View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:46 pm Post subject: Tvorba grafických patchů pro telefony x65 |
|
|
Udělejte si vlastní grafické patche pro x65 podle Hanniho návodu:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=302
Last edited by romulus on Mon Jan 31, 2005 6:52 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 6:50 pm Post subject: |
|
|
Už se stalo  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:26 pm Post subject: |
|
|
Mmm, pěkné. Tohle mě hodně láká na kabelu - měnit si ikonky všeho možného atd. 8) |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Mmm, pěkné. Tohle mě hodně láká na kabelu - měnit si ikonky všeho možného atd. 8) | Tak honem šetři, když Ti hrdost velila, odmítnout tu sbírku...  |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:43 pm Post subject: |
|
|
romulus wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Mmm, pěkné. Tohle mě hodně láká na kabelu - měnit si ikonky všeho možného atd. 8) | Tak honem šetři, když Ti hrdost velila, odmítnout tu sbírku...  |
Budu muset . Už mám čtyři litry . Část z toho si ale beru na lyžák . BTW odjíždím v sobotu, tak tu nezlobte  |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | romulus wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Mmm, pěkné. Tohle mě hodně láká na kabelu - měnit si ikonky všeho možného atd. 8) | Tak honem šetři, když Ti hrdost velila, odmítnout tu sbírku...  |
Budu muset . Už mám čtyři litry . Část z toho si ale beru na lyžák . BTW odjíždím v sobotu, tak tu nezlobte  |
Ou litry - kila . To bych si těch kabelů koupil víc a zbytek poslal jako příspěvek na SiemensManiu . |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:11 pm Post subject: |
|
|
No ja se nebudu ucastnit vasi diskuse o lyzaku...
Kdyz v SPC na obrazek ve FF poklikam, otevre se rovnou okno pro vlozeni souboru. Predpokladam, ze SPC automaticky takhle vklada obrazky v 8bit, protoze jsem udelal nejaky patche jeste nez jsem na to zkusil kliknout pravym tlacitkem a u vsech se pruhlednost zachovala...
Jo a kdyz uz jsem u toho SPC3... K cemu je vlastne ta zalozka Struktura obrazku? A vubec, co to je battery, network a test? Predpokladam, ze to je neco pro starsi modely... Je to tak? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Jo a kdyz uz jsem u toho SPC3... K cemu je vlastne ta zalozka Struktura obrazku? A vubec, co to je battery, network a test? Predpokladam, ze to je neco pro starsi modely... Je to tak? |
Myslím že jsem někde četl že je to zatím k ničemu, ale v dalších verzích se tam mají obrázky automaticky třídit... Zatím to tam můžeš třídit manuálně... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
A kedy by sa asim ali objavit tie "dalsie veryie"? _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 8:51 am Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | A kedy by sa asim ali objavit tie "dalsie veryie"? |
Ked ich autor urobi a zverejni.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
>Problém je v tom, že ak sa vami vytvorený obrázok nezhoduje veľkosťou alebo rozmerom s pôvodným obrázkom, SPC 3 ponechá v hlavičke obrázku iba adresu PIT tabuľky a zbytok, čiže samotný obrázok automaticky umiestni do voľného miesta vo firmwari.
To znamena, ze i kdyz vyrobim obrazek o stejnych rozmerech, ale velikosti (byte) se bude lisit, tak uz ho to soupne nekam jinam. Co kdyz bude velikost mensi? Tak se prepise puvodni misto? A jak se tedy da vyrobit takovy patch, jake jsou na stazeni tady na siemensmanii? (tech se da aplikovat treba 20, takze se asi zapisuji na puvodni misto) |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:17 pm Post subject: |
|
|
Tak uz jsem myslel, ze jsem na to kapnul, ale asi ne... U bmp je vlastne jedno, co je tam nakresleny, kdyz to neni komprimovany, velikost by mela byt porad stejna. Ale ted jsem si otevrel obrazek vytazeny z ff v paint shop 6 a hned ho ulozil a je asi o 100 byte mensi. To by nevadilo, pokud se mensi obrazek napatchuje na puvodni misto (kdyz se tam vejde). |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 3:34 pm Post subject: |
|
|
pitrisek wrote: | Tak uz jsem myslel, ze jsem na to kapnul, ale asi ne... U bmp je vlastne jedno, co je tam nakresleny, kdyz to neni komprimovany, velikost by mela byt porad stejna. Ale ted jsem si otevrel obrazek vytazeny z ff v paint shop 6 a hned ho ulozil a je asi o 100 byte mensi. To by nevadilo, pokud se mensi obrazek napatchuje na puvodni misto (kdyz se tam vejde). |
Napatchuje! Takze je to super! Vyzkouseno na zaloze ff. Sorry, ze jsem tady zaplnil forum  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 5:58 pm Post subject: |
|
|
pitrisek wrote: | Napatchuje! Takze je to super! Vyzkouseno na zaloze ff. Sorry, ze jsem tady zaplnil forum  |
Tomu sa hovori: Polozim si otazku aj si sam odpoviem...
Stava sa obcas  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 10:43 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | pitrisek wrote: | Napatchuje! Takze je to super! Vyzkouseno na zaloze ff. Sorry, ze jsem tady zaplnil forum  |
Tomu sa hovori: Polozim si otazku aj si sam odpoviem...
Stava sa obcas  |
Ale bohuzel jsem se mylil. Obrazek je ulozeny ve volne pameti, ne na miste puvodni ikonky. Neni ale na C000... ale az nekde za D. Sice 2 nezavisle patche sly aplikovat po sobe a nepraly se v pameti, ale problem je u prohlizece, ktery kdyz spustim, tak jenom pipne a spadne i s telefonem (pipnuti a shutdown).
Jak tedy donutit SPC, aby ulozil ikony na puvodni misto? |
|
Back to top |
|
 |
|