View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jasper začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 06, 2005 11:11 pm Post subject: CX65 - nalisek na klavese 5 |
|
|
Chtel bych se zeptat, jestli, jak je na klavese 5 takovy ten vystupek, tak jestli ho mate pruhledny. Cili kdyz ve tme sviti podsviceni, tak jde videt bila tecka. Nevim jestli to je uz od novoty a nebo sem to nejak osoupal. Diky |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:02 am Post subject: |
|
|
Jednoznacne ho mas osoupany. :-)) Jinak docela zajimavy topic ) _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 12:48 pm Post subject: |
|
|
já ho mám taky zatím ještě neprůhledný,ale je to jen otázka času než se ošoupe. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 1:37 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | já ho mám taky zatím ještě neprůhledný,ale je to jen otázka času než se ošoupe. |
No, sám od sebe se tak lehce neošoupe, ale stačí klávesnicí třeba o něco hrubšího nebo ostřejšího zavadit, a je to... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 3:32 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | kesu wrote: | já ho mám taky zatím ještě neprůhledný,ale je to jen otázka času než se ošoupe. |
No, sám od sebe se tak lehce neošoupe, ale stačí klávesnicí třeba o něco hrubšího nebo ostřejšího zavadit, a je to... |
To jo,nejrychleji se to asi ošoupe když se nosí v kapse. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Jasper začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:15 pm Post subject: |
|
|
To je celkem zajimave, na to ze ho mam mesic a uz se to osoupalo a to sem o nic neskrtl. Sice je pravda, ze ho nosim jen tak v kapse, ale to se tak rychle prece nemuze osoupat ne? |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
no myslim ze se ti to muze osoupat behem dvou tydnu treba!tan vystupek je hodne na rane a uz jen pri psani SMSky se tomu take napomaha....nevim proc to tam vlastne je mel jsem to i na sve MT50 a starym sonyerikovy! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
Jasper wrote: | To je celkem zajimave, na to ze ho mam mesic a uz se to osoupalo a to sem o nic neskrtl. Sice je pravda, ze ho nosim jen tak v kapse, ale to se tak rychle prece nemuze osoupat ne? |
Přesně tak - jen tak samo se to tak lehce neošoupe, musel jsi o něco zavadit, nebo jde o nějakou skrytou vadu z výroby... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | no myslim ze se ti to muze osoupat behem dvou tydnu treba!tan vystupek je hodne na rane a uz jen pri psani SMSky se tomu take napomaha....nevim proc to tam vlastne je mel jsem to i na sve MT50 a starym sonyerikovy! |
To těžko, ten lak má vysokou odolnost vůči otěru právě kvůli velké námaze při psaní SMS, lleda že by klávesnice měla nějakou vadu z výroby... A ten výstupek je pro nevidomé a slabozraké, slouží jim k orientaci na numerické klávesnici. Je to na každém telefonu...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:27 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | JenaM wrote: | no myslim ze se ti to muze osoupat behem dvou tydnu treba!tan vystupek je hodne na rane a uz jen pri psani SMSky se tomu take napomaha....nevim proc to tam vlastne je mel jsem to i na sve MT50 a starym sonyerikovy! |
To těžko, ten lak má vysokou odolnost vůči otěru právě kvůli velké námaze při psaní SMS, lleda že by klávesnice měla nějakou vadu z výroby... A ten výstupek je pro nevidomé a slabozraké, slouží jim k orientaci na numerické klávesnici. Je to na každém telefonu...  |
No ja myslim, ze to neni jenom pro nevidome a slabozrake, ale proste pro lidi, kteri pri psani nekoukaj na klavesnici... Nedokazu si predstavit, jak nejakej nevidomej bude pracovat s CX65 - preci jenom se vetsina veci ukazuje na displeji - pokud nekdo chce mobil jenom kvuli volani, jsou pro nej urceny jiny modely... I kdyz se asi kazdej zorientuje podle joysticku, takze ten malej zmetek je tam docela zbytecnej... No a ja nosim mobil v kapse a cudlik je porad nepruhlednej - zase se mne osoupavaj hrany kolem displeje.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:33 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | No ja myslim, ze to neni jenom pro nevidome a slabozrake, ale proste pro lidi, kteri pri psani nekoukaj na klavesnici... Nedokazu si predstavit, jak nejakej nevidomej bude pracovat s CX65 - preci jenom se vetsina veci ukazuje na displeji - pokud nekdo chce mobil jenom kvuli volani, jsou pro nej urceny jiny modely... I kdyz se asi kazdej zorientuje podle joysticku, takze ten malej zmetek je tam docela zbytecnej... No a ja nosim mobil v kapse a cudlik je porad nepruhlednej - zase se mne osoupavaj hrany kolem displeje.  |
No tak aby bylo jasno, zajdi se podívat na domácí telefon nebo do kterékoliv telefonní budky, je to tam taky, a rozhodně ne pro případ že bys při vytáčení čísla náhodou nechtěl koukat na klávesnici. Myslím že kterejkoliv nevidomej člověk by Ti s potěšením vysvětlil o co jde... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:36 pm Post subject: |
|
|
jo jo presne taky ty hrany a taky jeste oba rohy u diod!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | jo jo presne taky ty hrany a taky jeste oba rohy u diod!! |
To mě taky dost štve a hlavně mrzí protože to Siemens celkem vědomě zasklil a nepoučil se z předchozích chyb. Je to způsobené tím že plexisklo v krytu je nalakováno tím šedostříbrným lakem (to vytváří rámeček zorného pole na displej) a celé je to ještě přelakované čirým lakem. A jakmile se to jen trošku poškrábe, tak se to loupe Ten samej "patent" měl už MC60 a kryt taky houby vydržel... _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
hmm....bohuzel je to docela skoda a 600kc se mi za novy kryt davat zatim nechce!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 07, 2005 8:32 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: |
No tak aby bylo jasno, zajdi se podívat na domácí telefon nebo do kterékoliv telefonní budky, je to tam taky, a rozhodně ne pro případ že bys při vytáčení čísla náhodou nechtěl koukat na klávesnici. Myslím že kterejkoliv nevidomej člověk by Ti s potěšením vysvětlil o co jde... | No ja netvrdim, ze to nevidomi uzivatele pouzivat nemuzou... Do telefonni budky se podivat ted rozhodne nepujdu, ale na domacim telefonu to mame. Asi jsem to spatne vyjadril - spis jsem chtel rict, ze zrovna na CX65 je tam ten vystupek pro nevidomy docela zbytecnej - protze klavesnice k plnymu vyuziti tohohle telefonu proste nestaci. Jasne, muze se stat, ze se nevidomej clovek treba pri nejake bouracce nebo tak dostane k telefonu a potrebuje zavolat zachranku, proto to tam asi davaj. Ale kdyby tam nebyl, nevidomej by petku asi taky nasel, ne? _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|