View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kreuk začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 12:11 pm Post subject: pomoc s animovaným gifom |
|
|
Pri vytváraní nových tém pre CX65 som použil ako štartovaciu tému animované gif s rozlíšením 132x176 px, ktorá má okolo 50 rámcov. Ukladal som to ako 255 farieb a celé to má okolo 190 kB. Lenže keď som si to skopíroval do telefónu, tak celá ta animácia išla zpomalena až takmer sekala, pričom na počítači to išlo rýychlejšie. Je možné nejako upraviť túto animáciu aby išlo tak rýchlo ako napríklad 3GP film bez toho aby sa zhoršila kvalita. Poprípade je možné použiť ako štartovaciu alebo vypínaciu animáciu 3GP?
Ďakujem |
|
Back to top |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:34 pm Post subject: |
|
|
Zkus nejakej program na upravu GIFu (ja pouzivam Zoner GIF Animator),
hledej: napr. www.studna.cz _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:51 pm Post subject: Re: pomoc s animovaným gifom |
|
|
kreuk wrote: | Pri vytváraní nových tém pre CX65 som použil ako štartovaciu tému animované gif s rozlíšením 132x176 px, ktorá má okolo 50 rámcov. Ukladal som to ako 255 farieb a celé to má okolo 190 kB. Lenže keď som si to skopíroval do telefónu, tak celá ta animácia išla zpomalena až takmer sekala, pričom na počítači to išlo rýychlejšie. Je možné nejako upraviť túto animáciu aby išlo tak rýchlo ako napríklad 3GP film bez toho aby sa zhoršila kvalita. Poprípade je možné použiť ako štartovaciu alebo vypínaciu animáciu 3GP?
Ďakujem |
na cx65 je animace trošku pomalejší a gif okolo 50 rámů ... to je asi nad možnosti phounu aby ti to tam fláknul plynule  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|