View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:12 am Post subject: M 55 kompletne strateny...?! pls help |
|
|
m55 fw11
nieco sa mi podarilo - nahral som loader px5amd a patchol bootcore, konecne s telefonom aspon nieco komunikuje (freia)spravil som read vsetkeho co tam je ( pre istotu )
otazka je to tu dost chaoticky popisane, niekde to ide niekde nie
s telefonom mi momentalne idu 2 programy co su odskusane freia a v_klay, da sa na m55 patched bootcore fw11 zmenit IMEI ?
ono v telefone su vazne 2 to viem a nebude to hadzat wrong software alebo crc error ? |
|
Back to top |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
trochu som pokrocil, ..uz len to imei |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:55 pm Post subject: |
|
|
brutalware2 wrote: | trochu som pokrocil, ..uz len to imei |
Nemáš starší zálohu FF s tvým IMEI? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
len to svoje imei chcem zmenit na nejake ine |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
brutalware2 wrote: | ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
Tohle je urcite proti prirucce, nemuzu si to odpustit. A jinak jsi v pohode? IMEI nelze zmenit. Lze odblokovat na vsechny operatory ale nelze zmenit. Vis jaky by to byl neporadek, kdyby nekdo mel imei 11111.. zavolal s vytazenou sim na polici, udelal si z nich srandu a pak zase zmenil IMEI! _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Joined: 18 Sep 2004 Posts: 207 Location: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
Johny007 wrote: | brutalware2 wrote: | ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
Tohle je urcite proti prirucce, nemuzu si to odpustit. A jinak jsi v pohode? IMEI nelze zmenit. Lze odblokovat na vsechny operatory ale nelze zmenit. Vis jaky by to byl neporadek, kdyby nekdo mel imei 11111.. zavolal s vytazenou sim na polici, udelal si z nich srandu a pak zase zmenil IMEI! |
Jj, souhlasím s Johnym007. Je to proti uživatelský příručce... A proč si myslíš, že je v návodech napsáno např. ´´změňte imei na svoje původní, které najdete pod bateriií´´ Asi proto,aby ti tf fungoval, že? Možná by to nějak šlo, nevím po tom jsem se nikdy nepídil,protože je mi jedno, jaký imei mám v tf. Nechápu ale proč to chceš měnit?!  _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:29 pm Post subject: |
|
|
To meneni slo pry jen u starych Siemensu. Proste vyrobni cislo nejde zmenit a hotovo. Tak si tam dej svoje co mas pod baterkou a uz se nepokousej delat blbiny. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:53 pm Post subject: |
|
|
klasika flame hned.. hm, tak nejake vysvetlivky
prirucku som cital sorry nepostrehol som tam ze by bolo nieco proti ak hej, pozriem si ju znovu..
a moj dovod, vzdy je lepsie ked sa da zmenit si imei ked kupis telefon ( nie v obchode ) tak si nemozes byt isty povodom, kludne sa moze stat ze je z vlamacky a prides on, (osobne som raz o jeden prisiel ale to iba preto ze som nemal na trium kabel.. ) inak som menil imei vzdy.. pre istotu.
Mne skor islo o to - imei je v telefone vo fullflashi a v eeprom ( ako som sa tu docital ) takze ked nahram fullflash aj eeprom z ineho telefonu, mal by som teoreticky mat aj imei toho telefonu ( ibaze by bol ten imei ulozeny v telefone este 3ti krat o com sa nikto nezmienil ) tak dufam ze som to uviedol na spravnu mieru. |
|
Back to top |
|
 |
moje_mc60 pisatel

Joined: 18 Sep 2004 Posts: 207 Location: Stochov (taková vesnička u Kladna)
661.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
ok, ale tady jde o to, že v příručce je psáno, aby ses pokusil najít odpověď v článcích a na fóru. :o _________________ C25 -> C35 -> M35i (tuned grafic) -> SL45 (i) (patched) -> MC 60 (patched) -> M55 Iridium FW11 (patched)  |
|
Back to top |
|
 |
brutalware2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:43 pm Post subject: |
|
|
moje_mc60 wrote: | ok, ale tady jde o to, že v příručce je psáno, aby ses pokusil najít odpověď v článcích a na fóru. :o |
ja som sa o to pokusil a tam dolu je moj vyklad toho co som pochopil = ze v tel je imei 2x v eeprom etc... a keby nahram oboje z ineho telefonu aj flash aj eeprom tak by to malo ist a malo by to zmenit imei.. to som chcel vedet ci som to dobre pochopil,... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 9:03 am Post subject: |
|
|
Ako tu uz bolo spominane,u starych modelov slo zmenit IMEI na ine cislo,ale u novych to uz nejde. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:30 pm Post subject: |
|
|
Johny007 wrote: | brutalware2 wrote: | ne ne asi sme sa nepochopili to svoje imei tam mam a stale funkcne=telefon nehlasi ziadnu chybu, a mam aj zalohu vsetkeho(ff,eeprom),
Tohle je urcite proti prirucce, nemuzu si to odpustit. A jinak jsi v pohode? |
Jezis ale ja to myslel tak, ze moje pripominka je proti prirucce. Jako ze to "A jinak jsi v pohode", ale nemohl jsem si to odpustit. Jeho dotazy mi az tak nevadi, uz jsem si zvykl odpovidat 4x na to same. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|