View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:59 am Post subject: Záloha C:/ |
|
|
Potrebujem zálohu C:/, musia byt funkčné MMS /ja mám nefunkčné /. Mám FW 12, operátor Orange.. Kto pomôže  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:07 am Post subject: |
|
|
Potom bych radil jiz stare a nekolikrat omylane tema PROBLEM S MMS VYRESEN Zalozil ho XFantasy budes ho muset najit!!!
Upravene by Sirus _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:09 am Post subject: |
|
|
Jelikoz jsem nesmirne ochotna lama tak jsem ti to nasel napsal tohle:Nešli mi MMS.Problém je v tom,že SX1 po master resetu (*#zap) nedokáže spolu se symbianem načíst do paměti data ohledně zapnutí GPRS při MMS.Tudíž v symbianu chybí a MMS nejdou.Liší se to v různých verzích FW.
Řešení je poměrně jednoduché.Stačí si sehnat zálohu funkčního SX1 kde MMS jdou.Pokud možno i s přijatou MMS.Restovat foun (*#zap),načíst onu funkční zálohu,vypnout a zapnout foun a mělo by vše fungovat.Popřípadě si poslat konfigurační SMS podle operátora.Pak si obnovit svojí zálohu s kontakty.Jen nikdy neobnovujte Messages ze zálohy kde MMS nejdou.Pravděpodobně by se smazali ony funkční data pro zapnutí GPRS.
Jako zálohu mám namysli zálohu z SDS,MPM, či zálohu z MMC karty.U MMC karty ovšem neovlivníte data která se mají obnovit!
Pokud vám to nevyjde napoprvé,zkuste jinou funkční zálohu. _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:11 am Post subject: |
|
|
Mam to precitane, pochopene, potrebujem len dobru dusu ktora posle svoju zalohu, lebo ja ju nemam. |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:02 pm Post subject: |
|
|
Xarra wrote: | Mam to precitane, pochopene, potrebujem len dobru dusu ktora posle svoju zalohu, lebo ja ju nemam. |
Ja nevim jestli ti muzu poslat zalohu ze stareho FW! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 12:20 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Xarra wrote: | Mam to precitane, pochopene, potrebujem len dobru dusu ktora posle svoju zalohu, lebo ja ju nemam. |
Ja nevim jestli ti muzu poslat zalohu ze stareho FW! |
Konkretne aky stary mas na mysli? |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
Nenajde sa nik, kto ma SX1 s FW12, CZ SK RETAIL, nema problem s MMS a ma zalohu "C"  |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
Xarra wrote: | Nenajde sa nik, kto ma SX1 s FW12, CZ SK RETAIL, nema problem s MMS a ma zalohu "C"  |
Zkusim najit zalohu kterou jsem mel!!!Nevim z jakeho bude FW!!Ale to co rikal vitek je hovadina jelikoz pokud udelas master reset vsechny data a pristupove bdy se z disku C: neuprosne smazou nemusis se tak niceho bat!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Xarra wrote: | Nenajde sa nik, kto ma SX1 s FW12, CZ SK RETAIL, nema problem s MMS a ma zalohu "C"  |
Zkusim najit zalohu kterou jsem mel!!!Nevim z jakeho bude FW!!Ale to co rikal vitek je hovadina jelikoz pokud udelas master reset vsechny data a pristupove bdy se z disku C: neuprosne smazou nemusis se tak niceho bat!! |
Moc ti dakujem za snahu mi pomoct  |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Xarra wrote: | Nenajde sa nik, kto ma SX1 s FW12, CZ SK RETAIL, nema problem s MMS a ma zalohu "C"  |
Zkusim najit zalohu kterou jsem mel!!!Nevim z jakeho bude FW!!Ale to co rikal vitek je hovadina jelikoz pokud udelas master reset vsechny data a pristupove bdy se z disku C: neuprosne smazou nemusis se tak niceho bat!! |
Ked dam naformatovat C tak to neni hadam masterreset.
Inac nastavenie orangu si posli od siemens.com _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
Xarra začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:47 pm Post subject: |
|
|
Seten wrote: | Vytryol wrote: | Xarra wrote: | Nenajde sa nik, kto ma SX1 s FW12, CZ SK RETAIL, nema problem s MMS a ma zalohu "C"  |
Ked dam naformatovat C tak to neni hadam masterreset.
Inac nastavenie orangu si posli od siemens.com |
Neuraz sa, ale mam pocit, ze nevies o com je rec. Co sa tyka formatovania, zalezi na sposobe ako to robis. Formatovat treba len cez menu telefonu (obnova povodnych nastaveni vyrobcom). Dalsi sposob formatovania je vypnutie telefonu a nasledne stlacenie a pridrzanie klaves "*" a "#", pricom kym su tieto pridrzane, zapneme telefon. Tento sposob ale nedoporucujem, pretoze znefunkcni sa prijem a odosielanie MMS (tak ako mne). A potom ti uz nepomoze ani konfiguracna MMS od Siemensu ako mi to ty odporucas. |
|
Back to top |
|
 |
Seten ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
Ja viem co robi master reset a viem aj co je to formatovanie.
Kedze som mal virus tak som musel naformatovat C a pritom som nemal ziadnu zalohu nicoho (okrem zalohy tel.zoznamu zo stareho mobilu(SL45i)) Asi mi virus nejako zablokoval master reset ale skusal som to a nerobilo to nic.
Ozaj ked som dal formatovat C: tak mi este aj naformatovalo aj MMC.
Virus: MEtal gear.a
Upravene by Sirus _________________ SX1 , SL45i, SL45i. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:03 am Post subject: |
|
|
Musim suhlasit s Xarrou.
1. Obnovenie nastaveni vyrobcu - iba nastavi hodnoty v telefone na povodne, preto toto nedokaze urobit s virusom nic, ponecha subory tak ako su, to znamena zavirovane
2. Format telefonu (*+#+cer.tl.) - zmazanie diskov A,C,D a nahratie cisteho systemu z disku Z. Kartu MMC neformatuje. Odskusane a nie raz. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
tst badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|