View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
qwy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 19, 2004 3:24 pm Post subject: Hmm, zabitej foun po aplikaci vypnuti JAVA kontroly(C55) |
|
|
Taak, to je demence
Umrtvil sem C55 vypnutim JAVA kontroly.
Druhej den, pri nabijeni akumulatoru sem si chtel pustit gamesu, foun se vypnul a uz nezapnul.
Freia se s nim nespoji, na stisk power nereaguje.
COMM_LoadBoots : selected phone family is 8
TTY_OpenCOMPort : opening COM1
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is not powered on
Na jednom foru sem cet, ze to bude zabity bootcore a ze musim pouzit Testpoint.
Mate s tim zkusenosti? |
|
Back to top |
|
 |
pluto věrný diskusník

2061.00 SMM
Příspěvky na SM: 351,- |
Posted: Wed May 19, 2004 4:09 pm Post subject: Re: Hmm, zabitej foun po aplikaci vypnuti JAVA kontroly(C55) |
|
|
qwy wrote: | Taak, to je demence
|
Jak jsi tu java kontrolu vypinal cece? :-)))
Nebude pricina spis nekde jinde? ;-)
Pokud jsi nic do bootcore nezapisoval (vKlay pri patchovani upozornuje kdyz tam neco chces psat), pak bude zadrhel jinde, se obavam.
Nedavno tady nekdo popisoval stejny poblem, akurat s MC60 a nakonec mu v servisu vymenili pamet..  |
|
Back to top |
|
 |
qwy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 19, 2004 10:20 pm Post subject: Re: Hmm, zabitej foun po aplikaci vypnuti JAVA kontroly(C55) |
|
|
Nquote="pluto"] qwy wrote: | Taak, to je demence
|
Jak jsi tu java kontrolu vypinal cece? :-)))
Nebude pricina spis nekde jinde? ;-)
Pokud jsi nic do bootcore nezapisoval (vKlay pri patchovani upozornuje kdyz tam neco chces psat), pak bude zadrhel jinde, se obavam.
Nedavno tady nekdo popisoval stejny poblem, akurat s MC60 a nakonec mu v servisu vymenili pamet.. [/quote]
No ty asi nebudes ten pravej pro odpoved, kdyz nevis o co de. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu May 20, 2004 6:36 am Post subject: Re: Hmm, zabitej foun po aplikaci vypnuti JAVA kontroly(C55) |
|
|
qwy wrote: | Taak, to je demence
Druhej den, pri nabijeni akumulatoru sem si chtel pustit gamesu, foun se vypnul a uz nezapnul.
Freia se s nim nespoji, na stisk power nereaguje.
COMM_LoadBoots : selected phone family is 8
TTY_OpenCOMPort : opening COM1
COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is not powered on
Na jednom foru sem cet, ze to bude zabity bootcore a ze musim pouzit Testpoint.
Mate s tim zkusenosti? |
V tomto musim suhlasit s plutom.Java kontrola sa nezapisuje do bootcore.A pokial Ti vsetko islo a az pri nabijani a spusteni hry sa to stalo,moze byt problem niekde inde... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Last edited by hanni on Sat May 22, 2004 1:26 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Victor (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 20, 2004 10:34 am Post subject: |
|
|
Tak na 95% bych si tipnul, že se něco odpálilo v HW. S patchem vypínání java kontroly nejsou problémy, sám ho už nějakou dobu používám. Pokud navíc telefon umřel až druhý den, nemusí to s tím bezpodmínečně souviset. Myslím, že návštěvy servisu se nevyhneš. _________________ Victor |
|
Back to top |
|
 |
qwy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu May 20, 2004 3:19 pm Post subject: hhmmhmh |
|
|
Tak sem pouzil metodu testpointu (odskrabnuti cesty na DPS) a povedlo se mi zprovoznit reakci na stisk tlacitka.
Freia ale stale odmita fungovat. "Boot file is not accepted" |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu May 20, 2004 4:03 pm Post subject: |
|
|
Prerezal si testpoint a nic???Skusal si odblok Direct unlock no map is saved a Use original IMEI?
Alebo si skusal flashovat iny FW? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Victor (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 21, 2004 9:18 pm Post subject: |
|
|
Já se stále kloním k názoru, že něco v telefonu prostě odešlo (snad paměť). S tím škrabáním bych tak nespěchal. V servisu na tebe budou vrhat nepěkné pohledy.  _________________ Victor |
|
Back to top |
|
 |
saman46 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 1:10 pm Post subject: |
|
|
jesli sis nezpusobil problemy spis timhle:
No to je divný .. protože sem flashoval Anténu, a ta zapisovala do boot oblasti ... Když jsem jí tam nacpal, tak se nezobrazila ...
pak sem patch zrušil, ale zajímalo by mě kam se cpala |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Sep 14, 2004 1:14 pm Post subject: |
|
|
To je vecny problem graf.patchov na C55...niekomu idu,niekomu nie.Na zvacsenu pamat po rozklade grafiky nejdu vobec...preto sme ich ani na stranku SM nedavali. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pytlák badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | To je vecny problem graf.patchov na C55...niekomu idu,niekomu nie.Na zvacsenu pamat po rozklade grafiky nejdu vobec...preto sme ich ani na stranku SM nedavali. |
hanni poraď. Mám zvětšenou paměť u c55 na 888 kB můžeš tu napsat (pokud víš), které ze systémových patchů uveřejněných v sekci patche pro tento telefon je možné použít bez nějakých známých problémů?  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:35 pm Post subject: Hmm graf patchy, problem |
|
|
Pred chvili jsem segre nahral do A55 predelane na C ten path na hodiny, ze pry ty orig hodiny nejsou dobry. 10 min, jsem byl buh, hodiny sly, 11. minuta tel se vypl, nejdrive se vubec nechtel zapnou a pak vykoktal Wrond software. Rikam tak ty patchy zrusim, udelal jsem (delal jsem to pres ty, co mi vytvoril V_Klay) a ono to nepomohlo, tak jsem teda nahral novy bootcore, zase prd, nasledoval WinSwup, zase nic, nakonec pomohlo az odbokovani. Muze mi nekdo rict co ten patch delal s eeprom?? Je to fak divny, jeste ze to neni muj telefon =P~, Moje M55 Fw11 3,6 MB je snad stabilnejsi...  _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:16 pm Post subject: |
|
|
pytlák wrote: | hanni wrote: | To je vecny problem graf.patchov na C55...niekomu idu,niekomu nie.Na zvacsenu pamat po rozklade grafiky nejdu vobec...preto sme ich ani na stranku SM nedavali. |
hanni poraď. Mám zvětšenou paměť u c55 na 888 kB můžeš tu napsat (pokud víš), které ze systémových patchů uveřejněných v sekci patche pro tento telefon je možné použít bez nějakých známých problémů?  |
To neviem.Ale na 888 by mali ist systemove patche bez vacsich problemov. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pytlák badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:20 pm Post subject: |
|
|
2 hanni: díky, budu zkoušet, ono se to ukáže  |
|