View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
michal fuks kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:11 pm Post subject: update firmware |
|
|
Z netu jsem si stáhl FW 25 (dosud mám verzi 12),chtěl jsem ho nahrát přes můj USB neoriginální datový kabel od nějaké firmy Winner(s dobíjením,které nejde vypnout),ale absolutně se mi to nedaří.Telefon mi to nenajde a při manuálním výběru portu jsem omezený pouze na com1,přitom u všech ostatních programů mám na výběr i com4,přes který mě vše bez problémů jede.V servisním menu mě to píše kabel DCA-540,někde na fóru jsem viděl napsané,že přes tento kabel Fw nahrát nejde,ale označení DCA-540 je přece pro orig. kabel nebo ne?no a ja mam neorig.
poradí mi někdo co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 9:36 pm Post subject: |
|
|
DCA-540 je označení jak pro originální tak pro neoriginální kabel. Takže ti přes něj FW nepůjde _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 12:04 pm Post subject: Re: update firmware |
|
|
michal fuks wrote: | Z netu jsem si stáhl FW 25 (dosud mám verzi 12),chtěl jsem ho nahrát přes můj USB neoriginální datový kabel od nějaké firmy Winner(s dobíjením,které nejde vypnout),ale absolutně se mi to nedaří.Telefon mi to nenajde a při manuálním výběru portu jsem omezený pouze na com1,přitom u všech ostatních programů mám na výběr i com4,přes který mě vše bez problémů jede.V servisním menu mě to píše kabel DCA-540,někde na fóru jsem viděl napsané,že přes tento kabel Fw nahrát nejde,ale označení DCA-540 je přece pro orig. kabel nebo ne?no a ja mam neorig.
poradí mi někdo co s tím? |
Pleteš si dva pojmy, DCA 540 je sice původní název orignálního kabelu Siemens, ale zároveň je to "typ" kabelu pod kterým ho vidí telefon a systém. Takže sice bueš mít neoriginál který se bude jmenovat jakkoli, ale typově to bude stále datový DCA 540.
Pořiď si systémový typ DCA 510, s tím uděláš vše. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Johnyx1 začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 6:30 pm Post subject: |
|
|
a jak prehraju FW? je to asi blba otazka ale fakt nevim...stahl jsem si zde na SM FW-25 originalni od siemensu(ted mam 16)a je to jako .exe soubor....a ten jenom spustim a bude to probihat jako instalace nebo jak?a muzu prijit o zaruku? diky moc a omlouvam se jestli to tu na foru uz nekde je popsatne!!! |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | a jak prehraju FW? je to asi blba otazka ale fakt nevim...stahl jsem si zde na SM FW-25 originalni od siemensu(ted mam 16)a je to jako .exe soubor....a ten jenom spustim a bude to probihat jako instalace nebo jak?a muzu prijit o zaruku? diky moc a omlouvam se jestli to tu na foru uz nekde je popsatne!!! |
Popsané to určitě někde je, ale odpovim ti 8)
Přehrání FW bude probíhat jako instalace, staší spustit, řídit se tím co ti vypíše a pak nechat foun v klidu. O záruku nepřijdeš, to si Siemens ten update nedával na net  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
a mam mit zapnuty nebo vypnuty telefon?a nemuzu nejak ulozit nastaveni,ktere mam v mobilu...jako treba GPRS internet k oskarkovi? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:31 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | a mam mit zapnuty nebo vypnuty telefon?a nemuzu nejak ulozit nastaveni,ktere mam v mobilu...jako treba GPRS internet k oskarkovi? |
Nastavení zůstává.
Mobil měj zapnutej _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
ok tak diky moc takze se smaze jen uplne vsechno jako jsou tapety,hry,melodie....tak ja du na vec |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|