View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RoPro kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:53 am Post subject: SmartMaps - rada jak instalovat Autoatlas i bez čtečky karet |
|
|
Pokud chcete nainstalovat mapy i bez použití čtečky karet použijte tento "trik". Autoatlas CR jste si stáhli v zipu, rozbalte si ho do libovolné složky. Poté spusťe program Autoatlas_CR_SymbianOS.exe. Dále si zvolte jazyk instalace, tedy angličtinu, pak typ telefonu. Další nabídkou bude volba instalace přes PC-Suite nebo MemoryCard, zvolte PC-Suite a pokračujte. V pozadí vám běží okno s informací o rozbalování souborů. V okně se krom jiného ukazuje i cílový adresář, tedy kam se soubory dočasně instalují. Po skončení rozbalování se vás program zeptá něco ve smyslu jestli máte program PC-Suite aktivní. Nic nemačkejte, spusťte si třeba TotallComandera nebo jiného správce souborů a vlezte do té složky kam se soubory rozbalily. Najdete tam adresář SINFO. Ten si zkopírujte někam jinám. Pak se vraťte na obrazovku instalačního souboru a zrušte instalaci.
Poté si přes kabel (trvá to dost dlouho) překopírujte adresář SINFO přímo na pamětovku, tedy na E: - a tím je vše hotovo a funkční. Další mapy pak už jen kopírujte do složky SINFO na kartě. Znovu zdůraznuju, je důležitý překopírovat složku SINFO dřív než ukončíte instalační program. Rozbalené soubory se totiž ukládají do dočasného adresáře, takže po zrušení nebo přerušení instalace se sami mažou. |
|
Back to top |
|
 |
L.Machů kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 9:36 am Post subject: |
|
|
ÁÁÁÁ tak tady jsem dělal chybu , tento recept musím co nejdřív vyzkoušet. Vřelý dík  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
L.Machů wrote: | ÁÁÁÁ tak tady jsem dělal chybu , tento recept musím co nejdřív vyzkoušet. Vřelý dík  |
to je stary a okopirovany trik ze symbianfora |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:38 pm Post subject: Pro dobrotu na žebrotu! |
|
|
Tak za prvé ty chytrý kamaráde, nic jsem neokopíroval, přišel jsem si na to hezky sám, za druhé i kdybych to odněkud okopíroval, tak co, ještě dnes ráno jsi tady plakal, jak ti mapy nefungujou a jak si budeš muset koupit čtečku. Začínám nabývat pocitu, že je na vás, na lidi tvého typu se nejraději vys..t. Pláčete tu jak něco nefunguje, sami jste líný hnout pr...í a něco si vyzkoušet nebo najít a když vám chce někdo pomoc tak ho ještě zkritizuješ a urážíš. Zamysli se laskavě na svým chováním! |
|
Back to top |
|
 |
RoPro kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:46 pm Post subject: Pro dobrotu na žebrotu !!! |
|
|
Tak za prvé ty chytrý kamaráde, nic jsem neokopíroval, přišel jsem si na to hezky sám, za druhé i kdybych to odněkud okopíroval, tak co, ještě dnes ráno jsi tady plakal, jak ti mapy nefungujou a jak si budeš muset koupit čtečku. Začínám nabývat pocitu, že je na vás, na lidi tvého typu se nejraději vys..t. Pláčete tu jak něco nefunguje, sami jste líný hnout pr...í a něco si vyzkoušet nebo najít a když vám chce někdo pomoc tak ho ještě zkritizuješ a urážíš. Zamysli se laskavě na svým chováním! Jo a ještě něco, příspěvěk jsem skutečně zkopíroval, ale z FORUM-SX.SITE.CZ a to proto, že jsem ho tam poslal já osobně. Tam mam nick Rosta, tady RoPro. |
|
Back to top |
|
 |
L.Machů kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:51 am Post subject: |
|
|
ROPro díky za informace ,jsem rád ,že jsi nás méně zkušené informoval. Holt nemůže být každý borec jako jistý ,,ANONYMNÍ,, . Ty jses na nás nevykašlal a poradil. |
|
Back to top |
|
 |
RoPro kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:43 am Post subject: |
|
|
Omlouvám se, že jsem "trochu" vyjel, ale prostě mě to v tu chvíli naštvalo a bouchnul jsem. Promiňte  |
|
Back to top |
|
 |
cervajz kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:04 pm Post subject: smart maps |
|
|
podle tvého návodu sem nainstaloval mapu a neumím ji stustin na founu poradíš mi jak na to |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:52 pm Post subject: Re: smart maps |
|
|
cervajz wrote: | podle tvého návodu sem nainstaloval mapu a neumím ji stustin na founu poradíš mi jak na to |
Já tedy nevím, jak to máte s tou instalačkou, ale já jsem si kdysi stáhl ty mapy v zipu, ve kterým bylo apps a SINFO. SINFO jsem zkopíroval do E:/ a obsah apps do system/apps/. Jde mě to v pohodě.
BTW : Nevíte jestli je mapa Olomouce ? (Prostějova? )
Já mám Automapa ČR,Autoatlas ČR, Cykloatlas ČR, Jihlava, České budějovice, Praha _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
freeman3 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 9:20 pm Post subject: |
|
|
jo tak na to jsem prisel taky
spis by me zajimalo jestli nekdo ma novy mapy jako olomouc atd _________________ freeman3
sx1 fw15cz
512mb |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 10:35 pm Post subject: Re: smart maps |
|
|
novakl wrote: | cervajz wrote: | podle tvého návodu sem nainstaloval mapu a neumím ji stustin na founu poradíš mi jak na to |
Já tedy nevím, jak to máte s tou instalačkou, ale já jsem si kdysi stáhl ty mapy v zipu, ve kterým bylo apps a SINFO. SINFO jsem zkopíroval do E:/ a obsah apps do system/apps/. Jde mě to v pohodě.
BTW : Nevíte jestli je mapa Olomouce ? (Prostějova? )
Já mám Automapa ČR,Autoatlas ČR, Cykloatlas ČR, Jihlava, České budějovice, Praha |
To sem udělal.Vše šlo v poho, v menu sem dal stadplan a napíšemi to žádná mapa nenalezena.  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
novakl všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 1:33 pm Post subject: |
|
|
Musí to být přesně : E:/SINFO/Autoatlas ČR/ _________________ Alcatel 302 -> Nokia 3310 -> SonyErricson T310 -> Siemens M55 -> Siemens SX1 FW15 + 1Gb -> Přešel jsem na Nokii - Nokia N73 Music Edition
 |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 3:45 pm Post subject: |
|
|
aha já dal jenom E:/ Autoatlas ČR _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|