View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
quintess začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 04, 2005 10:48 pm Post subject: Doporučte mi program pro správu sms |
|
|
Zdravíčko vespolek.
Prosím, doporučtě mi kvalitní program pro správu sms (abych si je mohl zálohovat), pro SX1. Něco jako Sx45CZ, ten byl skvělý, používal jsem ho pro SL45i. Já jsem totiž takovej blázen, že si všechny sms schovávám, teď už jich mám v pamětii 158 a už by to chtělo zálohovat. Proto prosím, poraďte dobrý, s kterým máte zkušenosti.
Díky moc, quintess _________________ 5x Sagem, Siemens A50, S45i, teď SL45i - mnoho patchů+128 MB MMC, A50 bez baterky , Motorola V360 jako EDGE modem a SIEMENS SX1 fw15cz +11x patch, 1GB MMC+. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:11 am Post subject: Re: Doporučte mi program pro správu sms |
|
|
quintess wrote: | Zdravíčko vespolek.
Prosím, doporučtě mi kvalitní program pro správu sms (abych si je mohl zálohovat), pro SX1. Něco jako Sx45CZ, ten byl skvělý, používal jsem ho pro SL45i. Já jsem totiž takovej blázen, že si všechny sms schovávám, teď už jich mám v pamětii 158 a už by to chtělo zálohovat. Proto prosím, poraďte dobrý, s kterým máte zkušenosti.
Díky moc, quintess |
Nevim to jiste ale na kontakty byla
Agora Contact Manager snad to bude funkcni i na SMS doporucuju projit tema Software pro SX1!Tam je odkaz.... _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:07 am Post subject: Re: Doporučte mi program pro správu sms |
|
|
quintess wrote: | Zdravíčko vespolek.
Díky moc, quintess |
Taky záklasní Siemens DAta Suite!!! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|