View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:39 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Komentář:
Nemám v poslední době rád MobilManii, nemám rád ani tým, který ji vytváří a jak ji vytváří, ale přesto jí přeji ať se jí daří, jinak by tu na informování o všech mobilních telefonech zbyl jen mobil.cz a kdoví jak by bez konkurence dopadl...
Edit: Způsob jakým se v posledních dnech obouvají do Siemensu je hrozný. Asi Siemens nezaplatil...  |
S timhle souhlasim... Mam pocit ze v redakci je neco shnileho... A o forech se nema smysl bavit - spis to brat jako odstrasujici pripad. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 11:31 pm Post subject: |
|
|
hawwwran wrote: | bkf.1 wrote: |
To psal asi nějakej Nokijáckej trouba, kterej když nemá ikonu na celým displeji s obrovským popiskem, tak se v tom nevyzná Takový lidi znám, co kolikrát potřebují i návod ke klice u dvěří
Jinak když jsme u toho menu, tak asi určitě nikdo neví, že C35ka měla mít původně menu 3x3 ikonky Prej to neprošlo jednak kvůli displeji ale hlavně kvůli tomu, že ten telefon padal a byl pomalej a programátoři si s tím vůbec nevěděli rady:/ No jo. Kde jsou ty časy C35ky s první 3D pařbou na mobilu  |
tak presne tohle jsem mel na mysli.. kazdej kdo ma nokii a vezme do ruky siemens, tak je z toho hotovej.. asi nedokazou zpracovat tolik informaci najednou.. proste potrebujou jen jednu ikonku, aby se nepletli .. mam m55 a jeste m35 a i ta 35 je super a prehledna |
mno, tak prechod z nokie na siemens je presne moj pripad. tiez som si najprv myslel ze si tazko zvyknem na menu, lebo brat mal s35i a tam to nebolo moc ono. (ale nie kvoli velkym ikonam). prvy som mal s55 a asi po tyzdni som na jeho menu nedal dopustit a trva to dalej aj na CX65. pisal som o tom nieco tu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6578 _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 11:34 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Komentář:
Nemám v poslední době rád MobilManii, nemám rád ani tým, který ji vytváří a jak ji vytváří, ale přesto jí přeji ať se jí daří, jinak by tu na informování o všech mobilních telefonech zbyl jen mobil.cz a kdoví jak by bez konkurence dopadl...
Edit: Způsob jakým se v posledních dnech obouvají do Siemensu je hrozný. Asi Siemens nezaplatil...  |
ked sme pri tom, mobilmania.sk je celkom dobra. az na to, ze neinformuje velmi o vasich operatoroch... _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 11:46 pm Post subject: |
|
|
prave som si to precital a musim na to nieco napisat... je to SILA. sice toho cloveka nepoznam, ale ...
Ma sice s niecim pravdu (podpora mp3, mozno EDGE). Ale s tym menu mate vy vyssich prispevkoch pravdu. Aj ja som uz k tomu nieco napisal. Najcacsiu pravda ma LEN v jednej veci a tou je cena. Samsung vyraba funkcne na prd telefony. Nedokazu skoro nic, len maju celkom dobry fotak, image a vyborny displej. A vysoku cenu a to ich robi luxusnymi. Keby napriklad Siemens trochu vysperkoval SL65 a spravil by jej lepsiu kampan, mohla by sa chytit.
A posledna vec, ako tu niekto spominal porovnanie S65 a 6230 a ja pridam este K700i, vyhral by u mna S65. dokonca nad K700i by vyhral asi aj CX65...
Inac, keby dal mne niekto pisat o (prosim neurazte sa, nechcem vyvolavat hadky a konflikty a nemyslim to vobec v zlom) ceskom futbale, ktory ziskal striebro na ME v 1996, dopadlo by to podobne lebo vtedy sa mi absolutne vas futbal nepacil. Ucinny ale pre nezainteresovaneho tazko pozeratelny (ale to sem uz nepatri).
A uz zajtra je den D, 27.1.2005. Snad to dopadne dobre  _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:10 am Post subject: |
|
|
<OT>mistik: csss Co se ti nelibilo na ceskem fotbale? Zapas s Holandskem byl vyhlaseny jako nejkrasnejsi fotbalovy zapas poslednich let A cely svet hodnotil styl jako velmi pohledny. Akorat ten zapas s Reckem, to byla bida a na to se divat nedalo :-/
</OT>
<OT2>
Jinak s tou Mobilmanii se k vam musim pridat. Chodim ji sice cist, predevsim kvuli zpravodajstvi ze sveta MT, nektere recenze maji opravdu kvalitni a bleskovkama rychle reaguji na udalosti, ale jinak je to bida.
