clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - nefunguje reset (#,*, tlačítko)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

nefunguje reset (#,*, tlačítko)

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vydra
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 10:48 am    Post subject: nefunguje reset (#,*, tlačítko) Reply with quote

Ahoj, mám tenhle problém. Telefon začal zlobit, tak jsem úspěšně přeinstaloval FW (oficiální 12CZ), pak dal reset (#, *, OK) a dobrý. Za dva dny mi ale telefon znova spadnul, přehlál jsem znova FW (úspěšně), ale telefon nenaběhne (jen logo, pak ta zrůda se šedým zákalem a vypnul se).
Při resetu trojhmatem se nestane nic, další přehrání FW mi nedovolí kvůli slabé baterce a v nabíječce se nedobíjí. Stalo se Vám to taky? Hledal jsem to na fórech, ale nedohledal jsem nic. Diky za odpověd. Vydra
Back to top
View user's profile Send private message
Romek
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 11:49 am    Post subject: Reply with quote

tak to vidím na servis a nebo si nechat nabít baterku a někde jsem se dočetl že pak jedině fullflash
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 1:49 pm    Post subject: Re: nefunguje reset (#,*, tlačítko) Reply with quote

Vydra wrote:
Ahoj, mám tenhle problém. Telefon začal zlobit, tak jsem úspěšně přeinstaloval FW (oficiální 12CZ), pak dal reset (#, *, OK) a dobrý. Za dva dny mi ale telefon znova spadnul, přehlál jsem znova FW (úspěšně), ale telefon nenaběhne (jen logo, pak ta zrůda se šedým zákalem a vypnul se).
Při resetu trojhmatem se nestane nic, další přehrání FW mi nedovolí kvůli slabé baterce a v nabíječce se nedobíjí. Stalo se Vám to taky? Hledal jsem to na fórech, ale nedohledal jsem nic. Diky za odpověd. Vydra

J stalo. Pak jsem to chtěl znovu přehrát, ale seklo se mě to hned na začátku.
Teď mám NT v servisu.

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Dwwwayne
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 2:41 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, tohle se mi přesně stalo, naštěstí jsem ho měl v záruce a tak jsem ho dal do servisu. Prý jsem měl vadnou základní desku. Takže jestli ho máš ještě v záruce, tak skoč do servisu.
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

Dwwwayne wrote:
Jo, tohle se mi přesně stalo, naštěstí jsem ho měl v záruce a tak jsem ho dal do servisu. Prý jsem měl vadnou základní desku. Takže jestli ho máš ještě v záruce, tak skoč do servisu.

Už ho v servisu mám, ale nevim, jestli mě to uznají...

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
Njuska
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 10:58 pm    Post subject: Reply with quote

Odpovidal jsem ti uz na Symbianforu. Nevim, cos to delal za "kraviny". SX1 zadne tlacitko OK nema. Buhvi, cos mackal... Shocked
Back to top
aksu
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:13 am    Post subject: SX1 nejde zapnout Reply with quote

Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi. Think
Back to top
Vydra
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:34 pm    Post subject: Diky všem Reply with quote

Díky všem, zítra s tim jdu do servisu, pak se ozvu jak to dopadlo. Ješte oprava: mačkal jsem samozřejmě #, * a červené tlačítko, nevim proč jsem tak napsal OK (asi v tom stresu:-). Vydra
Back to top
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:23 pm    Post subject: Re: SX1 nejde zapnout Reply with quote

aksu wrote:
Mne SX1 odesla v patek,proste se z niceho nic vypnula a kdyz ji chci znovu nahodit vyskoci logo siemens mobile ,udela to cvak v reproduktoru a zase se vypne.Jsem pekne nasrany,mam ji jenom 10 dni a uz mam na ni zavislost,doufam ze mi ji v pondeli spravi. Think

Tak zkus taky trojhmat!!!Tohle spadnuti mi to taky uz nekolikrat udelalo!Proste reset!!

SX1-MY ETERNAL BROTHER!!

SX1-MY HOLY BIBLE!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
aksu
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:31 pm    Post subject: Re: SX1 nejde zapnout Reply with quote

Vytryol wrote:
aksu wrote:

Tak zkus taky trojhmat!!!Tohle spadnuti mi to taky uz nekolikrat udelalo!Proste reset!!

Jo mas pravdu,asi jsem to spatne mackal Think Vyresila by to zmena firmware?Mam verzi 12,stahuji vz.15,poznam nejaky rozdil kdyz to tam dam?Dik
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum