View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Janinus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:47 pm Post subject: help me |
|
|
Poraďte mi někdo, prosím, kde co mám nastavit. Siemens sx 1 jsem kupoval asi před třemi dny a hned (po nabití) jsem ho zkoušel spárovat s Philips Bluetooth HSBX.
Vypadá to, že obě zařízení se spárovala, ale nějak mi nefungujou hovory do sluchátka... |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:51 pm Post subject: Re: help me |
|
|
Janinus wrote: | Poraďte mi někdo, prosím, kde co mám nastavit. Siemens sx 1 jsem kupoval asi před třemi dny a hned (po nabití) jsem ho zkoušel spárovat s Philips Bluetooth HSBX.
Vypadá to, že obě zařízení se spárovala, ale nějak mi nefungujou hovory do sluchátka... |
Jake ma to sluchatko BT profily?Mas nasaveny parovani bez autentifikace?Kdyztak bych tu popsal jak probiha sparovani s moji BT B-Speech PLUS tam je to obdobne!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 6:52 pm Post subject: Re: help me |
|
|
Janinus wrote: | Poraďte mi někdo, prosím, kde co mám nastavit. Siemens sx 1 jsem kupoval asi před třemi dny a hned (po nabití) jsem ho zkoušel spárovat s Philips Bluetooth HSBX.
A pro priste kdyz jako nazev topicu das!!!jen!! HELP ME tak by ti nemusel nikdo odpovedet!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|