View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 8:45 pm Post subject: |
|
|
A jaký maš FW?? _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
nejaky 16_orange_sk...proste 16 .na zaciatku bol v poho ale teraz zacal blbnut  |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 8:59 pm Post subject: |
|
|
no kamo nevim nevim....ale jses prvni clovek tady na SiemensManii kteremu se CX65ka nelibi...nevim cim to je ale ja mam 1000kontaktu a taky 1000polozek v kalendari ....kdyz je vse smazano...myslis ze u tebe bude nejlepsim resenim update doma nebo prehrani FW v servisu v tvem pripade bych doporucoval ten servis! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
Hmm, mne ide bombovo. Daj si update na FW25. Ak nepomoze tak ho daj reklamovat. |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Tue Feb 08, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
no kdyztak ho das do servisu ale dej si bacha na to aby si tam nemel treba zmenene ikony v menu kdyz jim budes nehlasovat nejakou poruchu telefonu!!me to proslo 2x a po treti mi uz sebrali zaruku! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
Winkly začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 7:28 am Post subject: |
|
|
Treba niekoho požiadať, kto má skúsenosti s prehrávaním FW a prehrať ho. Ja som sa tiež učil a skúšal a podarilo sa. Robil som aj obnovenie pôvodného softvéru. Verím, že potom problémy prestanú. _________________ N5110, N3210, N3310, N3510, N6610, !!!! CX65 !!!! |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 10:34 am Post subject: |
|
|
jo jo presne tak to bube nejlepsi reseni! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 11:44 am Post subject: Re: Same Staznosti okolo cx65 |
|
|
Gas wrote: | telefon mi mrzne ,nestiha a casto sa mi vypina a to s nic nerobim.ked som spoluziakovi posielal cez infra obrazok tak sa sucho vypol,ale ked som bol v kalendari tak mi nechcelo otvorit polozku raz pipol a vypol sa.a inac ta pamet na tie kontakty a kalendar nie je pravda.ziadnych tisic zaznamov ani tam ani tam.zalezi len na volnej pameti .u mna to tak je.kazdy kontakt alebo pripomienka zabera 1 KB.to je dost blbe.neviem ale v buducnosti sa asi rozhodnem pre inu znacku telefonu!dost skoda ze taky dobra telefon ,je vlastne nic-moc,  |
Jednoznacne to reklamuj..ja mam kolegov,vsetci maju FW16 orange a v pohode... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 12:03 pm Post subject: |
|
|
mně telefon mrznul jen když jsem měl ještě fw 12 ... 25. se to všechno hodilo do ok, telefon se mi občas vypínal, ale to jsem zjistil že mám ulomenej zobáček co drží baterku, protože mi telefon několikrát upadl, takže jsem mezi baterku a kryt dal několikrát ohnutý papír a vyřešil jsem tím jak výpadky tak vrzající kryt a jsem nadmíru spokojen  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:06 pm Post subject: |
|
|
Ja som mal FW 16 a bol bez problemovy teda mal som ho dva tyzdne potom odisla baterka tak v reklamacke nahrali FW 25 orange a vymenili baterku stale to blblo dal som reklamovat a podla siemensu bola neopravnena reklamacia stale to blblo dal som zase reklamovat a napisali neopravnena reklamacia preventivne prehratie FW co sa mi zda ako blbost kedze vsetko co v MT bolo tam ja zostalo a s tym by si oni pracu nedlai aby to zalohovali
A teraz su v zarucaku dve neopravnene reklamacie telefon blbne nadalej stale to iste , vypadam jako debil a vsetci v siemense su nadmieru spokojny a v reklamacke povedal ze nikdo len ja jediny ma s FW 25 problem som ho skoro nakopal do prdele .
 _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:09 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Ja som mal FW 16 a bol bez problemovy teda mal som ho dva tyzdne potom odisla baterka tak v reklamacke nahrali FW 25 orange a vymenili baterku stale to blblo dal som reklamovat a podla siemensu bola neopravnena reklamacia stale to blblo dal som zase reklamovat a napisali neopravnena reklamacia preventivne prehratie FW co sa mi zda ako blbost kedze vsetko co v MT bolo tam ja zostalo a s tym by si oni pracu nedlai aby to zalohovali
A teraz su v zarucaku dve neopravnene reklamacie telefon blbne nadalej stale to iste , vypadam jako debil a vsetci v siemense su nadmieru spokojny a v reklamacke povedal ze nikdo len ja jediny ma s FW 25 problem som ho skoro nakopal do prdele .
 |
Nevím jak u vás v SK, ale tady pojem "neoprávněná reklamace" neexistuje a prodejce co ti to napíše by s tím měl možná docela problém(obchodní inspekce). _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:14 pm Post subject: |
|
|
no co je podle tebe tohle? v siemensu mi na zarucak naspali ZARUKA UKONCENA....tak to je neco jako neopravnena reklamace!!!!zaplatil jsem naklady a praci technika!!!286 kč !
http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?t=7169 _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
Nie ale z toho co to napisal som si to domyslel ja vim ze to nemoze napisat napisal :: ziadna z popisovanych zavad sa neprejavila test WAP-u pocas 20 minut - OK test MMS - OK
Dost ma zarazilo to MMS kedze na tie spravy som sa vobec nestazoval lebo uz ich nemam aktivovane to ze sa mi pri wape MT vypne a este to pomaly mizne z displayu sa stava obcas kedze uz ani GPRS nemam aktivovane .
A technik do zarucaku napisal ze ziadna zo zavad sa neprejavila a nedokazala !!!!!!!!!!!!!
Toto bolo doslovne aj s tymi vykricnikmy ale na papieri bolo napisane preventivne prehratie FW .
Jako je mozne ze do zarucaku napise nieco ineho ako na ten papir ?? _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:25 pm Post subject: |
|
|
no tak to je teda pekna svinarna to by se nemelo stat mel by ti s tim neco udelat a pokud by se to projevovalo nadale tak jak je dano po trech vaznejsich opravach (ktere budou zapsany do zarucaku)by ti meli telefon vymenit nebo ti vratit penize!!!! to by urcite nemel napsat neco jineho tam a jinak tam !!!skus si nekde stezovat treba na Obchodni inspekci nebo to skus dat do servisu jeste jednou a pokud se to bude opakovat tak si stezuj!!! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 09, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
JenaM wrote: | no tak to je teda pekna svinarna to by se nemelo stat mel by ti s tim neco udelat a pokud by se to projevovalo nadale tak jak je dano po trech vaznejsich opravach (ktere budou zapsany do zarucaku)by ti meli telefon vymenit nebo ti vratit penize!!!! to by urcite nemel napsat neco jineho tam a jinak tam !!!skus si nekde stezovat treba na Obchodni inspekci nebo to skus dat do servisu jeste jednou a pokud se to bude opakovat tak si stezuj!!! |
Hele, prosim tě nemohl bys oddělovat trochu věty čárkama??
Ono se to pak docela špatně čte.... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
|