View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
simso2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 21, 2005 6:51 pm Post subject: GPRS modem cez kabel |
|
|
Caute. Mam problem s s55 ako GPRS modemom. Kabel funguje v pohode pri synchronizacii programom Siemens Data Suit, ale telefon vobec nereaguje ako modem v programe GPRS modem assistant alebo priamo pri detekovani nainstalovaneho modemu GPRS via COM. V mobile mam zapnute GPRS. Uz som skusal aj drivery aj z tejto stranky. |
|
Back to top |
|
 |
zetko badatel

Joined: 14 May 2004 Posts: 127 Location: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
Ja mam M55 a ide mi to v pohode. Fungujem cez program čo je súčasťou MPM. MPM ako také nainštalované nemám, lebo sa mi nechce spojit so žiadnym telefónom, ale GPRS asistent (GPRS via COM) ide super. Ale kamarát má Sagem a na GPRS sa nepripojí keď má aktívne IRDA. Možno to bude aj tvoj problém, skús... inak neviem. |
|
Back to top |
|
 |
Random kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
Mám S55 + USB kabel a není problém. Při instalaci modemu nastav COM port a operátora ručně. Připojení nezkoušej, mě to taky nejde. Až ho nainstaluješ, postupuj podle http://www.siemensmania.cz/content.php?id=293 od části Nastavení modemu. _________________ OT Gum -> C60 FW25 -> S55 FW91 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|