View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ŠpagY kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:51 pm Post subject: problém s prihlásením, nesprávne heslo (vraj)... |
|
|
Zdravím, písal som aj na mail ale žiadna odpoveď. takže trochu všeobecnenjšie. okrem tohoto loginu mám ešte jeden, ktorý som využíval. následne som si menil emailovú adresu v profiloch a po odoslaní formuláru sa mi nezobrazila stránka a odvtedy som sa na svoj login nemohol prihlásiť, aj keď som heslo určite nemenil!
keď som si dal že "zabudli ste heslo?" načítala sa mi len hlavička stránky a žiaden obsah! toto pretrváva už cez týždeň a nemám tím pádom sa ani nakoho obrátiť ohľadne zaslania hesla na mail a nemám sa ako prihlásiť...
Dalo by sa s tím niečo urobiť? vďaka.  _________________ -:ŠpagY:-
motorola > nokia >
siemens [ CXT65 > FW 16 - 25 - 50 ]
_________________ |
|
Back to top |
|
 |
Michaell začátečník

0.36 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Mon Jan 17, 2005 5:19 am Post subject: |
|
|
Bohužel se bojím, že už s tím nic nenaděláš . Když jsem si četl ty podmínky tak tam byla jakási pasáž o kódování kde se psalo že se budeš muset registrovat znovu či co ( možná to tak neni, ale asi jo ).
Hodně štěstí Michal |
|
Back to top |
|
 |
ŠpagY kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 2:41 am Post subject: |
|
|
dnes som sa pokúšal prihlásiť znovu, keď som dal že som zabudol heslo a nech je mi zaslané, zobrazila sa mi hláška: Promiňte, ale vaše heslo nemůže být nalezeno, protože je váš účet momentálně aktivní. Pro více informací kontaktujte administrátora tohoto fóra
PORAĎTE PROSÍM!!! _________________ -:ŠpagY:-
motorola > nokia >
siemens [ CXT65 > FW 16 - 25 - 50 ]
_________________ |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
ŠpagY wrote: | dnes som sa pokúšal prihlásiť znovu, keď som dal že som zabudol heslo a nech je mi zaslané, zobrazila sa mi hláška: Promiňte, ale vaše heslo nemůže být nalezeno, protože je váš účet momentálně aktivní. Pro více informací kontaktujte administrátora tohoto fóra
PORAĎTE PROSÍM!!! |
Kontaktuj admina,pač to vypadá jako by na tebe někdo jel  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Kontaktuj admina,pač to vypadá jako by na tebe někdo jel  |
No to by som rád, ale nech som hľadal kdekoľvek, nikde nie je uverejnený email na admina  |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 05, 2005 10:57 am Post subject: |
|
|
staci trosku popozerat po strankach stranok, alebo vyhladat na fore, atd.
r.gregor@siemensmania.cz _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Back to top |
|
 |
LIKO začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:40 am Post subject: Přihlášení |
|
|
Při přihlášení zatrhnu automatické přihlášení, ale asi poslední týden k aut. přihlášení nedojde. I když se přihlásím, a pak něco otevřu v novém okně, tak jsem opět nepřihlášen... ??? |
|
Back to top |
|
 |
IvoH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:15 pm Post subject: Re: problém s prihlásením, nesprávne heslo (vraj)... |
|
|
ŠpagY wrote: | Zdravím, písal som aj na mail ale žiadna odpoveď. takže trochu všeobecnenjšie. okrem tohoto loginu mám ešte jeden, ktorý som využíval. následne som si menil emailovú adresu v profiloch a po odoslaní formuláru sa mi nezobrazila stránka a odvtedy som sa na svoj login nemohol prihlásiť, aj keď som heslo určite nemenil!
keď som si dal že "zabudli ste heslo?" načítala sa mi len hlavička stránky a žiaden obsah! toto pretrváva už cez týždeň a nemám tím pádom sa ani nakoho obrátiť ohľadne zaslania hesla na mail a nemám sa ako prihlásiť...
Dalo by sa s tím niečo urobiť? vďaka.  |
Presne ten istý problém. Chcel som zmeniť emailovú adresu .................
a skončil som novou registráciou.
Neodporúčam pokúšať sa o zmenu emailovej adresy. Viac sa už pod svojím kontom neprihlásite. |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:58 pm Post subject: |
|
|
Ja som ani nemusel nic menit a v poslednom case ma prihlasi tak na 3. - 5. pokus. Z mailu ma neprihlasi vobec. No co uz, ale je to skoda  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
zajo 2 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:46 am Post subject: přihlášení jen částečné |
|
|
To, že nedojde k autopřipojení by mi nevadilo, kdybych se mohl přihlásit alespoň ručně. Po přihlášení je nahoře stále nepřihlášen, ale v přehledu přítomných na stránkách siemensmanie je moje jméno uvedeno. Nemohu tedy stahovat patche a další věci. Musím používat server "be inspired" na patche a programy. Pokud dělám nějakou chybu, dejte mi někdo vědět jak na to. Ale rozhodně jsem nic neměnil a dříve to fungovalo automaticky. Nechodí to tak asi od pátku 11.3.05. Musel jsem použít značku zajo 2, protože pod mojí zajo to nejde. Hlásí mi to, že je toto jméno již obsazeno.  |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:49 am Post subject: |
|
|
Dobre idem zkusit zmenit mail.Drzte palce.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 10:52 am Post subject: |
|
|
Uuuuuuuuuuuuuuuf.Zmenil som mauil a napísalo mi : "Vaše nastavenia boli aktualizované, ale keďže ste zmenil(a) dôležité informácie, je teraz Váš účet neaktívny. Skontrolujte Váš e-mail pre informácie ako ho znova aktivovať, alebo pokiaľ je potrebná administrátorská aktivácia, počkajte až administrátor Váš účet znova aktivuje
Kliknete sem pre návrat na obsah".Vrátil som sa 3 krat dozadu a opravil mail na spat a uz som v pohode.TAKZE ODPORUCANIE : NIKDY SI NEMENTE MAIL !!! _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:04 am Post subject: |
|
|
Do pekla co to ma znamenat?!?Nejde sa mi prihlasit a z zabudol som heslo mi ukaze ibah lavicku stranky .PROSIM ADMINI ROBTE S TIM NIECO!!!Trebars mi zmente heslo na 123456 a potom ma kontaktujte alebo prosim vas len neh je to uz za mnou.Dieg0 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:10 am Post subject: |
|
|
A ked som sa prihlasil z nejake ho topicu sa mi ukazalo Bylo zadáno neplatné uživatelské jméno nebo heslo
Klikněte zde pro opakování volby
Klikněte zde pro návrat na obsah .Dieg0 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 11:29 am Post subject: POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!!! |
|
|
Prosim pomozte nam vsetkym! |
|
Back to top |
|
 |
|