch superrýchle menu CX65 |
|
|
Krokodýl wrote: | Anonym wrote: | Zdravím siemensmaniakov,
Už sice řešeno, ale ... Ne nejde to standartním způsobem změnou main.fs, Je to natvrdo naprogramované se standartní sadou ikon. Jediné co mě napadá je možnost změnit ty ikony přímo ve fullflash pomocí SPC3, ale to je pouze doměnka, ale myslím že správná. |
Ano,spravna domnienka.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
kreuk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:04 pm Post subject: TO: Krokodýl |
|
|
Já som v patchovaní začiatočník, nevedel by si my presnejšie vysvetliť čo je to SPC3 ako sa s ním pracuje. Alebo stačí uviesť nejaký link, kde sa to preberalo. Díky |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 2:14 pm Post subject: Re: TO: Krokodýl |
|
|
kreuk wrote: | Já som v patchovaní začiatočník, nevedel by si my presnejšie vysvetliť čo je to SPC3 ako sa s ním pracuje. Alebo stačí uviesť nejaký link, kde sa to preberalo. Díky |
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=99
To je návod na SPC2, ale jak sem to tak zhruba letmo prolítnul, tak se od trojky moc neliší. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|