View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Boris911 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 1:50 am Post subject: SuperFast Menu je divny! |
|
|
Dobry vecer,
chtel bych se Vas zeptat, jak je to s tim patchem SuperFast menu.Aplikoval jsem si ho a zjistil jsem,ze maji ikonky v nativnim menu bile pozadi.To resi ten patch s tim transparentnim pozadim v menu?Nebo ten transparentni patch pro meny nema s patchem SuperFast menu nic spolecneho? |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 9:32 am Post subject: |
|
|
jj, to je on. Je to pro Native Menu. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
bohdy (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:41 am Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | jj, to je on. Je to pro Native Menu. |
Sice hezký, ale nikdy jsem potom neměl přímo transparentní menu a navíc se mi tam objevil rámeček.  _________________ Siemens M65 fw 25 CZ |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
bohdy wrote: | oookoook wrote: | jj, to je on. Je to pro Native Menu. |
Sice hezký, ale nikdy jsem potom neměl přímo transparentní menu a navíc se mi tam objevil rámeček.  |
No, ono to funguje tak, ze v Native Menu zrusi vypln toho obdlznika za vybranou ikonou, ale ten ramik tam zostane - btw. v niektorych temach nie je ten obdlznik priehladny, ale je vyplneny urcitou farbou.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|