View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stinger kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 11:48 pm Post subject: M65 jak nahrat stazene Themes ? |
|
|
Ikony jsem zvlad ale tohle asi nedam...je na to nekde nejaky navod ?
Kam nahrat vsechny ty soubory ? Jsem z toho docela zmaten Dekuji mockrat za pomoc ! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:54 am Post subject: Re: M65 jak nahrat stazene Themes ? |
|
|
stinger wrote: | Ikony jsem zvlad ale tohle asi nedam...je na to nekde nejaky navod ?
Kam nahrat vsechny ty soubory ? Jsem z toho docela zmaten Dekuji mockrat za pomoc ! |
No ty už jsi pravděpodobně rozbalil to téma, což je špatně. Původní balík s tématem je "zabalen" v jediném souboru s koncovkou SDT a je poměrně velký /několikset kB/ ten musíš nahrát do telefonu do adresáře Themes a ne již rozbalené téma. Takto zabalené téma se při prvním použití automaticky rozbalí a přidá soubory s animacemi a zvuky tam kam patří. Naopak když budeš téma mazat, tak zase ho mazat pomocí telefonu v Menu - Nastavení - Témata. Když ho smažeš odsud, tak za sebou zase všechny soubory hezky vymaže. Pokud to budeš dělat přes PC musíš hledat jenozlivé složky, což je zbytečné. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 10:26 am Post subject: |
|
|
Temy nahraj do filesystemu a zlozky Themes a potom dat aktivovat temu tym,ze nadides nanu a stlacis joystick. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
stinger kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 2:52 am Post subject: |
|
|
rano to zkusim , predpokladam ze mam smazat koncovku .zip ze ? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:27 am Post subject: |
|
|
stinger wrote: | rano to zkusim , predpokladam ze mam smazat koncovku .zip ze ? |
Ano,zip zmaz a nechaj tam iba sdt,je to format pre temy na x65..aj ked v podstate je to zip.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|