View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RespectX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:14 pm Post subject: problém s M55 |
|
|
Přehrál jsem si originální firmware 10 na M55 a nahrál nějaké patche.
Od té doby se nemůžu dostat do složky "Pictures", jakmile se o to pokusim, telefon zabzučí, jakoby se rozlije display a vypne se.Nastartovat ho jde potom zase normálně.
Pokoušel jsem se nejdříve složku odstranit (v telefonu samotném, ale i přes kabel), jenže nejde to. Jakmile na tuto složku kliknu nebo ji označím, telefon se opět vypne.
Zkoušel jsem i přehrát firmware (veri 7,10,11 i 91), ale telefon po přeflashování není funkční - BLUESCREEN.Když obnovím zálohu, tak mám zase stejný problém.
Nevíte někdo, co s tím?  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
Musis tel odblokovat - po nahrati nejakeho noveho fullflashe. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
circulus pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 11:32 pm Post subject: |
|
|
Jak si přehrával ten firmware ? Winswupem, nebo V-Klayem fullflash ? V případě cizí fullflash se musí ještě telefon odblokovat. Další postup je, že tam nahraješ firmware, nedáš žádné patche a telefon vyzkoušíš. Pokud jede, tak se můžeš pokusit aplikovat patche. Podle popisu to vypadá, že ten patch byl určený pro jiný firmware. Po aplikaci patche, je třeba foun vyzkoušet, pokud nejede jak má, tak se patch zruší. A v případě že VKlay zařve při aplikaci patche, že data nesedí, tak je dál zbytečné patch aplikovat. Pokud sis udělal zálohu svojí (ta co tam byla ještě před nahráním toho fw10) čisté fullflash, tak ji tam vrať a začni od začátku. _________________ C25->C35i(fw18 with T9CZ!)->C45->C55->M55->C65 fw50(patched)->SE K510i->N70->K320i->Huawei Sonic.
jabber: circulus[at]njs[dot]netlab[dot]cz |
|
Back to top |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:20 am Post subject: |
|
|
Když máš bluescreen, tak je telefon funkční, akorát jakoby nemáš obraz Musíš buď nahrát svoji zálohu EEProm, nebo to opravit přes contrast tool _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Back to top |
|
 |
RespectX kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:03 am Post subject: díky |
|
|
vyzkouším to a pak dám vědět, jak jsem dopadl.....jen tu svou zálohu fullflash nemám, spadl mi compík a já neměl zazálohováno, ale to by nemělo vadit.
Potom dám vědět, jak jsem dopadl.
---je to O.K. !!! Přeflashoval jsem ho, nahrál svou EEPROM a uz to jede! Díky |
|
Back to top |
|
 |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 5:22 pm Post subject: dalsi |
|
|
já sem zase po aplikace něčeho (dával jsem tam víc patchů najednou) zjistil že když v card exploreru vlezu do nějaký složky - třeba do pictures a dám zpět, objevim se v menu (přitom bych měl bejt ve výběru CA). mám taklový podezření že to byl jeden z patchů na zvětšení místa |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|