View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 6:25 pm Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | vitek.borec.cz wrote: | Vytryol wrote: | Takze ta recenze je napsana a poslana !!Jsem zvedav na vase reakce!Funguje to jinak nez jsem cekal ale funguje! |
Du se na ni podívat! |
Ne musite pockat az ji sem daji!! |
DEj ji please na SX4u a měj tam taky nějaké zásluhy!!! A nebo mi ji pošli mailem na vitekborec@tiscali.cz _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
FlinG kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 8:14 pm Post subject: ???? |
|
|
Co je to mastercode?? k čemu vubec je??  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 13, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
je to na odblokování SX, když se ti zablokuje! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 12:37 pm Post subject: Re: ???? |
|
|
FlinG wrote: | Co je to mastercode?? k čemu vubec je??  |
Tak nějak dam priklad :-) predstav si ze si koupis simku... Dostanes k ni pin1 a pin2 pokud trikrat zadas pin musis zadat puk (1 nebo 2). No a gdyz si koupis SX1 dostanes bezpecnostni kod (jako pin) a gdyz ho zadas trokrat spatne musis zadat Master code (neco jako puk).. JENZE SIEMENSACI MASTER CODY TAJI!!!!! _________________
  |
|
Back to top |
|
 |

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:06 pm Post subject: Re: ???? |
|
|
HDS wrote: | FlinG wrote: | Co je to mastercode?? k čemu vubec je??  |
Tak nějak dam priklad :-) predstav si ze si koupis simku... Dostanes k ni pin1 a pin2 pokud trikrat zadas pin musis zadat puk (1 nebo 2). No a gdyz si koupis SX1 dostanes bezpecnostni kod (jako pin) a gdyz ho zadas trokrat spatne musis zadat Master code (neco jako puk).. JENZE SIEMENSACI MASTER CODY TAJI!!!!! |
Jo díky!! Takhle jsi to dobře popsal a upřesnil!!! _________________ NO WAREZ
 |
|
Back to top |
|
 |
HDS rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 7:44 am Post subject: Re: ???? |
|
|
vitek.borec.cz wrote: | HDS wrote: | FlinG wrote: | Co je to mastercode?? k čemu vubec je??  |
Tak nějak dam priklad :-) predstav si ze si koupis simku... Dostanes k ni pin1 a pin2 pokud trikrat zadas pin musis zadat puk (1 nebo 2). No a gdyz si koupis SX1 dostanes bezpecnostni kod (jako pin) a gdyz ho zadas trokrat spatne musis zadat Master code (neco jako puk).. JENZE SIEMENSACI MASTER CODY TAJI!!!!! |
Jo díky!! Takhle jsi to dobře popsal a upřesnil!!! |
njn :-) nenji za co :-) _________________
  |
|
Back to top |
|
 |
Halfspider kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:12 am Post subject: |
|
|
Vytryol wrote: | Takze ta recenze je napsana a poslana !!Jsem zvedav na vase reakce!Funguje to jinak nez jsem cekal ale funguje! |
Měl bych dotaz. Kdy asi tak můžu očekávat recenzi? Chodím sem každý den, ale nic tu o master kodu není. Kdyby to náhodou nezveřejnili, pošli mi ji na mail half.spider5@tiscali.cz . Dík. Dominik |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:26 am Post subject: |
|
|
Pokud vše půjde tak jak předpokládám, tak bude návod na Mastercode dneska... _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Halfspider kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:46 pm Post subject: |
|
|
Dívám se, dívám, ale asi vše dobře nešlo. Nu což, tak to zkusím zítra. Ještě takový dotaz, bude to funkční? Modlím se aby bylo. Protože kdyby se mi to nedej bože někdy stalo..... |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:54 pm Post subject: |
|
|
Halfspider wrote: | Dívám se, dívám, ale asi vše dobře nešlo. Nu což, tak to zkusím zítra. Ještě takový dotaz, bude to funkční? Modlím se aby bylo. Protože kdyby se mi to nedej bože někdy stalo..... |
Je to funkcni jinak bych to nedelal!Musite pockat az se to zpracuje !!Myslim ze lidi delali co se da!! _________________ SX1-MY FUTURE TECHNOLOGY!!
SX1-MY ETERNAL BROTHER!!
SX1-MY HOLY BIBLE!! |
|
Back to top |
|
 |
FLiP. kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:00 pm Post subject: |
|
|
vytryole plz prozrad o tom neco, mam bloklej telefon a potreboval bych ho co nejdriv odblokovat a na SM ten clanek frut nevysel a krokodyl mi rikal neco jako ze to pravdepodobne nebude fungovat... na jakym principu to funguje ? a je to teda fakt funkcni ? zkousel si to a povedlo se ti tim odblokovat zablokovanej telefon ??? nemoh bys ten clanek treba poslat na mail nebo napsat do fora jak na to, nebo to dat na nakej jinej web ? :/ |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 6:54 am Post subject: |
|
|
FLiP. wrote: | vytryole plz prozrad o tom neco, mam bloklej telefon a potreboval bych ho co nejdriv odblokovat a na SM ten clanek frut nevysel a krokodyl mi rikal neco jako ze to pravdepodobne nebude fungovat... na jakym principu to funguje ? a je to teda fakt funkcni ? zkousel si to a povedlo se ti tim odblokovat zablokovanej telefon ??? nemoh bys ten clanek treba poslat na mail nebo napsat do fora jak na to, nebo to dat na nakej jinej web ? :/ |
Neřekl jsem že to nebude fungovat, jenom že některé linky pro mastercode popsané na zahraničních fórech už nefungují. To jen pro upřesnění. Nešířím paniku  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:36 am Post subject: co tyden nedal... |
|
|
No tak uz je to tyden a stale nic...
Tak aspon dotaz. Bude to ciste softwareove reseni, ktere nepovede ke ztrate zaruky?
Navodu pres ruzne testpointy jsem videl desitky, ale rozebirat telefon bych nechtel. Take patche rozhodne pouzivat nechci.
Tak doufejme, ze ten html kod napisou aspon do pristiho tydne
PS: nam je vazne jedno, ze ten clanek bude treba nehezky upravenej - hlavne ze ten navod bude funkcni. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:48 am Post subject: |
|
|
Tak pani, aby som uz nieco prezradil. Navod nie je o tom ako zistit masterkod (ten zistite len v servise, alebo u Zdob-a). Navod je o tom ako obist masterkod a urobit si zalohu (pripadne vytiahnut si kontakty z telefonu). _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:53 am Post subject: |
|
|