View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bigboi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:27 pm Post subject: Jaky patch pro C65_? |
|
|
Zdravím, nedávno jsem se rozhodl udělat něco s mojí C65. Takže po prostudování různých zdejších návodů jsem pomocí V-Klay uspěšně aplikoval pár patchů. Ale těd bych potřeboval zjistit jestli by šlo nějakým způsobem udělat zobrazování _času a data_ ve spodní liště (místo názvů funkcí rychlé volby) a ne nad ní. Chci to hlavně kvůli tomu, že některá tapeta mi s tím barevně uplně splyne a jak udělat (třeba) černé okraje těch písmen to bohužel nevím. Díky za nějakou radu"  |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
Existuje patch kterej ti odtaní názvy funkčních tlačítek a posune datum dolu,a najdeš ho tady na SM  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:38 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Existuje patch kterej ti odtaní názvy funkčních tlačítek a posune datum dolu,a najdeš ho tady na SM  |
až nato že pro c65 je to až od verze firmwaru 41, který si tam každý nahrát neumí a hlavně je zatím anglicky, takže tu v podstatě není.... _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|