View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sluny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:30 am Post subject: Automatické vypínání C65 |
|
|
Čau lidi, mám dotaz. Jak vám funguje automatické vypínání u C65? Tuhle featuru bych hodně ocenil, fakt ale je, že mě to funguje tím způsobem, že jeden den se ten mobil vypne, jindy zase ne (většinou ne), nevidím v tom žádný systém. FW12
S tím souvisí další dotaz. Asi mě budete mít za trola, ale fakt se zeptám. Kde najdu, co je nového v nových verzích FW? Přísahám, že jsem to hledal tady i přímo na siemnsu, ale bezúspěšně. Mám FW 12 a kromě toho, že FW 25 řeší hlasité servisní tóny (ale to je snad vyřešené už ve FW 12) a FW 33 má asi něco společného s videem a rozšířením paměti, jsem nenašel nic. To nikde není napsané, co přesně obsahuje každý nový FW?
No a poslední dotaz od trola, přesně jaký kabel potřebuju pro flash FW do C65? Nebo si ten FW můžu nechat zdarma přešlahnout v servisu, když je mobil ještě v záruce (že by mi pak stačil obyčejný datový kabel)?
Moc prosím o odpovědi, dík, Sluny |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:04 am Post subject: |
|
|
V servisu ti to napožádání zdarma nahrajou, když to máš v záruce (pokud už tam třeba nemáš nějaký patch), ale pokud tam nejsou nějaké mrchi, tak se ani nedívaji co si stim dělal a zrovna to nahrají.
Pokud nebus chtít telefon patchovat a nahravat updaty tak ti bude stačit 540, však servisní kabely jsou buď za stejnou cenu, nebo o něco málo dražší (záleží na výrobci) tak se vyplatí do budoucna raději koupit ten servisní, nikdy nevíš co bude......
Pokud máš nastavené vypínání a s telefonem se nehraješ tak by se měl vypnout pokaždé, ale pokud se hraješ, tak on se vždycky před vypnutím zeptá jestli se má opravdu vypnout a když dáš přitom hraní (hraní=pracovat s tel) ne tak jede dál (někdy si toho ani nevšímneš) _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
uku (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:25 pm Post subject: Re: Automatické vypínání C65 |
|
|
ad) automatické vypínání u C65:
100% funguje od fw. 16 (alespon u mne), ve fw 12 to mi to nefungovalo.
ad) jeden den se ten mobil vypne, jindy zase ne...:
pokud to nastavis, tak by se to melo 1. den vypnout samo a dalsi dny se bude zobrazovat hlaska jestli jej chces vypnout. Kdyz si toho nebudes vsimat, tak se cca do 5 min vypne. (plati pro fw 16)
ad) jaký kabel potřebuju..
na prehrani noveho (originalniho) fw staci datovy kabel, ale nemuzes patchovat (ja chtel servisni, ale jeste nepoucen, koupil jsem "jen" datovy...)
ad ) přešlahnout v servisu, když je mobil ještě v záruce - bez problemu (a pokud by se jim nechtelo, tak reklamuj to vypinani) _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Joined: 25 Jun 2006 Posts: 73 Location: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 3:47 am Post subject: Re: Automatické vypínání C65 |
|
|
sluny wrote: | Čau lidi, mám dotaz. Jak vám funguje automatické vypínání u C65? Tuhle featuru bych hodně ocenil, fakt ale je, že mě to funguje tím způsobem, že jeden den se ten mobil vypne, jindy zase ne (většinou ne), nevidím v tom žádný systém. FW12
S tím souvisí další dotaz. Asi mě budete mít za trola, ale fakt se zeptám. Kde najdu, co je nového v nových verzích FW? Přísahám, že jsem to hledal tady i přímo na siemnsu, ale bezúspěšně. Mám FW 12 a kromě toho, že FW 25 řeší hlasité servisní tóny (ale to je snad vyřešené už ve FW 12) a FW 33 má asi něco společného s videem a rozšířením paměti, jsem nenašel nic. To nikde není napsané, co přesně obsahuje každý nový FW?
No a poslední dotaz od trola, přesně jaký kabel potřebuju pro flash FW do C65? Nebo si ten FW můžu nechat zdarma přešlahnout v servisu, když je mobil ještě v záruce (že by mi pak stačil obyčejný datový kabel)?
Moc prosím o odpovědi, dík, Sluny |
nove verzie su stabilnejsie tu mas odkaz na fw56 a tym to vyriesis http://www.siemensmania.cz/dnld.php?id=13996 ale najprv si sprav zalohu cez x65 flasher aby si neprisiel o zaruku |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|