View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 3:44 pm Post subject: Nedostatek paměti |
|
|
Setkali jste se už někdy s tím že jste měli hodně zaplněný C: (free300kb), tím pádem vám nešly ani kvůli paměti přijmout sms. Já jo, nevíte co stím). Někdy to blbne i když pustím telefon - kvůli paměti nejde menu!. Samozřejmě že když mám kartu tak na c: nic neinstaluju. Přes fileman poznám že tam žádný moje soubory tam nejsou. (I složka system je na C Nevíte jestli disk Z: je taky C:. Abych mohl vymazat ty blbý melodie. Nevíte co stím? _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
pepaxx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 4:07 pm Post subject: Nedostatek paměti při instalaci |
|
|
Prosím o radu.Nakopírov jsem si na MMC do adresáře e:\install soubory. Pak jsem je chtěl pomosí instalátoru nainstalovat, ale jakmile jsem ho spustil napsalo mi to, že je nedostatek paměti, abych vymazal nějaké soubory. Na C mám volné 265kb a na E (karte)475kb. Tak proč mi to píše , že je nedostatek paměti? |
|
Back to top |
|
 |
Peteho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
nejspise mas malo mista na disku C - mel bys tam mit pres 1MB (spise 2)... podivej se do zprav, kestli tam nemas velke soubory. |
|
Back to top |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
s tím nedostatkem místa sem měl taky problémy... nic sem si neinstaloval ale nahrával přes čtčku paměť. karet a asi po třech týdnech sem prohledával paměť telofonu a nenašel žádný moje soubory .. smazal sem fotky a všechno co bylo moje dokonce i seznam zprávy .. a stále tam bylo jen asi 1mb .. čučal sem na to jak **** z dyvanu ale nepřišel sem na to čím to .. pak se mi sekl .. a udělal sem master reset ( hvězdička, křížek a zapnout ) .. hups .. a je to volný !  |
|
Back to top |
|
 |
cbr7 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
Všechno si zálohuj, dej tovární nastavení (kod je 12345) a pak to všechno nahraj zpátky, ale na MMC.  |
|
Back to top |
|
 |
|