View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vydra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:48 am Post subject: nefunguje reset (#,*, tlačítko) |
|
|
Ahoj, mám tenhle problém. Telefon začal zlobit, tak jsem úspěšně přeinstaloval FW (oficiální 12CZ), pak dal reset (#, *, OK) a dobrý. Za dva dny mi ale telefon znova spadnul, přehlál jsem znova FW (úspěšně), ale telefon nenaběhne (jen logo, pak ta zrůda se šedým zákalem a vypnul se).
Při resetu trojhmatem se nestane nic, další přehrání FW mi nedovolí kvůli slabé baterce a v nabíječce se nedobíjí. Stalo se Vám to taky? Hledal jsem to na fórech, ale nedohledal jsem nic. Diky za odpověd. Vydra |
|
Back to top |
|
 |
Romek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
tak to vidím na servis a nebo si nechat nabít baterku a někde jsem se dočetl že pak jedině fullflash |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:49 pm Post subject: Re: nefunguje reset (#,*, tlačítko) |
|
|
Vydra wrote: | Ahoj, mám tenhle problém. Telefon začal zlobit, tak jsem úspěšně přeinstaloval FW (oficiální 12CZ), pak dal reset (#, *, OK) a dobrý. Za dva dny mi ale telefon znova spadnul, přehlál jsem znova FW (úspěšně), ale telefon nenaběhne (jen logo, pak ta zrůda se šedým zákalem a vypnul se).
Při resetu trojhmatem se nestane nic, další přehrání FW mi nedovolí kvůli slabé baterce a v nabíječce se nedobíjí. Stalo se Vám to taky? Hledal jsem to na fórech, ale nedohledal jsem nic. Diky za odpověd. Vydra |
J stalo. Pak jsem to chtěl znovu přehrát, ale seklo se mě to hned na začátku.
Teď mám NT v servisu. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Dwwwayne začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:41 pm Post subject: |
|
|
Jo, tohle se mi přesně stalo, naštěstí jsem ho měl v záruce a tak jsem ho dal do servisu. Prý jsem měl vadnou základní desku. Takže jestli ho máš ještě v záruce, tak skoč do servisu. _________________ D520->3330->OT302->SX1 forever! |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
Dwwwayne wrote: | Jo, tohle se mi přesně stalo, naštěstí jsem ho měl v záruce a tak jsem ho dal do servisu. Prý jsem měl vadnou základní desku. Takže jestli ho máš ještě v záruce, tak skoč do servisu. |
Už ho v servisu mám, ale nevim, jestli mě to uznají... _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Odpovidal jsem ti uz na Symbianforu. Nevim, cos to delal za "kraviny". SX1 zadne tlacitko OK nema. Buhvi, cos mackal...  |
|
Back to top |
|
 |
aksu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:13 am Post subject: SX1 nejde zapnout |
|
|
Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi.  |
|
Back to top |
|
 |
Vydra kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:34 pm Post subject: Diky všem |
|
|
Díky všem, zítra s tim jdu do servisu, pak se ozvu jak to dopadlo. Ješte oprava: mačkal jsem samozřejmě #, * a červené tlačítko, nevim proč jsem tak napsal OK (asi v tom stresu:-). Vydra |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:23 pm Post subject: Re: SX1 nejde zapnout |
|
|
aksu wrote: | Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi.  |
Tak zkus taky trojhmat!!!Tohle spadnuti mi to taky uz nekolikrat udelalo!Proste reset!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
aksu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:31 pm Post subject: Re: SX1 nejde zapnout |
|
|
Vytryol wrote: | aksu wrote: | Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi.  |
Tak zkus taky trojhmat!!!Tohle spadnuti mi to taky uz nekolikrat udelalo!Proste reset!! |
Jo mas pravdu,asi jsem to spatne mackal Vyresila by to zmena firmware?Mam verzi 12,stahuji vz.15,poznam nejaky rozdil kdyz to tam dam?Dik |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|