View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:15 am Post subject: |
|
|
Pokud tam není jiný problém ve spojení s programem a je to skutečně v mobilu tak to tě upřímě lituji a budeš muset vyrazit do servisu, aby ti tam mobil vyměnili, protože asi opravdu půjde o HW vadu. I když bych ještě zkusil jestli není problém někde ve spojení PC-program-kabel, protože i když si vymažu celé EEPROM v EEPROMTOOL, tak mi normálně při opětovném připojení naskočí do service mode(třeba v EEPROMTOOL nebo i v jiných programech) a X65 flasherem vše uvedu do funkčního stavu. |
|
Back to top |
|
 |
Fishky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 10:06 am Post subject: |
|
|
Do service mode naskočí to jo, ale nenabootuje, v flasherovi ani ve V-klay ani v papautils |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
A co ti to v x65 flasher napíše? Bootuješ .bin anebo .fbk? |
|
Back to top |
|
 |
Fishky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
Ať zkusím jakýkoli boot, ukončí se (nenapíše nic, jen se ukončí), když dám generovat password, napíše chybu ve čtení BTB. Nemám aplikovaný bootcore pach a ani to už teď nepůjde aplikovat, takže pokud by sis věřil že ho rozchodíš, za 1500 je tvůj |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 8:43 pm Post subject: |
|
|
To je nesmysl, co bych dělal s dalším telefonem? Pokud se ti už nechce experimentovat a později zvítězit nad hmotou dej ho do opravy. Určitě je v záruce a oni ti (siemens) ho zdarma a rádi opraví (vymění celou desku). |
|
Back to top |
|
 |
Fishky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
to nemyslíš vážně, záruku ztrácíš už jen nahráním neoficiálního firmwaru, kdyby to šlo reklamovat tak už jsem to dávno udělal. Takhle můžu jenom doufat, že mi to nějaký servis odkoupí. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 9:09 pm Post subject: |
|
|
Fishky wrote: | to nemyslíš vážně, záruku ztrácíš už jen nahráním neoficiálního firmwaru, kdyby to šlo reklamovat tak už jsem to dávno udělal. Takhle můžu jenom doufat, že mi to nějaký servis odkoupí. |
Nebud labut, bud to to bude softwarova chyba a potom te poslou dopr. ze ztratil zaruku(ale budes mit jistotu ze to nakonec zvladnes rozchodit), ovsem pokud je to HW chyba nikdy nezjisti ze tam nejaky patch ci FW dal ) a rovnou ti vymeni desku )
Neni to zrovna koser, ale co, vydelavaj na nas dost ne? _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
miosmobile wrote: | Fishky wrote: | to nemyslíš vážně, záruku ztrácíš už jen nahráním neoficiálního firmwaru, kdyby to šlo reklamovat tak už jsem to dávno udělal. Takhle můžu jenom doufat, že mi to nějaký servis odkoupí. |
Nebud labut, bud to to bude softwarova chyba a potom te poslou dopr. ze ztratil zaruku(ale budes mit jistotu ze to nakonec zvladnes rozchodit), ovsem pokud je to HW chyba nikdy nezjisti ze tam nejaky patch ci FW dal ) a rovnou ti vymeni desku )
Neni to zrovna koser, ale co, vydelavaj na nas dost ne? |
Přesně tak. Z vlastní zkušenosti vím, že v servise nic nezkoumají vymění desku a jede se dál. Přineseš tam mobil, dáš jim záruční list, řekneš, že nejde zapnout a ostatní je na nich. Za zkoušku nic nedáš. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|