View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 25, 2004 12:31 pm Post subject: |
|
|
Děkuju za odpověď, to bylo mým cílem, zjistit, co všechno umí a vidim, že docela dost... 8) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sun Apr 25, 2004 12:57 pm Post subject: |
|
|
Treba citat aj popis programu v notese  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 25, 2004 1:02 pm Post subject: |
|
|
Ach bože, já sem tak línej...  |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 02, 2004 9:13 pm Post subject: Siemens MultiPatcher V1.0 |
|
|
Siemens MultiPatcher V1.0 - první oficiální verze ke stažení na:
http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/utility/smp.zip
Program zatím neobsahuje žádné novinky (není na ně teď čas ), ale jsou v něm opraveny známé chyby.
Prosím diskutujte zde o programu, co by měl obsahovat nového apod... Bude se dále vyvíjet, tak mi do toho směle kecejte...  |
|
Back to top |
|
 |
SashaCZ Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 13, 2004 10:45 pm Post subject: problem |
|
|
Vzdy kdyz spustim program tak se mi vypise chybova hlaska " is not a valid integer value. Pak se mi nacte jenom cast (zhruba jen 1/3) patchu z adresare . Nevi nekdo v cem by mohl byt problem?
Diky. |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 14, 2004 7:28 am Post subject: Re: problem |
|
|
SashaCZ wrote: | Vzdy kdyz spustim program tak se mi vypise chybova hlaska " is not a valid integer value. Pak se mi nacte jenom cast (zhruba jen 1/3) patchu z adresare . Nevi nekdo v cem by mohl byt problem?
Diky. |
Jedná se o verzi 1.0? Tam by měla být odolnost proti nestandardně formátovaným patchům zlepšena. |
|
Back to top |
|
 |
SashaCZ Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 21, 2004 9:14 pm Post subject: Re: problem |
|
|
romulus wrote: | SashaCZ wrote: | Vzdy kdyz spustim program tak se mi vypise chybova hlaska " is not a valid integer value. Pak se mi nacte jenom cast (zhruba jen 1/3) patchu z adresare . Nevi nekdo v cem by mohl byt problem?
Diky. |
Jedná se o verzi 1.0? Tam by měla být odolnost proti nestandardně formátovaným patchům zlepšena. |
Diky za odpoved, mam verzi 1.0 a v adresari zhruba 160 patchu - mozna ze tohle je ten problem? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 22, 2004 7:48 am Post subject: cestičky |
|
|
Hodilo by se nastavení cesty k souborům, buď pamatovat poslední, nebo nastavit natvrdo disk a adrssář, kde jsou fleše a patche. Má snad někdo na systémovém disku pod dokumenty patche? |
|
Back to top |
|
 |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Jul 22, 2004 8:18 am Post subject: Re: cestičky |
|
|
Anonymous wrote: | Hodilo by se nastavení cesty k souborům, buď pamatovat poslední, nebo nastavit natvrdo disk a adrssář, kde jsou fleše a patche. Má snad někdo na systémovém disku pod dokumenty patche? |
Program si ukládá do INI souboru poslední použitou cestu ke složce s patchi a cestu k firmwaru, pokud může do složky s programem zapisovat. Tj. nefunguje to například, pokud program někdo spouští přímo ze ZIP souboru... |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 2:39 pm Post subject: |
|
|
myslim ze je to dobry program.dost mi ulahsil robotu.
k tym vylepseniam:
1 hodilo by sa vacsie okno
2 lepsi sposob oznacenia jednotlivych patchov, mozno cez nejake zaskrtavanie
3 volba oznac/odznac vsetky
4 aby to vypocitalo konflikt dat len zaskrtnutych/ vsetkych patchov
5 ked ma patch iny font vypise poskodeny vkp...
6 ta hlaska "is not a valid integer value" aj vo v1, na zaciatku, aj pri kazdom oznacenom patchi
7 vo vyslednom ulozenom patchy su niektore patche zle vlozene, take v kt. je vlozeny obrazok.. v klay- vypise chybu.
8 suvisi s bodom 7 : lepsie vyzualne odelenie jednotl. patchov (ked niektore patche nestandardne vlozil, bol to pekny chaos a nevedel som kde zacina a konci, nemohol som ho vo v-klay oznacit a jednoducho vymazat, nevedel som kde presne zacina a konci)
9 po ulozeny hlaska ulozene- nechyba
10 v readme je pisane ze je mozne zmeny aplikovat do fullflashu, ta volba chyba
11 hodili by sa ikony |
|
Back to top |
|
 |
saman46 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 1:59 pm Post subject: |
|
|
zatimco verze 1.0 patrne neumela pracovat s patchem ve formatu rtf verze 1.5 neumi spravne pracovat vubec ( naleza neexistujici konflikty ). razeni patchu podle abecedy mi pripada legracni - daleko vic by mi vyhovovalo kdyby se patche neumistovaly do adresare, ale pridavali v programu a zobrazovali v poradi v jakem byly pridany ( trochu by to mohlo resit vazbu patchu ).
ostatne program, ktery neumi pracovat s vazanymi patchy mi pripada dost tezko pouzitelny a neprilis uzitecny.
ovsem pokud by autor vyresil detekci konfliktu a pridal praci s vazanymi patchy tak by to byla jina kava - takhle je to jen dalsi typ jednoducheho textoveho editoru. |
|
Back to top |
|
 |
saman46 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 5:56 pm Post subject: |
|
|
jen tak mimochodem, za tohoto stavu mi pripada pouzitelnejsi instalovat patche za sebou ve v-klay nad FF ( ne telefonem ) a pak si vygenerovat souhrnny patch pomoci komparace puvodni a upravene FF |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:25 pm Post subject: |
|
|
Musim říct, že je to vážně dobrý program, který už delší dobu používám abych měl přehled o patchích v telefonu. Měl bych tak jeden návrh-teď sem si rozdělil patche pro větší přehlednost do několika složek a tak by se mi celkem hodilo, aby v programu bylo možno vybrat víc složek, ve kterých se patche vyskytují a pak všechny najednou promítlo. Myslim, že by to přišlo vhod  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
Hmm, tusim ze na neho potrebujem servisny kabel... A da sa snim spravit FF? Inac, dobra praca!  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:38 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | Hmm, tusim ze na neho potrebujem servisny kabel... A da sa snim spravit FF? Inac, dobra praca!  |
Ale kdepak, jen si pořádně přečti článek o něm  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|