View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Gloe Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:44 pm Post subject: Re: nas*at |
|
|
NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! 8)  |
|
Back to top |
|
 |
lepidlor (člen klubu SM) řád zlaté antény

13860.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:47 pm Post subject: Re: nas*at |
|
|
Gloe wrote: | NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! 8)  | Tady se zase někdo hezky chová ......  |
|
Back to top |
|
 |
Nepov Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:48 pm Post subject: Siemens a prodej divize |
|
|
VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
že vás to baví...... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
Ze... |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:50 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
mno. je to bulvár, ne? Pochybuju, že tady tomu někdo věří, ale je to pro pobavení, tak si to nechte... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:51 pm Post subject: Re: nas*at |
|
|
Gloe wrote: | NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! NOKIE JE LEPŠÍ!!! 8)  |
Mal som asi 10typov. Ale sklamali ma nevkusnym desighnom, malym dislejom, onicom fotakom a naprd funkciami. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:56 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
jenda.69 wrote: | Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
mno. je to bulvár, ne? Pochybuju, že tady tomu někdo věří, ale je to pro pobavení, tak si to nechte... | MĚ TO PŘIJDE STRAŠNĚ ZÁBAVNÝ, MÁM UŽ ČTVRTÝ SIEMENS A JINÝ BYCH SI NEKOUPIL, A KDYBY SE SIEMENSY PRODALY SIEMENSMANII, OPRAVDU BY TO ŠPATNĚ DOPADLO (VIZ. OBRÁZEK) |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:58 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
mno. je to bulvár, ne? Pochybuju, že tady tomu někdo věří, ale je to pro pobavení, tak si to nechte... | MĚ TO PŘIJDE STRAŠNĚ ZÁBAVNÝ, MÁM UŽ ČTVRTÝ SIEMENS A JINÝ BYCH SI NEKOUPIL, A KDYBY SE SIEMENSY PRODALY SIEMENSMANII, OPRAVDU BY TO ŠPATNĚ DOPADLO (VIZ. OBRÁZEK) | tak si prosimtě nezapínet tučný a podtržený písmo... _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:01 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
jenda.69 wrote: | Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
mno. je to bulvár, ne? Pochybuju, že tady tomu někdo věří, ale je to pro pobavení, tak si to nechte... | MĚ TO PŘIJDE STRAŠNĚ ZÁBAVNÝ, MÁM UŽ ČTVRTÝ SIEMENS A JINÝ BYCH SI NEKOUPIL, A KDYBY SE SIEMENSY PRODALY SIEMENSMANII, OPRAVDU BY TO ŠPATNĚ DOPADLO (VIZ. OBRÁZEK) | tak si prosimtě nezapínet tučný a podtržený písmo... | sorry to jen pro zvýraznění. Se Siemensem to dopadne dobře, a doufám že za rok již uvidím v moji kapse SX2. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:02 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
mno. je to bulvár, ne? Pochybuju, že tady tomu někdo věří, ale je to pro pobavení, tak si to nechte... | MĚ TO PŘIJDE STRAŠNĚ ZÁBAVNÝ, MÁM UŽ ČTVRTÝ SIEMENS A JINÝ BYCH SI NEKOUPIL, A KDYBY SE SIEMENSY PRODALY SIEMENSMANII, OPRAVDU BY TO ŠPATNĚ DOPADLO (VIZ. OBRÁZEK) | tak si prosimtě nezapínet tučný a podtržený písmo... | sorry to jen pro zvýraznění. Se Siemensem to dopadne dobře, a doufám že za rok již uvidím v moji kapse SX2. |
Ale prosimtě. Nevim jak ti ostatní, ale já mam taky siemens rád a budu vždy za nim stát... Ale i ta sranda musí bejt... _________________ Teď mám: Nexus S
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:05 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
jenda.69 wrote: | Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
Ale prosimtě. Nevim jak ti ostatní, ale já mam taky siemens rád a budu vždy za nim stát... Ale i ta sranda musí bejt... | Jo docela mě pobavil ten ufounskej telefon. Siemens podle mě koupí nějaká velká společnost, třebajako to bylo Sony+ Ericsson =SonyEricsson. |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:31 pm Post subject: Re: Siemens a prodej divize |
|
|
Anonymous wrote: | jenda.69 wrote: | Nepovím wrote: | VY TOMU SNAD VĚŘÍTE??? TO JSOU KECY, JEŠTĚ NEBYLO ROZHODNUTO O PRODEJI MOBILNÍ DIVIZE SIEMENS A KDYBY JO, TAK UŽ VŮBEC NE SIEMENS MANII, VÁŽNĚ JSTE TOMU VĚŘILI???? Vlastním SX1. |
mno. je to bulvár, ne? Pochybuju, že tady tomu někdo věří, ale je to pro pobavení, tak si to nechte... | MĚ TO PŘIJDE STRAŠNĚ ZÁBAVNÝ, MÁM UŽ ČTVRTÝ SIEMENS A JINÝ BYCH SI NEKOUPIL, A KDYBY SE SIEMENSY PRODALY SIEMENSMANII, OPRAVDU BY TO ŠPATNĚ DOPADLO (VIZ. OBRÁZEK) |
Podle přiložené fotografie moc dobře tušíme, kam by šly telefony Siemens po sloučení se SM  _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:56 pm Post subject: |
|
|
Konečně někdo pochopil, co jsme tím chtěli říct  |
|
Back to top |
|
 |
lukasek badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
Nabidnete taky neco s EDGE? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|