View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
SPAKO vývojář SiemensManie
261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 03, 2004 12:15 am Post subject: Ako na Siemens Battery Too ??? |
|
|
Nevie niekto ako pohnut s programom Siemens Battery Tooll aby mi podla mojich zapisanych napäti do okien, vygeneroval tie hodnoty ? Mne to vobec nic nevygeneruje. Skuste sa na to niekto pozriet, bol by to sikovny program na predlzenie zivotnosti baterie, ale aj vydrz mobilu v pohotovostnom rezime. Trapim sa s tym uz 2 dni a na nic som neprisiel.
POMOOOC !!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 03, 2004 5:34 am Post subject: |
|
|
U novsich modelov telefonu musis mat aplikovany patch Open BFB,aby si mohol vobec komunikovat s Battery toolom. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
261.00 SMM
|
Posted: Thu Jun 03, 2004 8:24 am Post subject: |
|
|
Z komunikaciou medzi Toolom a mobilom je to vsetko v pohode. Ale ja som myslel tie 4 okna. Do okien "VBatt1 a VBatt2" sa zapise moje namerane napätie a potom sa ma potvrdit tlacidlo "Calculate SpgY03V SpgY04V" (nachadza sa pod tymi styrmi oknami) a do okien "VBattDSP1,VBattDSP2" by malo vygenerovat nejake digitalne cisla. A oto prave ide, ze mi nic nevygeneruje. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 03, 2004 9:07 am Post subject: |
|
|
Aha...tak to neviem,v tom batery toole sa moc nevyznam  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Fri Jun 18, 2004 4:08 pm Post subject: |
|
|
neviem ako ti to negeneruje, mne ano.. ktora z tych hodnot je pre nabitie a ktore pre vybitie? aj mna napadlo rozsirit tento rozsah o par desatin voltu. je to cele chaos... |
|
Back to top |
|
 |
261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 18, 2004 4:32 pm Post subject: |
|
|
ghost_z_kca wrote: | neviem ako ti to negeneruje, mne ano.. ktora z tych hodnot je pre nabitie a ktore pre vybitie? aj mna napadlo rozsirit tento rozsah o par desatin voltu. je to cele chaos... |
No to by som aj ja rad vedel. Nikde som nenasiel nejaky podrobnejsi manual. A tebe vygeneruje tie cisla, ked zadas do tych dvoch policiek (VBatt1 a VBatt2) hodnotu napätia ? Pretoze mne to nic nechce vygenerovat. Mobil z programom komunikuje, tak ako ma. |
|
Back to top |
|
 |
ghost_z_kca věrný diskusník

2065.50 SMM
|
Posted: Fri Jun 18, 2004 5:38 pm Post subject: |
|
|
ked som zadal jedno U=4.25v tak sa tel hned vypol, asi to bolo vypinacie u. teraz neviem ktore, treba vyskusat.musel som to obnovit zo zalozneho MAPu. po zmene tych hodnot a generate je vidno ze sa hodnoty zmenia. ako je mozne ze moja s55 komunikuje aj bez patchu pre spolupracu s bat.tool? |
|
Back to top |
|
 |
|