Clanky byvaji dost casto zaujate a na muj vkus moc casto pasuji do clanku vlastni nazory (kde by podle me nemely co delat - pak se nemuzou divit ze v kazdem foru pod clankem je nejaka flame). Pan Lutonsky je podle me opravdu zalostny sefredaktor. Takhle by se to urcite delat nemelo. Mozna by z nej byl dobry reklamni agent ci treba nejaky skvely politik (nekdy je prebornik na demagogii ), ale sefredaktor ne. </OT2>
No a konecne k veci Ja myslim, ze Siemens se nakonec se svou mobilni divizi vzchopi. Tyhle problemy muzou byt alespon duvodem k tomu, se nad sebou zamysle a vyrobu vice optimalizovat. Pravdepodobne to bude znamenat presunuti vyroby do asie a trosku inovace v budoucnosti. Upromne reknu vam, ze ty obrazky novych siemensu (spionazni) co se objevily na internetu, me po designove strance hodne hodnee zklamaly. Pripomnelo mit to nejake stare nokie nebo alcately :-/ Uvidime.
Rada x65 je podle me pritom velmi povedena. Ja u Siemense hodnotim treba hlavne to, ze ma zdaleka nejlepsi implemntaci javy ze vsech mobilnich telefonu. Taky jeho skvely developer portal, pro vyvojare. No uvidime jak to nakonec dopadne. |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:52 pm Post subject: |
|
|
huncut wrote: | mistik: csss Co se ti nelibilo na ceskem fotbale? Zapas s Holandskem byl vyhlaseny jako nejkrasnejsi fotbalovy zapas poslednich let A cely svet hodnotil styl jako velmi pohledny. Akorat ten zapas s Reckem, to byla bida a na to se divat nedalo :-/
|
ja som myslel tie ME, kde ste vo finale prehrali s nemeckom v 1996. tieto som velmi nesledoval, lebo som nemal cas. len som videl ako ste otocili proti lotysom _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:58 pm Post subject: |
|
|
Mistik: Tak to jo, to mas pravdu, tehdy to byla hruza na koukani. |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
huncut wrote: | Upromne reknu vam, ze ty obrazky novych siemensu (spionazni) co se objevily na internetu, me po designove strance hodne hodnee zklamaly. Pripomnelo mit to nejake stare nokie nebo alcately :-/ |
Musím říct, že mě taky moc nenadchly. Jediný, co podle mě stojí za řeč jsou Sirius a to super véčko (to mě docela zaujalo)
K MM-raději už ji nechme, je to jejich server, ať si s ním dělaj co chtěj, jednou na to stejně doplatí _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 2:45 pm Post subject: |
|
|
No, tak to som si necital, dakujem. mrkni na tuto stranu fora na moj prospevok, vravel som...
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6453&postdays=0&postorder=asc&start=75 _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
huncut pisatel

661.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 4:19 pm Post subject: |
|
|
Až na to, že vývoj novinek bude nadále dávat do rukou jiným firmám mě tetno článek potěšil  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
Kurnik šopa, že jsem se neodholal to sem dát dřív .
2mistik: Český fotbal před deseti (resp. 9) lety byl ale něco "trochu" jiného, než je teď . Tehdy hráli Prešovský beton, asi jako teď Řekové. A Prešov je slovenské město . |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:52 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
2mistik: Český fotbal před deseti (resp. 9) lety byl ale něco "trochu" jiného, než je teď . Tehdy hráli Prešovský beton, asi jako teď Řekové. A Prešov je slovenské město . |
mno, uz to asi nepatri na SM, ale dokoncim co som zacal (redaktori nehnevajte sa ). vyzera to tak, ze aj vas futbal ide hore, aj nas. a konecne by sa mohlo stat, ze si spolu zahrame na MS. to by sa mi lubilo keby sme sa stretli niekde vo stvrtfinale. ale zase by to vyvolalo aj kopu konfliktov ...  |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:20 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: |
mno, uz to asi nepatri na SM, ale dokoncim co som zacal (redaktori nehnevajte sa ). vyzera to tak, ze aj vas futbal ide hore, aj nas. a konecne by sa mohlo stat, ze si spolu zahrame na MS. to by sa mi lubilo keby sme sa stretli niekde vo stvrtfinale. ale zase by to vyvolalo aj kopu konfliktov ...  |
no a uz patrim do klubu "neprihlasenych" aj ja, ked si otvorim diskusiu linkom z mailu, tak ma to neprihlasi a akosi som zabudol (dokonca v 3 prispevkoch)
 _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|