View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Arny 1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:30 am Post subject: |
|
|
No, ono to je slyšet jen tehdy, když máte mobil u ucha. Nepípá to nahlas, tak jak třeba C35-ka. |
|
Back to top |
|
 |
Arny 1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 1:01 pm Post subject: |
|
|
Mě spíš u M65 štve, jak je řešený seznam posledních volaných čísel.
Nevíte někdo jestli se dá omezit počet čísel, které telefon uloží? Např. po týdnu provozu mám pod zeleným tlačítkem už tolik čísel, že je rychlejší hledat přímo v tel. seznamu.
A taky by mě zajímalo, když volám např. KAREL a za hodinu ho volám znovu, tak to mobil uloží, jako další volané číslo. Myslím si, že je to proto, že má člověk přehled o všech voláních na stejné číslo (s pozn. datumu, času, délce hovoru,...), ale mě by spíš vyhovovalo, kdyby to číslo mobil znovu neukládal. Takhle někomu denně volám třeba 5x - no a tak ho tam mám 5x.
Nedá se to taky nějak zrušit?  |
|
Back to top |
|
 |
droid1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 7:46 am Post subject: |
|
|
Arny 1 wrote: | Mě spíš u M65 štve, jak je řešený seznam posledních volaných čísel.
Nevíte někdo jestli se dá omezit počet čísel, které telefon uloží? Např. po týdnu provozu mám pod zeleným tlačítkem už tolik čísel, že je rychlejší hledat přímo v tel. seznamu.
A taky by mě zajímalo, když volám např. KAREL a za hodinu ho volám znovu, tak to mobil uloží, jako další volané číslo. Myslím si, že je to proto, že má člověk přehled o všech voláních na stejné číslo (s pozn. datumu, času, délce hovoru,...), ale mě by spíš vyhovovalo, kdyby to číslo mobil znovu neukládal. Takhle někomu denně volám třeba 5x - no a tak ho tam mám 5x.
Nedá se to taky nějak zrušit?  |
to je asi u vsetkych x65kach.  |
|
Back to top |
|
 |
Arny 1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
No to vím, že je to u všech telefonů řady x65, ale co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
jakub.karasek všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 10, 2005 1:51 pm Post subject: |
|
|
Mě se stávalo, že když mi někdo volal a já se potom podíval do přijatých/nepřijatých hovorů tak tam ten dotyčnej vůbec nebyl a byl tam někdo jinej, kterej mi třeba nikdy v životě nevolal. Spravil to fw25, ale bylo to zajímavý. Vůbec sem se nedozvěděl kdo mi volal  _________________ J@M_E5
C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox
My life is one big dream
I'm lost in what it means
Don't wake me up cuz its almost over |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 8:08 am Post subject: |
|
|
jakub.karasek wrote: | Mě se stávalo, že když mi někdo volal a já se potom podíval do přijatých/nepřijatých hovorů tak tam ten dotyčnej vůbec nebyl a byl tam někdo jinej, kterej mi třeba nikdy v životě nevolal. Spravil to fw25, ale bylo to zajímavý. Vůbec sem se nedozvěděl kdo mi volal  |
Jó, tak to se mi stalo asi 2x taky. Měl jsem zmeškaný hovor od někoho, kdo mi vůbec nevolal a ještě navíc to ukazovalo, že mě prozváněl cca. 1h a 20min. Zajímavé je, že v té době jsem seděl v pokoji, kde mobil byl a ani jsem nepostřehl, že by zvonil ˇOtázkou je, jestli mi vůbec někdo volal nebo to tam prostě naskočilo vlivem nadpřirozených či softwarových jevů  |
|
Back to top |
|
 |
Arny 1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 11, 2005 8:09 am Post subject: |
|
|
Pardon, zapoměl jsem se podepsat. :-)
UŽIVATEL: Arny 1 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|