clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Same Staznosti okolo cx65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Same Staznosti okolo cx65
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 08, 2005 8:45 pm    Post subject: Reply with quote

A jaký maš FW??
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 08, 2005 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

nejaky 16_orange_sk...proste 16 .na zaciatku bol v poho ale teraz zacal blbnut Think
Back to top
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Tue Feb 08, 2005 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

no kamo nevim nevim....ale jses prvni clovek tady na SiemensManii kteremu se CX65ka nelibi...nevim cim to je ale ja mam 1000kontaktu a taky 1000polozek v kalendari ....kdyz je vse smazano...myslis ze u tebe bude nejlepsim resenim update doma nebo prehrani FW v servisu v tvem pripade bych doporucoval ten servis!

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PostPosted: Tue Feb 08, 2005 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

Hmm, mne ide bombovo. Daj si update na FW25. Ak nepomoze tak ho daj reklamovat.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Tue Feb 08, 2005 9:29 pm    Post subject: Reply with quote

no kdyztak ho das do servisu ale dej si bacha na to aby si tam nemel treba zmenene ikony v menu kdyz jim budes nehlasovat nejakou poruchu telefonu!!me to proslo 2x a po treti mi uz sebrali zaruku!

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Back to top
Winkly
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 7:28 am    Post subject: Reply with quote

Treba niekoho požiadať, kto má skúsenosti s prehrávaním FW a prehrať ho. Ja som sa tiež učil a skúšal a podarilo sa. Robil som aj obnovenie pôvodného softvéru. Verím, že potom problémy prestanú.
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 10:34 am    Post subject: Reply with quote

jo jo presne tak to bube nejlepsi reseni!

Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 11:44 am    Post subject: Re: Same Staznosti okolo cx65 Reply with quote

Gas wrote:
telefon mi mrzne ,nestiha a casto sa mi vypina a to s nic nerobim.ked som spoluziakovi posielal cez infra obrazok tak sa sucho vypol,ale ked som bol v kalendari tak mi nechcelo otvorit polozku raz pipol a vypol sa.a inac ta pamet na tie kontakty a kalendar nie je pravda.ziadnych tisic zaznamov ani tam ani tam.zalezi len na volnej pameti Brick wall Brick wall .u mna to tak je.kazdy kontakt alebo pripomienka zabera 1 KB.to je dost blbe.neviem ale v buducnosti sa asi rozhodnem pre inu znacku telefonu!dost skoda ze taky dobra telefon ,je vlastne nic-moc, Evil or Very Mad

Jednoznacne to reklamuj..ja mam kolegov,vsetci maju FW16 orange a v pohode...

Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

mně telefon mrznul jen když jsem měl ještě fw 12 ... 25. se to všechno hodilo do ok, telefon se mi občas vypínal, ale to jsem zjistil že mám ulomenej zobáček co drží baterku, protože mi telefon několikrát upadl, takže jsem mezi baterku a kryt dal několikrát ohnutý papír a vyřešil jsem tím jak výpadky tak vrzající kryt a jsem nadmíru spokojen Smile
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 3:06 pm    Post subject: Reply with quote

Ja som mal FW 16 a bol bez problemovy teda mal som ho dva tyzdne potom odisla baterka tak v reklamacke nahrali FW 25 orange a vymenili baterku stale to blblo dal som reklamovat a podla siemensu bola neopravnena reklamacia stale to blblo dal som zase reklamovat a napisali neopravnena reklamacia preventivne prehratie FW co sa mi zda ako blbost kedze vsetko co v MT bolo tam ja zostalo a s tym by si oni pracu nedlai aby to zalohovali Twisted Evil
A teraz su v zarucaku dve neopravnene reklamacie telefon blbne nadalej stale to iste , vypadam jako debil a vsetci v siemense su nadmieru spokojny a v reklamacke povedal ze nikdo len ja jediny ma s FW 25 problem som ho skoro nakopal do prdele .
Brick wall Brick wall Brick wall

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 3:09 pm    Post subject: Reply with quote

CX65-ka wrote:
Ja som mal FW 16 a bol bez problemovy teda mal som ho dva tyzdne potom odisla baterka tak v reklamacke nahrali FW 25 orange a vymenili baterku stale to blblo dal som reklamovat a podla siemensu bola neopravnena reklamacia stale to blblo dal som zase reklamovat a napisali neopravnena reklamacia preventivne prehratie FW co sa mi zda ako blbost kedze vsetko co v MT bolo tam ja zostalo a s tym by si oni pracu nedlai aby to zalohovali Twisted Evil
A teraz su v zarucaku dve neopravnene reklamacie telefon blbne nadalej stale to iste , vypadam jako debil a vsetci v siemense su nadmieru spokojny a v reklamacke povedal ze nikdo len ja jediny ma s FW 25 problem som ho skoro nakopal do prdele .
Brick wall Brick wall Brick wall

Nevím jak u vás v SK, ale tady pojem "neoprávněná reklamace" neexistuje a prodejce co ti to napíše by s tím měl možná docela problém(obchodní inspekce).

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

no co je podle tebe tohle? v siemensu mi na zarucak naspali ZARUKA UKONCENA....tak to je neco jako neopravnena reklamace!!!!zaplatil jsem naklady a praci technika!!!286 kč !

http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?t=7169

Back to top
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Nie ale z toho co to napisal som si to domyslel ja vim ze to nemoze napisat napisal :: ziadna z popisovanych zavad sa neprejavila test WAP-u pocas 20 minut - OK test MMS - OK

Dost ma zarazilo to MMS kedze na tie spravy som sa vobec nestazoval lebo uz ich nemam aktivovane to ze sa mi pri wape MT vypne a este to pomaly mizne z displayu sa stava obcas kedze uz ani GPRS nemam aktivovane .
A technik do zarucaku napisal ze ziadna zo zavad sa neprejavila a nedokazala !!!!!!!!!!!!!
Toto bolo doslovne aj s tymi vykricnikmy ale na papieri bolo napisane preventivne prehratie FW .
Jako je mozne ze do zarucaku napise nieco ineho ako na ten papir ??

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

no tak to je teda pekna svinarna to by se nemelo stat mel by ti s tim neco udelat a pokud by se to projevovalo nadale tak jak je dano po trech vaznejsich opravach (ktere budou zapsany do zarucaku)by ti meli telefon vymenit nebo ti vratit penize!!!! to by urcite nemel napsat neco jineho tam a jinak tam !!!skus si nekde stezovat treba na Obchodni inspekci nebo to skus dat do servisu jeste jednou a pokud se to bude opakovat tak si stezuj!!!

Back to top
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 09, 2005 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

JenaM wrote:
no tak to je teda pekna svinarna to by se nemelo stat mel by ti s tim neco udelat a pokud by se to projevovalo nadale tak jak je dano po trech vaznejsich opravach (ktere budou zapsany do zarucaku)by ti meli telefon vymenit nebo ti vratit penize!!!! to by urcite nemel napsat neco jineho tam a jinak tam !!!skus si nekde stezovat treba na Obchodni inspekci nebo to skus dat do servisu jeste jednou a pokud se to bude opakovat tak si stezuj!!!

Hele, prosim tě nemohl bys oddělovat trochu věty čárkama??
Ono se to pak docela špatně čte....

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum